TV spored HTV 1


20. februar 2024 - 26. februar 2024
18:07 Potjera
 • Kviz općeg znanja u kojem četiri natjecatelja odgovaraju na pitanja te grade taktiku koja će ih odvesti u finalni krug. Na tom putu lovac ih pokušava izbaciti iz igre. Tko je pobjednik, odlučuje završna potjera.
18:58 Vrijeme
 • Nakon Dnevnika 1 slijedi vremenska prognoza, uz meteozanimljivosti i upozorenja na opasne vremenske pojave, a uoči Dnevnika 2 sažeta tjedna prognoza.
19:00 Dnevnik 2
 • Najvažnije vijesti iz zemlje i svijeta, brojne reportaže, gostovanja istaknutih stručnjaka i komentatora u Dnevniku 2, u najgledanijoj informativnoj emisiji HTV-a. Uz sportske aktualnosti pogledajte i detaljnu vremensku prognozu za sljedeće dane.
20:07 LOTO 7
 • Pratite izravno izvlačenje Lota 7 i dobitak 6+1.
20:15 Sretan put: Ljubav, dokumentarna serija (5/6)
 • Preseljenja u druge gradove, druge zemlje ili na drugi kontinent česta su i zbog ljubavi. To nam potvrđuju parovi koji su zbog svojih suputnika mijenjali dom i domovinu. Nitko ne voli razdvojenost, pa se parovi koji njeguju vezu na daljinu često nakon određenog vremena odluče preseliti tamo gdje su sretniji u vezi. Putujemo u Iran, Tajland, Brazil, Senegal... u potrazi za ljubavnim pričama.
21:16 Inspektor Morse i posljednji Endeavour, dokumentarni film
 • Morse and the last endeavour
 • Ovim se dokumentarcem obilježava kraj epske priče o inspektoru Morseu, legendarnom oksfordskom detektivu. Nakon izvornog "Inspektora Morsea" (1987. - 2000.), zatim "Lewisa", ogranka serije (2006. - 2015.) te "Endeavoura - Mladog Morsea" koji nas vraća u prošlost, u Britaniju 60-ih i početkom 70-ih, cijeli narativni krug priča o inspektoru Morseu naposljetku se zatvorio. Vidjet ćemo intervjue sa svim stalnim glumcima i razgovarati o golemoj popularnosti tog oksfordskog svijeta zločina. Otići ćemo iza kulisa posljednje sezone "Endeavoura" u kojoj će se povezati svi konci zapleta koji se proteže na više od šest desetljeća. Abigail Thaw, kći glumca Johna Thawa koji je utjelovio izvornog inspektora Morsea, otkriva kako je postala stalni član glumačke ekipe. Protagonist "Endeavoura" Shaun Evans reći će nam kako ga je naslovna uloga potaknula na to da se u nekim epizodama okuša i kao redatelj. Zvijezda izvornog "Morsea" Kevin Whatley govori kako je uloga narednika Lewisa utjecala na njegovu karijeru. Sad kad je priča završena, glumci i članovi ekipe koji su stvarali "Endeavoura" govore o privlačnosti te serije.
22:10 Otvoreno
 • Središnji politički talk show HTV-a u kojem se svake večeri od ponedjeljka do četvrtka uz relevantne goste suprotstavljenih stajališta analizira politička tema dana.
22:47 Dnevnik 3
 • Najnovije vijesti iz zemlje i svijeta te sažeta vremenska prognoza za sljedeći dan.
23:09 Vijesti iz kulture
 • Vijesti iz kulture svakodnevno prate događaje iz različitih područja kulture i umjetnosti.
23:20 Umijeće arhitekture, dokumentarna serija (4/10)
 • Art of architecture 1
 • Skice za novi projekt Thomasa Heatherwicka u New Yorku nisu prikazivale kuću, nego stubište. Odnosno, mnogo stubišta koja se stapaju u The Vessel. Svakako je riječ o najneobičnijoj građevini u Hudson Yardsu, građevinskom projektu vrijednom 25 milijardi dolara na West Sideu na Manhattanu. Izgrađena u Italiji i brodom prevezena preko Atlantika, ta ludorija 21. stoljeća miljenica je Njujorčana od dana otvorenja.