TV spored HTV 2


2. julij 2020 - 8. julij 2020
04:46 Peti dan
05:46 Ekumenizam i religije (R)
06:15 Juhuhu (R)
06:16 Tri prijatelja, crtana serija (19/52) (R)
06:26 Tri prijatelja, crtana serija (20/52) (R)
06:37 Juhuhu (R)
06:38 Juhuhu (R)
06:40 Pjesmice i brojalice: Bratec Martin (R)
06:41 Juhuhu (R)
06:43 Miffy, crtana serija (16/26) (R)
06:50 Miffy, crtana serija (17/26) (R)
06:57 Juhuhu (R)
06:59 Zvrko ide u Čudosvijet, crtana serija (26/52) (R)
07:11 Ninin kutak za male: Zeleni Martin! (R)
07:15 TV vrtić: Sila teža (R)
07:25 Juhuhu (R)
07:27 Mišo i Robin: Krtko (R)
07:33 Juhuhu (R)
07:34 Juhuhu (R)
07:35 Naprijed, Go Jetteri (2), crtana serija (5/24) (R)
 • Go jetters 2
 • Go Jetteri odlaze u Škotsku u potragu za čudovištem iz jezera Ness, ali Velezloćko Blatko želi prvi uhvatiti Nessie. Kad bi mu samo Mrkoplov bio na visini zadatka. Mogu li Go Jetteri naći legendarno stvorenje, izvući Blatka iz dubine jezera i spriječiti da nafta koja curi ugrozi divlje životinje? Čudovišna pustolovina puna priključatora, zanimljivih činjenica i uzbuđenja.
07:46 Njama, njam: Kesten (R)
07:51 Juhuhu (R)
07:53 Vedranovi velikani: Nera Erceg (R)
08:02 Juhuhu (R)
08:04 Tri prijatelja, crtana serija (19/52) (R)
08:15 Tri prijatelja, crtana serija (20/52) (R)
08:26 Graditelj Bob, crtana serija (41/46) (R)
08:36 Tip i Tipi, crtana serija (27/52) (R)
 • Tip the mouse
 • U jednom kutku livade, u malenoj kući stanuje živahni, smiješni mali miš. Zove se Tipi. Sa svojom obitelji i prijateljima Tipi doživljava brojne pustolovine, kao i svako dijete na zanimljivom i uzbudljivom putu odrastanja. Ova animirana serija za predškolski uzrast proizvedena je 2014. godine u talijansko-njemačkoj koprodukciji.
08:44 Priče iz kućice na drvetu, serija za djecu (25/26) (R)
08:51 Dora istražuje (7), crtana serija (15/20) (R)
09:13 Junaci iz džungle, crtana serija (30/52) (R)
09:24 Junaci iz džungle, crtana serija (31/52) (R)
09:35 Juhuhu (R)
09:36 Juhuhu (R)
09:39 Učitelj Kees, serija za djecu (22/24)
 • Učitelj Kees je napravio vremeplov. Kao sastavni dio projekta na temu budućnosti, on traži od učenika 6.b razreda da razmisle u čemu su dobri i što žele biti kad odrastu. No Tobias nema blagog pojma u čemu je dobar, a kamoli što želi postati.
 • Igrajo: Leendert de Ridder, Sanne Wallis de Vries, Raymonde de Kuyper, Jochen Otten, Elisa Beuger, Jelle Stout, Polleke van der Sman, Samuel Liasam, Lisa Lapré, Maurits van Brakel , Thijs van de Veen, Keara Patti, Serenity Otte , Laysa el Madkouri, Jack Meershoek, Kayen Thodé, Tijn Ras
10:03 Andyjeve prapovijesne pustolovine, dokumentarna serija za djecu (23/25) (R)
 • Andy's prehistoric adventures
 • Andy odlazi na još jednu vremeplovnu pustolovinu kako bi u prapovijesnom oceanu skupio priljepke koji su mu potrebni da dovrši svoj izložak. Tijekom putovanja susreće skupinu glasnih primata, istražuje podmorje uz pomoć svoje ronilačke opreme i nailazi na divovskog prapovijesnog kita.
 • Igrajo: Puja Panchkoty, Les Bubb, Elaine Claxton
10:19 Krunski dokaz, dokumentarna serija za djecu (23/26)
 • Full proof
 • Chayenne živi u blizini plaže i obožava surfati. No ondje gdje živi valovi mogu biti opasni. 1953. godine velika je poplava zadesila provinciju Zeeland. Izgrađene su velike brane kako se to više nikada ne bi ponovilo. Dakle, valovi su opasni, ali su i jako zabavni. Chayenne želi doznati što je to val. Napravit će val u boci, val od bombona i učinit će da se svijeće pomiču poput valova. Sve to kako bi pripremila svoj finalni eksperiment: najljepši val koji može zamisliti!
10:35 Frankie Drake istražuje (1), serija (12) (11/11) (R)
 • Frankie drake mysteries
 • Frankie unajmljuju da potvrdi identitet mlade žene koja tvrdi da je ruska princeza te da je zaštiti od političkih protivnika koji je žele ubiti. Frankie po preporuci odlazi u veličanstvenu kuću Winchesterovih ne znajući o kakvom se slučaju radi. Kad sazna da je vlasnica imanja želi unajmiti kako bi dokazala da je Anna (Jodelle Ferland), članica kozačkog plesnog ansambla, ustvari princeza Anastazija Romanova, Frankie je više nego sumnjičava - zasigurno za taj posao postoji podobnija osoba od privatne istražiteljice. No gđa Winchester inzistira na tome. Nakon što Annu pokušaju ubiti, Frankie shvaća da djevojka treba zaštitu, bila ona ruska princeza ili ne. Valja se primiti posla pa Frankie angažira Mary i Flo da joj pomognu otkriti Annin pravi identitet...
 • Igrajo: Lauren Lee Smith, Chantel Riley, Rebecca Liddiard, Sharron Matthews, Režija: Cal Coons
11:21 Mostovi okruga Madison, američki film (12) (1995.) (129:00) (R)
 • The bridges of madison county, 1995
 • Ljubavna drama. Francesca (M. Streep) je bila udana za Richarda Johnsona (J. Haynie) i s njim je živjela na osamljenoj farmi u okrugu Madison, savezna država Iowa. Nakon njezine smrti krajem osamdesetih njezina djeca Caroline (A. Corley) i Michael (V. Slezak) otkriju da je u svom dnevniku opisala sudbonosnu ljubav s fotografom magazina "National Geographic" Robertom Kincaidom (C. Eastwood). Ta je veza trajala samo četiri dana... "Mostovi okruga Madison" sasvim su neobičan film u glumačko-redateljskoj karijeri Clinta Eastwooda, jer je to njegov jedini ljubavni film u kojem on glumi duboko osjećajna čovjeka, a ne revolveraša kako smo navikli. To je ekranizacija istoimenog ljubavnog romana, jedne od najpopularnijih knjiga u novije doba koju je na temelju vlastitog iskustva napisao Robert James Waller. Meryl Streep ostvarila je kao zaljubljena kućanica Francesca vjerojatno najbolju ulogu u karijeri.
 • Igrajo: Clint Eastwood, Meryl Streep, Annie Corley, Victor Slezak, Jim Haynie, Režija: Clint Eastwood
13:34 Da te upoznam sa Sofijom, talijanski film (12) (2018.)
 • Ti presento sofia / let me introduce you to sofia, 2018
 • Komedija. Gabriele je rastavljeni otac, a svu je snagu i energiju usmjerio na svoju kćer Sofiju. No u život mu bane Mara, samozaposlena fotografkinja koja ne voli djecu. Obuzet strašću, Gabriele zaniječe da Sofia postoji. Ali laž mu se obije o glavu...
 • Igrajo: Micaela Ramazzotti, Fabio De Luigi, Caterina Sbaraglia, Andrea Pisani, Shel Shapiro, Režija: Guido Chiesa
15:11 George Clark - Čudesne zamisli (7), dokumentarna serija (1/9) (R)
 • George clarke's amazing spaces series 7
 • George Clarke vraća se u sedmoj sezoni svoje emisije "Čudesne zamisli" i kroz deset epizoda taj će nas poznati arhitekt s prijateljem i vrsnim majstorom Willom Hardiejem odvesti na put diljem Ujedinjenog Kraljevstva. U potrazi su za najinventivnijim i najekscentričnijim arhitektonskim pothvatima pionira projektanata malih prostora. Od napuštenih pogona pročistača voda, podzemnih atomskih skloništa, pa do upravljačkih kabina komercijalnih letjelica i vozila za prijevoz stoke, ova serija pokazat će vam na koji način, uz viziju i inovativan dizajn, čak i najneobičniji prostor možemo učiniti predivnim. A u potrazi za inspiracijom, George odlazi u Japan. Ondje se inovacija i revolucionaran dizajn stapaju u jedno te stvaraju prostore koji ljude ostavljaju bez daha. --- George putuje u Dudley gdje ekscentrični stolar Sam želi svoj podstanarski status zamijeniti slobodnim životom na vodi, i to u brodu koji je kupio za 5.000 funti. Za to se vrijeme u Yorkshireu 29-godišnji dizajner Sam Thompson suočava s najvećim dizajnerskim izazovom u životu, rekonstrukcijom vozila za prijevoz stoke u luksuzni kamper. U ovoj sezoni pratimo Georgea na putovanju po Japanu, gdje drevnu tradiciju spajaju s dizajnom budućnosti. A što se tiče vlastitog poduhvata, George i Will inspiraciju pronalaze u staroj igrački - kućici na drvetu, zbog čega odluče izgraditi pravu, veliku kućicu na drvetu u kojoj će podjednako uživati i djeca, i odrasli.
16:00 Regionalni dnevnik
16:45 Sportski trenuci za pamćenje: Roland Garros 1990. Monika Seleš - Steffi Graf, snimka
18:20 TV Bingo
 • I ovaj ponedjeljak vaša je nova sretna prilika za velike dobitke! Ne propustite 22. kolo TV Binga i mnoštvo uzbuđenja jer najveći dobitak iznosi fantastičnih 14.800.000,00 kn! Na putu do sreće s vama su Mirna Maras Batinić i Duško Ćurlić. TV Bingo - zabavna i šarmantna igra na sreću - ponedjeljkom u 18.20 na HTV2.
18:54 Umjetnost za bolji svijet: Posljednji ples (R)
19:03 Inspektor Gadget, crtana serija (44/52) (R)
19:14 Inspektor Gadget, crtana serija (45/52) (R)
19:29 POPROCK.HR
20:05 Ljeto raketa, serija (12) (1/6)
 • Summer of rockets
 • Triler pun emocija autora Stephena Poliakoffa, dobitnika nagrada BAFTA i Emmy. Zvjezdanu postavu predvode Toby Stephens i Keeley Hawes. Velika Britanija 1958. godine. Odnosi s Rusijom nabijeni su strahom i sumnjom. Kao ruski emigrant, poslovni čovjek Samuel Petrukhin odlučan je u želji da integrira svoju mladu obitelj u britansko društvo. Kad upozna intrigantnu Kathleen Shaw i njezinog supruga Richarda - ratnog heroja i zastupnika u Parlamentu - očaran je tim glamuroznim pripadnicima višeg sloja. No jesu li njegovi novi prijatelji baš onakvi kakvima se čine? Samuela slijede agenti tajne službe MI5 prijetećeg ponašanja. Kad ga ucjenom prisile da počne špijunirati bračni par Shaw, on upada u mrežu laži i prijevara. Kako se Samuelov privatni život sve više prepleće s misijom, dolazi do uznemirujućih otkrića. Richardov prijatelj, lord Arthur Wallington, upozorava Samuela da ga ti mutni vladini operativci žele namamiti u smrtonosnu klopku. Shawove pak progoni tragična tajna iz prošlosti. Samuel mora zaključiti tko od njih dvoje planira izdati domovinu. Njegov zaključak može imati zlokobne posljedice za zemlju. Hladni rat poremetio je nekadašnje međunarodne odnose i povijest je na prekretnici. Samuelova budućnost i budućnost Britanije obavijena je sumnjom. Kome može vjerovati? 1. epizoda U burno ljeto 1958. Samuel se priprema za lansiranje svog najnovijeg izuma, koji privlači neke sumnjive ljude. Uskoro upoznaje tajanstvenu Kathleen.
 • Igrajo: Toby Stephens, Keeley Hawes, Linus Roache, Timothy Spall, Režija: Stephen Poliakoff
21:00 U povodu rođendana M.Monroe: Moj tjedan s Marilyn, britansko-američki film (12) (...
 • My week with marilyn, 2011
 • Biografska drama. Sir Laurence Olivier (K. Branagh) snima film "Princ i plesačica" u Londonu. Mladi Colin Clark (E. Redmayne) uspije se ubaciti u ekipu, a jedan od prvih zadataka mu je da glumici koja je dobila glavnu žensku ulogu, Marilyn Monroe (M. Williams), i njezinom mužu Arthuru Milleru nađe prihvatljiv smještaj. Kad se Marilyn Monroe pojavi na snimanju, cijeli je London želi vidjeti dok Colin, iako pomalo nespretno, pokušava ispuniti sve što traži od njega. Time privuče njezinu pažnju te mu ona otvori vrata u svoj svijet, od toga kako se nosi sa slavom, ljepotom i žudnjom da bude izvrsna glumica... Filmska radnja koncentrirana je na tjedan koji je M. Monroe provela u Clarkovoj pratnji po Londonu nakon što je njezin muž A. Miller napustio Englesku, a temelji se na dvije knjige koje je napisao Colin Clark. Film je osvojio dvadesetak nagrada (Zlatni globus M. Williams) te pedesetak nominacija, od toga 2 na Oscara u kategoriji najbolje glumice (M. Williams) za glavnu ulogu i glumca (K. Branagh) za sporednu.
 • Igrajo: Michelle Williams, Eddie Redmayne, Kenneth Branagh, Julia Ormond, Dominic Cooper, Emma Watson, Judi Dench, Režija: Simon Curtis
22:40 Zakon i red: Odjel za žrtve (19), serija (12) (20/24)
 • Law and order: special victims unit 19
 • Rollins se utrkuje s vremenom ne bi li spasila djevojku koju je zatočio otac. Gostujuće uloge: Ray McKinnon (William Labott), Rebekah Kennedy (Esther Labott), Brandy Zarle (Debbie Labott), Sami Molly Bray (Rachel Labott), Eric Elizaga (dr. Hale)
 • Igrajo: Mariska Hargitay, Ice-T, Kelli Giddish, Peter Scanavino, Philip Winchester, Režija: Jean de Segonzac
23:25 Graham Norton i gosti (25), talk-show (12) (13/13)
 • The graham norton show, xxv
 • U rekapitulaciji najzanimljivijih trenutaka sezone vidjet ćemo mnogobrojne Grahamove goste kao što su: Will Smith, Madonna, Chris Hemsworth, Tom Hanks, Taylor Swift, Anne Hathaway, Charlize Theron, Seth Rogen, Taron Egerton i Sir Ian McKellen.