TV spored HTV 1


24. februar 2021 - 2. marec 2021
19:00 Dnevnik 2
 • Najvažnije vijesti iz zemlje i svijeta, brojne reportaže te gostovanja istaknutih stručnjaka i komentatora u Dnevniku 2, najgledanijoj informativnoj emisiji HTV-a.
19:49 Sport
 • Dnevni sportski izvještaji i reportaže.
20:00 Vrijeme
 • Nakon Dnevnika 1, 2, 3 slijedi vremenska prognoza, uz meteozanimljivosti i upozorenja na opasne vremenske pojave, uoči Dnevnika 2 kratka tjedna prognoza, a nakon Vijesti u 17 prognoza za 55 mjesta.
20:03 LOTO 6
 • Pratite izravno izvlačenje Lota 6.
20:10 Tko želi biti milijunaš?
 • Kviz nudi jedinstvenu priliku za ostvarenje snova, osvajanje milijun kuna. Mogu li natjecatelji pod teretom očekivanja ipak dati najbolje od sebe u najuspješnijem svjetskom game showu?
21:03 Loto 6 - izvještaj
 • Izvještaj s izvlačenja Lota 6.
21:07 Puls
 • U Pulsu ne propustite: Godinu dana traje naš suživot s koronavirusom. Život nam se svima promijenio. Najteže je ipak onima koji se na prvoj crti bore protiv bolesti COVID-19. Nataša Kraljević Kolbas donosi priču o ljudima iz sjene. Karmen Šore posjetila je općinu Hrvace, još jedan zaboravljeni dio Hrvatske. U ratu je spaljena do temelja, zatim obnovljena, ali život se onamo nije vratio. Ipak, na kraju putovanja naša ekipa naišla je na malo iznenađenje i poruku optimizma. Jessica i Thibaud su Amerikanci, digitalni nomadi, koji su San Francisco odlučili zamijeniti Jelsom. Tako sada žive i uživaju na Hvaru, a rade za američke tvrtke u Silicijskoj dolini. Maji Zrnić otkrili su zašto su izabrali Hrvatsku, kako su ih primili na Jelsi, a dali su nam i pokoji dobar savjet. Mirna Dvorščak predstavit će profesora Željka Grabarevića, čovjeka kojeg morate upoznati. Veterinarski je patolog, specijalizirao je tumore, ali ne piše samo znanstvene radove, već i poeziju. Ispričao nam je kako izgleda seciranje slona, zašto koze nemaju tumore i zašto cijeni ljubaznost.
22:00 Otvoreno
 • Središnji politički talk show HTV-a u kojem se svake večeri od ponedjeljka do četvrtka uz relevantne goste suprotstavljenih stajališta analizira politička tema dana.
22:53 Dnevnik 3
 • Najnovije vijesti iz zemlje i svijeta.
23:08 Sport
 • Dnevni sportski izvještaji i reportaže.
23:12 Vrijeme (R)
 • Nakon Dnevnika 1, 2, 3 slijedi vremenska prognoza, uz meteozanimljivosti i upozorenja na opasne vremenske pojave, uoči Dnevnika 2 kratka tjedna prognoza, a nakon Vijesti u 17 prognoza za 55 mjesta.
23:15 Vijesti iz kulture
 • Vijesti iz kulture svakodnevno prate događaje iz različitih područja kulture i umjetnosti.
23:27 Čudesna Azija: Filipini, dokumentarna serija (1/4)
 • Wonders of asia
 • U svojoj novoj seriji Ashley Colburn, hrvatskim gledateljima dobro poznata autorica, putuje na istok. Od blještavih svjetala Singapura do najzanimljivijih okusa s ulice, Ashley uživa u svemu! Na Filipinima skakuće s otoka na otok i pokazuje nam prelijepu prirodu iznad i ispod morske površine. Hong Kong je gurmanski raj pun utjecaja iz cijelog svijeta. Ashley bježi iz velikoga grada vidjeti kako se danas živi u starom ribarskom selu. Singapur nadahnjuje vrtovima, beskrajnim bazenima i kao poslovna meka. Suzhou u Kini Venecija je istoka. Kanali u tom gradu teku kroz drevna mjesta koja Kinu čine tako posebnom. 1. epizoda Obilazak čudesnih Filipina najbolje je početi u glavnom gradu Manili. Iz toga grada duge povijesti, nadahnjujućeg mjesta koje ne smijete propustiti, lako je posjetiti otoke. Stari dio grada zove se Intramuros i prožet je španjolskim utjecajima. Ashley stare gradske zidine obilazi u kočiji. Filipini imaju više od 7000 otoka, a na svakom koji posjećuje Ashley pronalazi nešto novo. Na Palawanu možete obići rijeku ponornicu, ući duboko u špilje, a ako imate dovoljno pustolovnog duha, možete kušati poznati balut. Na otoku Boholu su čokoladne planine, a Ashley pronalazi i avetnjaka. Na svijetu ima vrlo malo mjesta gdje možete plivati s kitopsinama. Ashley zaranja s tim nevjerojatnim bićima na otoku Cebu. Ne treba propustiti ni plaže na Boracayu, idealan kraj putovanja.