TV spored HTV 1


9. avgust 2020 - 15. avgust 2020
06:37 TV Kalendar
06:55 Dobro jutro, Hrvatska
07:00 Vijesti
07:11 Dobro jutro, Hrvatska
08:00 Vijesti
08:11 Dobro jutro, Hrvatska
09:00 Vijesti
09:11 Dobro jutro, Hrvatska
10:00 Vijesti
10:10 Dobro jutro, Hrvatska
10:21 Betty i njezine dijagnoze (5), telenovela (12) (25/25)
 • Bettys diagnose 5
 • Josephine se opet pojavila u klinici. Ne snuje ništa dobra. No Talula je skovala plan i kani je preduhitriti. Uvjerena je u Tobiasovu nevinost. Jer loše su ga ocjene na internetskom portalu gotovo dotukle. Betty i dr. Stern sretni su što se baka Ilse uspješno oporavlja. Već je toliko dobro da neprestano nagovara dr. Sterna neka napokon Betty kaže istinu. Hoće li on skupiti hrabrost za to?
 • Igrajo: Eric Klotzsch (dr.Tobias Lewandowski), Sybille J. Schedwill (Mechthild Puhl), Claudia Hiersche (dr. Helena von Arnstett), Ercan Durmaz (Safi Edemir), Carolin Walter (Talula Pfeifer), Florian Fitz (prof. dr. Alexander von Arnstett), Annina Hellenthal (Bettina "Betty" Weiss), Rona Ozkan (Ava Edemir), Marie Zielcke (Hanna Winter), Max Alberti (dr. Frank Stern)
11:09 Neuspješan skroz, emisija pučke i predajne kulture (2017.) (R)
 • U vremenu i svijetu u kojem se uspjeh mjeri jedino količinom novca koji možete potrošiti, bez obzira na to kako ste ga stekli, možda je uspjeh postati i ostati skroz neuspješan. Ovo je neuspješan film o neuspješnom umjetniku.
11:42 TV Kalendar (R)
12:00 Dnevnik 1
12:15 Sport
12:18 Vrijeme
12:28 Diva, telenovela (12) (19/130)
 • Totalmente demais
 • Germano optuži Rafaela za Sofijinu smrt i javi Carolini da će raskinuti partnerstvo ako fotograf ostane raditi na natjecanju. Lili se protivi. Germano odlazi ljutit s priredbe. Jonatas uzima njegov sako i pokuša ući na priredbu, ali ne uspijeva. Vraća Germanu sako i zove ga u bar. Jonatas i Germano razgovaraju. Germano ga poziva da radi kod njega. Carolina se brine zbog Elizina uspjeha pred novinarima. Fabinho želi vezu s Leilom. Germano odobrava njihovu vezu. Lili kaže Carolini da je možda previše naglila kad je hvalila Elizu. Eliza obavijesti Arthura da odustaje od natjecanja. Traži Jonatasa. On je zaspao i ne čuje je. Ona bježi.
 • Igrajo: Marina Ruy Barbosa (Eliza de Assis Monteiro), Felipe Simas (Jonatas Castro), Fábio Assunçao (Arthur Valmont Carneiro), Juliana Paes (Carolina Castilho), Juliana Paiva (Sandra Regina Matoso), Leona Cavalli (Gilda de Assis Machado), Režija: Luiz Henrique Rios
13:19 Dr. Oz (8), talk-show (12) (90/160) (R)
 • Dr. oz show 8
 • Ako su vam se ikada znojili dlanovi, ubrzano lupalo srce, ako ste gubili dah ili se pak osjećali kao da ćete se svakoga časa onesvijestiti, možda patite od tjeskobe i kronične zabrinutosti. Otkrivamo tri načina kako da se prestanete stalno brinuti i time smanjite tjeskobu. Što vam astrološki znak govori o vašem zdravlju? I, na kraju, dr. Ken Jeong vraća se sa svojim univerzalnim lijekom za sve tegobe... Smijehom.
14:05 Raj za dame (2), serija (12) (14/20) (R)
 • Il paradiso delle signore 2
 • Teresa je još uvijek u šoku, a Pietro se osjeća krivim što nije bio ondje. No, taj događaj razbukta stare strasti između Quinta i Anne. Andreina nastoji što bolje upoznati Vittorija.
 • Igrajo: Giusy Buscemi (Teresa Iorio), Giuseppe Zeno (Pietro Mori), Alessandro Tersigni (Vittorio Conti), Alice Torriani (Andreina Mandelli)
15:03 Umorstva u Midsomeru (10), serija (12) (6/8) (R)
 • Midsomer murders 10
 • Barnaby je upleten u ubojstvo kada fotografija na kojoj je u strastvenom zagrljaju s drugom ženom ispliva u javnost nedugo prije nego što njezina supruga, fotografa Lionela Bella, pronađu zadavljenog. Lionelov intimni dnevnik otkriva da ga je Barnaby posjetio one večeri kad je umro, a čaša s Barnabyjevim otiscima otkrivena je u domu ubijenoga. Barnaby prizna Joyce da je bio u vezi s Marion Bell, ali to je bilo prije 30 godina. Pokušava li mu netko namjestiti ubojstvo? Tko?
 • Igrajo: John Nettles Tom Barnaby), Jason Hughes (Ben Jones), Jane Wynmark (Joyce Barnaby), Laura Howard (Cully Barnaby), Barry Jackson (dr. Bullard), Režija: Richard Holthouse
16:40 TV Kalendar (R)
17:00 Vijesti u 17
17:14 Vrijeme
17:15 HAK - promet info
17:21 Žrtve ljubavi, serija (12) (28/44) (R)
 • Sacrificio d'amore
 • Na dan Brandova vjenčanja Silvia se osjeća iscrpljenom i smetenom dok se s mužem vozi do crkve. Tijekom obreda vjenčanja joj pozli, a uznemireni Brando pojuri joj s oltara u pomoć. Alessandro traži objašnjenje od svojih roditelja koji su ga posvojili. Lucchesi mu prizna da su njega uzeli umjesto vlastitog sina koji se rodio boležljiv i deformiran. No kaže mu i to da ga je od trenutka kad im je ušao u život volio jednako kao vlastitog sina. U međuvremenu časna majka Agnese pokuša objasniti dr. Lucchesiju zašto ga je napustila: govori mu da mu ona nikad ne bi mogla pružiti sretan život kakav je imao sa svojim posvojiteljima. No ondje nije kraj iznenađenjima za Alessandra - on sad saznaje i da je njegov biološki otac Leopoldo Corradi. Tad odluči napustiti bolnicu i pratiti Nanu na njezinoj turneji. Guendalina zatraži od Alberta da se odrekne svoje kćeri. Alberto odbija, a ona mu tad zaprijeti da će mu se osvetiti. A potom, iskoristivši odsustvo Corradija, otme malenu Noru.
 • Igrajo: Francesco Arca (Brando Prizzi), Francesca Valtorta (Silvia Corradi), Giorgio Lupano (Corrado Corradi), Rocco Giusti (Tommaso Fabiani), Desiree Noferini (Maddalena Prizzi), Federica De Benedittis (Lucrezia Farnesi), Ruben Rigillo (Alberto Corradi), Luca Bastianello (Alessandro Lucchesi/Corradi), Sara D'Amario (Augusta Maffei), Antonella Fattori (Agnese), Paolo Malco (Leopoldo Corradi), Alessandra Costanzo (Anna Prizzi), Andrea Montovoli (Saverio Biagi), Chiara Causa (Carlotta Bernardeschi), Gaia Messerklinger (Guendalina Volpi), Luca Biagini (Annibale Lucchesi), Nicola Rignanese (Vito Prizzi), Tommaso De Tuddo (Simone Corradi), Pietro Genuardi (Goffredo Volpi), Stefano Saccotelli (Filippo)
18:09 Potjera (R)
19:00 Dnevnik 2
19:46 Vrijeme
19:49 Tema dana
19:59 Loto 6
20:05 Tko želi biti milijunaš? (R)
21:04 Najveće svjetske fešte (2): Natjecanje u jedenju i Jedenje kopriva, dokumentarna ...
 • Izjedanje u vrijeme fešti nije ništa neobično. No u SAD-u su išli korak dalje - tamo je izjedanje pretvoreno u sport! Posjetili smo jedno od američkih natjecanja u izjedanju i upoznali Joeyja Chestnuta kojega nazivaju "Michaelom Jordanom izjedanja" - pojede 107 hamburgera u 8 minuta i drži čak 43 svjetska izjedačka rekorda. Nakon izjedanja nezdravom hranom, otišli smo u Englesku vidjeti kako izgleda prejedanje vrlo zdravom (sirovom) koprivom. Što ljude motivira na takvo što? Što je sve u mogućnosti podnijeti čudesni ljudski želudac? Je li kopriva heroj ili zločinac? Saznajte u ovoj televizijskoj poslastici samo na HTV-u!
22:00 Otvoreno
 • Dugo očekivani Zakon o obnovi Grada Zagreba najavljen je kao jedan od prvih koraka nove vlade. Što donosi prijedlog zakona? Zašto se sanacija porušenog grada čeka gotovo četiri mjeseca? Hoće li potpora iz Europskog fonda za solidarnost biti dovoljna za obnovu Zagreba? Gosti su: Mario Banožić, ministar državne imovine Mirka Jozić, pročelnica Gradskog ureda za gospodarstvo, energetiku i zaštitu okoliša Anka Mrak-Taritaš, predsjednica GLAS-a Tomislav Tomašević, Zagreb je naš (Možemo) Nina Dražin Lovrec, predsjednica Hrvatske komore inženjera građevinarstva Facebook pitanje: Na čemu treba biti naglasak u Zakonu o obnovi Grada Zagreba? Urednik i voditelj: Damir Smrtić
22:50 Dnevnik 3
23:05 Sport
23:12 Vrijeme (R)
23:15 Vijesti iz kulture
23:27 Rivijera (2), serija (12) (3/10) (R)
 • Riviera 2
 • Georgina se vraća u New York na očev pogreb, a prate je skeptična Irina i Adriana koje su naumile otkriti zašto je Georgina svima rekla da joj je otac odavno umro. Uz pomoć svog ujaka Jeffa, Georgina nastoji doznati istinu o tome što se s njezinom majkom zapravo dogodilo prije 25 godina...
 • Igrajo: Julia Stiles (Georgina Marjorie Clios), Lena Olin (Irina Atman), Dimitri Leonidas (Christos Clios), Roxane Duran (Adriana Clios), Igal Naor (Jakob Negrescu), Juliet Stevenson (ledi Cassandra Eltham), Poppy Delevingne (Daphne Al-Qada), Jack Fox (Nico Eltham), Alex Lanipekun (Raafi), Will Arnett (Jeff Carter)