TV spored HTV 1


12. avgust 2020 - 18. avgust 2020
06:36 TV Kalendar
06:54 Dobro jutro, Hrvatska
07:00 Vijesti
07:10 Dobro jutro, Hrvatska
08:00 Vijesti
08:11 Dobro jutro, Hrvatska
09:00 Vijesti
09:11 Dobro jutro, Hrvatska
10:00 Vijesti
10:10 Dobro jutro, Hrvatska
10:23 Betty i njezine dijagnoze (5), telenovela (12) (24/25)
 • Bettys diagnose 5
 • Baka Ilse vratila se s odmora ranije. Nije joj dobro i dr. Stern je zabrinut. Nikad neće zaboraviti Betty što je u tim teškim trenucima uz njega. Gđa Puhl je pak očajna zbog svoje nove uloge medicinske sestre koju je morala prihvatiti zbog suspenzije. A dr. Lewandowski ima problema s Josephine koja se ubacila kao asistentica u tečaj iz reanimacije jer ga se jednostavno ne želi odreći.
 • Igrajo: Eric Klotzsch (dr.Tobias Lewandowski), Sybille J. Schedwill (Mechthild Puhl), Claudia Hiersche (dr. Helena von Arnstett), Ercan Durmaz (Safi Edemir), Carolin Walter (Talula Pfeifer), Florian Fitz (prof. dr. Alexander von Arnstett), Annina Hellenthal (Bettina "Betty" Weiss), Rona Ozkan (Ava Edemir), Marie Zielcke (Hanna Winter), Max Alberti (dr. Frank Stern)
11:13 Globalna Hrvatska HTV
 • U Globalnoj Hrvatskoj pogledajte: Europska unija jedinstvena je u borbi protiv pandemije koronavirusa. Bit će razumijevanja za Hrvatsku koja brani vanjske granice Unije - poručuje zastupnik u njemačkom Bundestagu, Josip Juratović. Otok Vis, korona-free zona na Jadranu - meka za turiste ali i investitore. Gost je: gradonačelnik gradaVisa, Ivo Radica, povratnik iz Australije. Nakon što je Teksas zamijenio otokom Bračem, povratnik Marion Duzich podigao je kvalitetu turističke ponude u Supetru i Milni - investicije vrijedne više od sto milijuna eura. U pripremi je Virtualni muzej hrvatskog iseljeništva! Kolike su šanse da dobijemo nacionalni muzej posvećen iseljeništvu? Gošća je Vesna Kukavica iz Hrvatske matice iseljenika.
12:00 Dnevnik 1
12:14 Sport
12:17 Vrijeme
12:28 Diva, telenovela (12) (18/130)
 • Totalmente demais
 • Carolinin krevet plane, Arthur gasi požar. Carolina optuži nećake i zamoli Arthura da ode. Carolina nazove Dorinhu i kori je. Fabinho predaje projekt ocu. Arthur se kune Maxu da Carolina neće zatrudnjeti s njim. Germano javi Fabinhu da će biti direktor za posebne projekte u "Bastilli". Germano pristaje da Jonatas surađuje s Fabinhom. Dino uhvati Gildu dok razgovara s Elizom na telefonu. Otkrije da je Eliza u Riju i prijeti. Gilda ga moli da zaboravi Elizu. Eliza kaže Jonatasu da će dovesti obitelj u Rio ako dobije posao modela. Jonatas je tužan jer ga Eliza ne uključuje u svoje planove. Arthur nabavi Jonatasu veliko odijelo, cijela agencija mu se smije. Čak i Eliza. Jonatas odustane od odijela. Germano i Lili slave sinov uspjeh. Carolina prepozna Cassandru i naljuti se na Huga koji se želi zbližiti s njom. Eliza i Jonatas dolaze na susret s novinarima. Jonatasa ne puštaju jer je odbio Arthurovo odijelo. Carolina je bezobrazna prema Elizi. Max predstavi Elizu i ostale kandidatkinje.
 • Igrajo: Marina Ruy Barbosa (Eliza de Assis Monteiro), Felipe Simas (Jonatas Castro), Fábio Assunçao (Arthur Valmont Carneiro), Juliana Paes (Carolina Castilho), Juliana Paiva (Sandra Regina Matoso), Leona Cavalli (Gilda de Assis Machado), Režija: Luiz Henrique Rios
13:19 Dr. Oz (8), talk-show (12) (89/160) (R)
 • Dr. oz show 8
 • Voditeljica serije "America's Test Kitchen", Julia Collin Davison, pokazat će nam par trikova s pomoću kojih možete svako jelo brže pripremiti te ga učiniti zdravijim pa čak i ukusnijim. Tako ćete lakše izdržati dijetu i pritom nećete morati žrtvovati okus. Zatim, otkrivamo lijek za veze koje su upale u kolotečinu. Motivacijski govornik i propovjednik DeVon Franklin pokazat će vam kako se ponovno zbližiti.
14:05 Raj za dame (2), serija (12) (13/20) (R)
 • Il paradiso delle signore 2
 • Vittorio konačno počinje raditi za RAI. U međuvremenu, Rose nagovori Pietra da ode s njom u Rim na pregovore s Rockefellerom. Dok je on na putu, netko opljačka robnu kuću.
 • Igrajo: Giusy Buscemi (Teresa Iorio), Giuseppe Zeno (Pietro Mori), Alessandro Tersigni (Vittorio Conti), Alice Torriani (Andreina Mandelli)
15:05 Umorstva u Midsomeru (10), serija (12) (5/8) (R)
 • Midsomer murders 10
 • Kada dr. Alana Delaneyja usmrti vozač koji je pobjegao s mjesta nesreće, Barnaby dozna da je prava meta bio Delaneyjev stariji kolega dr. James Kirkwood. Pokušava li ubojica spriječiti Jamesa da se oženi prelijepom i razvedenom Delyth Mostyn? I kako je njegova smrt povezana s 30.000 funti koje su nestale s računa? Barnaby i Jones moraju otputovati u Snowdoniju kako bi otkrili istinu.
 • Igrajo: John Nettles Tom Barnaby), Jason Hughes (Ben Jones), Jane Wynmark (Joyce Barnaby), Laura Howard (Cully Barnaby), Barry Jackson (dr. Bullard), Režija: Sarah Hellings
16:40 TV Kalendar (R)
17:00 Vijesti u 17
17:14 Vrijeme
17:15 HAK - promet info
17:18 Žrtve ljubavi, serija (12) (27/44) (R)
 • Sacrificio d'amore
 • Livio otme Lucreziju jer ne može prihvatiti vjenčanje svoje sestre, pa je vodi na imanje koje je pripadalo njihovoj majci u nadi da će je ondje nagovoriti da se predomisli. Ali Lucrezia je nepokolebljiva. U međuvremenu Brando zatraži pomoć grofa Farnesija da pronađe svoju djevojku. Grof zatraži svog budućeg zeta da napusti posao u kamenolomu kako bi se bavio poslovima obitelji Farnesi. No Brando ga odbija. Vito je u kamenolomu doživio nesreću i slomio je tri rebra. U bolnici mora ostati nekoliko tjedana. Brando želi odgoditi vjenčanje, no Vito ne želi za to ni čuti i napokon mu daje blagoslov da se vjenča. Silvia je očajna, provodi besanu noć u neprestanim razmišljanjima o Brandu i njihovoj nekadašnjoj ljubavi koje više nema. Corrado joj priopći da bi htio da odu na vjenčanje, pa ona s oklijevanjem na kraju pristane.
 • Igrajo: Francesco Arca (Brando Prizzi), Francesca Valtorta (Silvia Corradi), Giorgio Lupano (Corrado Corradi), Rocco Giusti (Tommaso Fabiani), Desiree Noferini (Maddalena Prizzi), Federica De Benedittis (Lucrezia Farnesi), Ruben Rigillo (Alberto Corradi), Luca Bastianello (Alessandro Lucchesi/Corradi), Sara D'Amario (Augusta Maffei), Antonella Fattori (Agnese), Paolo Malco (Leopoldo Corradi), Alessandra Costanzo (Anna Prizzi), Andrea Montovoli (Saverio Biagi), Chiara Causa (Carlotta Bernardeschi), Gaia Messerklinger (Guendalina Volpi), Luca Biagini (Annibale Lucchesi), Nicola Rignanese (Vito Prizzi), Tommaso De Tuddo (Simone Corradi), Pietro Genuardi (Goffredo Volpi), Stefano Saccotelli (Filippo)
18:15 Potjera (R)
19:00 Dnevnik 2
19:47 Vrijeme
19:50 Tema dana
20:01 Loto 7
20:07 Veliki koraljni greben s Davidom Attenboroughom: Snimanje, dokumentarna serija (4/...
 • The making of david attenborough's great barrier reef
 • Vodimo vas iza kulisa nove serije Davida Attenborougha. Najveći prirodoslovac na svijetu vratio se na Veliki koraljni greben gotovo 60 godina nakon prvog posjeta. Suvremena tehnologija pomoći će mu da otkrije njegove tajne. Omogućit će mu pristup najudaljenijim, dosad nepristupačnim dijelovima Grebena i njegovim neistraženim vodama. Zajedno s ekipom snimatelja i znanstvenika ukrcava se na istraživački brod Aluciju. Taj brod je opremljen podmornicom koja će mu omogućiti da uđe u podmorje puno morskih pasa te zaroni na više od 300 metara dubine, gdje će znanstvenici uzeti uzorke koralja. Još nitko nije ronio tako duboko na ovom području. Produkcijski tim pritom će se susresti s različitim izazovima. Otkrijte kako su nastali spektakularni kadrovi morskoga dna i podijelite s Davidom Attenboroughom iskustvo susreta s vrstama koje su prvi put snimljene na takav način. Letjet ćemo i iznad mora, do nekih od najudaljenijih i najljepših otoka, kako bismo izbliza vidjeli tamošnji životinjski svijet - uključujući fascinantnog morskog psa koji hoda. David Attenborough razgovarat će i sa znanstvenicima koji pokušavaju naći rješenje za spas ovoga ugroženog raja. Ekipe znanstvenika i snimatelja provele su mnogo vremena na Grebenu kako bi zabilježile najspektakularnije prizore. Tu su opasni tigrasti morski psi koji su im se malo previše približili, kljunasti kitovi koji se pak nisu htjeli približiti, ali i tužne posljedice razaranja koje je izazvala velika oluja. Ovaj jedinstveni specijal prilika je da još jedanput vidimo Davida Attenborougha u akciji. Premda mu je 88 godina, njegova strast prema prirodnom svijetu jednako je snažna kao na početku karijere.
20:58 Bajkovita Hrvatska: Lužnica - Marijin dvor
 • Dvorac Lužnica - Marijin dvor barokni je dvorac iz sredine 18. stoljeća, ranije vlasništvo grofovske obitelji Rauch, a danas u posjedu sestara milosrdnica. Spomenik je prve kategorije, te jedan od rijetkih hrvatskih dvoraca koji je sačuvan, obnovljen i već tri godine otvoren javnosti. Smješten u Zaprešiću kraj Zagreba, smatra se "jednim od najslikovitijih dvoraca Hrvatskog zagorja". Duhovno-obrazovni centar Marijin dvor, Lužnica, ustanova je za obrazovanje odraslih i jedinstvena po svojoj strukturi u hrvatskoj Crkvi. Naratorica: Paula Jusić
21:04 Najveće svjetske fešte (2): Fešta sv. Patrika, dokumentarna serija (3/8) (R)
 • Irski katolički svetac Patrik slavi se doslovno u cijelome svijetu, čak i u nekim muslimanskim državama. U ovoj epizodi istražujemo odakle tolika popularnost vjerojatno jedinom Englezu kojega Irci (po)štuju. I budući da se općenito više zna o Guinnessu nego o svecu o čijoj fešti je riječ, u ovoj epizodi ispravljamo tu povijesnu nepravdu. Tko je bio sv. Patrik? Kako izgleda parada njemu u čast, a kako "parada promila" koja uslijedi nakon toga? Ima li ova fešta sličnosti s feštom sv. Ante - omiljenog sveca u Hrvata? Saznajte u epizodi u kojoj nam društvo čini reper Ante Cash.
22:00 Otvoreno
 • Je li moguć nacionalni konsenzus vlasti i oporbe o bolnim rezovima koji nas čekaju najesen? Zašto su oporbene stranke odbile pojedinačne razgovore u Banskim dvorima? Gosti su: Branko Bačić - HDZ Ivana Posavec Krivec - SDP Stjepo Bartulica - Domovinski pokret Miroslava Škore Zvonimir Troskot - Most Dario Hrebak - HSLS. Pitanje na Facebooku: Kakva nas gospodarska situacija čeka najesen i kakve mjere su potrebne Hrvatskoj? Urednik i voditelj: Mislav Togonal
22:55 Dnevnik 3
23:09 Sport
23:17 Vrijeme (R)
23:20 Vijesti iz kulture
23:33 Rivijera (2), serija (12) (2/10) (R)
 • Riviera 2
 • Christos se prvi put kao direktor banke sastane s dioničarima, ali oni ga upozore da će budućnost banke biti sigurna samo ako on da ostavku i time omogući smjenu na vrhu. Georgina je šokirana nakon što policija dođe Daphne i Nica ispitati u vezi s Raoulovom smrti...
 • Igrajo: Julia Stiles (Georgina Marjorie Clios), Lena Olin (Irina Atman), Dimitri Leonidas (Christos Clios), Roxane Duran (Adriana Clios), Igal Naor (Jakob Negrescu), Juliet Stevenson (ledi Cassandra Eltham), Poppy Delevingne (Daphne Al-Qada), Jack Fox (Nico Eltham), Alex Lanipekun (Raafi), Will Arnett (Jeff Carter)