TV spored KANAL A


22. avgust 2019 - 28. avgust 2019
06.00 Glasbeni mikser
07.00 Mojstri šminke
 • Face Off IV., 2013, resničnostni, 4. sezona, 11. del, 50 min, IMDb ocena: 8.2
 • Serija raziskuje čarobni svet posebnih učinkov in maskerstva, ki zahteva ogromne količine domišljije, spretnosti in tudi umetniškega talenta. 14 nadobudnih tekmovalcev se bo moralo vsak teden pomeriti v izzivu, ki bo od njih zahteval vse njihovo dosedanje znanje, odločnost in pogum. Njihovo delo in napredek bodo budno spremljali sodniki, vsi po vrsti strokovnjaki za maske in posebne učinke. Kandidati se bodo med drugim lotili tudi izdelave animatronike, lutk, odlitkov ter protez. Koga bo na koncu čakala bleščeča kariera v Hollywoodu?

več
Mojstri šminke
07.50 Avto karaoke
 • Avto karaoke I., 2017, 1. sezona, 17. del, 20 min
 • Tokratni gosti bodo nas in Lada s svojo prisotnostjo ponesli v čarobna 50. leta rokenrola. Lado je v svoj pojoči avto povabil nikogar drugega kot Roka Ferengjo in njegov Rok’n’Band, da se skupaj odpeljejo v sončen dan. Čarobne melodije Elvisa, prežete z jagodami in čokolado seveda ne manjkajo, tudi frizure so na mestu! Da padeš dol!
08.10 Božična izpoved, film
 • Christmas Confession, 2015, komedija, 100 min, IMDb ocena: 6.6
 • Med prazničnim časom se igralka Beth Baker, ki je svoj domači kraj zapustila, da bi uresničila svoje sanje na Broadwayu, odloči vrniti domov. Razočarana, ker ji ni uspelo na igralskih deskah, se Beth skriva pred svojimi prijatelji, dokler ne sreča starega znanca, ki v njej zopet obudi vero v ljubezen. Se bo vrnila v New York ali bo tokrat prisluhnila svojemu srcu?
 • Igrajo: Sarah Lancaster, Brendan Penny, Gwynyth Walsh, Andrew Francis, Režija: Terry Ingram

več
Božična izpoved, film
09.50 Dokler naju smrt ne loči, film
 • Til Death Do Us Part, 2014, triler, 105 min, IMDb ocena: 5.2
 • Sandra se z možem Kevinom Richardsonom preseli v manjše mesto. Pozna ga komaj pol leta, a zanjo on predstavlja vse, česar si je kdaj želela. Navzven sta zares videti kot popoln par. Vendar pa Kevin začenja imeti vse večji nadzor nad Sandro, medtem ko njegova sestra Jolene obnavlja njuno dvorišče. Zaskrbljenost Sandre se povečuje, ko eden od njenih sodelavcev umre zaradi možganske krvavitve v Kevinovi bolnišnici. Ko Sandra začne raziskovati preteklost njenega idealnega moža, človek, ki ga ljubi, ogrozi njeno življenje.
 • Igrajo: Haylie Duff, Rekha Sharma, Ty Olsson, Magda Apanowicz, Režija: Farhad Mann

več
Dokler naju smrt ne loči, film
11.35 Policijska akademija 4, film
 • Police Academy 4, 1987, komedija, 95 min, IMDb ocena: 4.9
 • Policistu Mahoneyju in njegovim prijateljem s policijske akademije se v četrtem nadaljevanju pridružijo civilni borci proti kriminalu, ki kot prostovoljci nudijo svoje usluge. Med njimi je tudi Sharon Stone, ki se zaljubi v enega od policistov. Seveda je tu še vedno nepriljubljeni poročnik Harris, ki bi dal vse na svetu, da bi mladim policistom in njihovemu nadrejemu komandantu Lassardu spodletelo. Harris se že vidi v Lassardovem stolčku, zato namerava poskrbeti, da bo pogruntavščina s civilnimi borci proti kriminalu neslavno propadla.
 • Igrajo: Steve Guttenberg, Bubba Smith, David Graf, Michael Winslow, Sharon Stone, Režija: Jim Drake

več
Policijska akademija 4, film
13.10 Poštar, film
 • Postman, 1997, akcijski, 190 min, IMDb ocena: 6.0
 • Piše se leto 2013. Medtem ko Amerika trpi za posledicami vojne, v deželi vlada popolna anarhija, vojska krutega generala Betlehema pa ustrahuje prestrašene prebivalce. Nekega dne sem zanese osamljenega popotnika Kevina Costnerja. Ta med brezciljnim tavanjem najde zapuščeno opremo nekega poštarja, poleg pa cel kup pošte iz preteklosti, ko je bilo življenje popolnoma drugačno in ga je bilo lepo živeti. V upanju, da bo dobil hrano in zatočišče, se obleče v najdeno uniformo in se ljudem predstavi kot poštar.
 • Igrajo: Kevin Costner, Will Patton, Larenz Tate, Olivia Williams, Režija: Kevin Costner

več
Poštar, film
16.20 Jack Hunter: Nebeška zvezda, film
 • Jack Hunter: Star Of Heaven, 2008, akcijski, 110 min, IMDb ocena: 5.2
 • Arheolog Jack Hunter še vedno sodeluje z ameriško agencijo za nacionalno varnost, da bi našel starodavno orožje, ki se ga hoče polastiti ruska mafija. Zgodovinska sled jih vodi od Rima pa do Konstantinopla oziroma Istanbula, kjer se nenadoma konča. Tu je pred tremi desetletji trgovec s starinami preprodal manjkajoči del izjemno nevarnega orožja. Ker odkrijejo povezavo med njegovim sinom in Nadio, ki je Jacku nekoč že pomagala, se zopet obrnejo k njej po pomoč. Skupni napori jih nazadnje pripeljejo do samostana v Anatoliji.
 • Igrajo: Ivan Sergei, Joanne Kelly, Thure Riefenstein, Susan Ward, Režija: Terry Cunningham

več
Jack Hunter: Nebeška zvezda, film
18.10 Goldbergovi
 • Goldbergs V., 2017, komedija, 5. sezona, 7. del, 25 min, IMDb ocena: 8.1
 • Za dan zahvalnosti Goldbergove obišče stric Marvin, ki skuša Barryja in njegove prijatelje zvabiti v sumljivi posel z delnicami. Ker si Barry želi na hitro obogateti, stricu preda svoje prihranke. Potem ko Murray Marvina prisili, da njegovemu sinu vrne denar, je Barry jezen, saj izve, da so vsi njegovi prijatelji že nekaj zaslužili. Erica medtem skuša pretentati Beverly, da bi plačala njen ogromen dolg na bančni kartici.
 • Igrajo: Sean Giambrone, Wendi McLendon-Covey, Jeff Garlin, George Segal, Hayley Orrantia

več
Goldbergovi
18.35 Volan
 • Volan XV., 2018, 40 min
 • Mrzli dnevi so ekipo Volana pregnali na malce toplejše konce in tako so se v Grčiji v Zelenem volanu preizkusili kar sami. Posebne užitke so preizkušali tudi na inovativnih zložljivih smučeh za turno smuko, ki jih s pridom uporabljajo tudi vojaki, predvsem pa adrenalinski raziskovalci belih strmin. Iztok bo obiskal najvišji slovenski prelaz Vršič, Anže preizkusil, kako spreten je z alkoholnimi očali, na štirih kolesih pa bodo raziskovali tudi čare Planice.
19.15 Pazi, kamera!
 • Pazi, kamera! XIV., 2015, 14. sezona, 6. del, 45 min
 • Smejali se bomo zabavnim prigodam in najrazličnejšim, nevsakdanjim situacijam. Mimoidoče bo skrita kamera spravila v nelagodne položaje in gledalci se bodo do solz nasmejali njihovim reakcijam. Si lahko predstavljate, da vas prestraši pajek, kača, podgana ali gorila? Kako bi odreagirali, če bi vas napadel lopov, neolikanec ali nerodnež? Ste že kdaj doživeli, da vas nepričakovano zalije curek vode? Kaj pa, če bi med vožnjo ob cesti zagledali neznani leteči predmet? Voditeljica oddaje je Dijana Žiberna.
20.00 Norbit, film
 • Norbit, 2007, komedija, 110 min, IMDb ocena: 4.0
 • Skromen in pošten fant Norbit je odraščal pod okriljem gospoda Wonga, lastnika kitajske restavracije in sirotišnice. Prav tam je Norbit spoznal sorodno dušo Kate, s katero sta postala neločljiva. Toda njunega prijateljstva je bilo konec, ko se je Kate preselila k novi družini. Namesto s Kate se je moral Norbit nazadnje poročiti z debelo Rasputio, s katero je zelo nesrečen. Medtem ko Rasputia s svojimi tremi nasilnimi brati ustrahuje vse okrog sebe, ji mora Norbit streči od spredaj in zadaj. Vse se spremeni, ko se v njegovem življenju ponovno pojavi Kate, ki želi od ostarelega gospoda Wonga kupiti sirotišnico.
 • Igrajo: Eddie Murphy, Thandie Newton, Terry Crews, Clifton Powell, Režija: Brian Robbins

več
Norbit, film
21.50 Fantastični štirje, film
 • Fantastic Four, 2004, akcijski, 105 min, IMDb ocena: 5.7
 • Film je posnet po istoimenskem stripu. Astronavt in znanstvenik Reed Richards želi uresničiti svoje dolgoletne sanje: poleteti v vesolje, v središče kozmične nevihte. Zaradi vse manjše vladne pomoči so njegovi upi skoraj uničeni. Nato sklene finančno pogodbo s starim znancem, bogatašem Victorjem von Doomom. Skupaj z Reedom se na nepozabno pot v vesolje odpravijo tudi astronavt Ben Grimm, vodja genskih raziskav Sue Storm ter Suejin brat, pilot Johnny. Misija sprva ni nič posebnega, v nekem trenutku pa člane odprave preseneti nevarno sevanje. Njihova DNK se za vedno spremeni, prav tako pa tudi njihova prihodnost. Ko se vrnejo na Zemljo, kmalu odkrijejo svoje nove sposobnosti. Svoje izjemne moči morajo fantastični štirje uporabiti, da bi preprečili zlobne načrte svojega nasprotnika.
 • Igrajo: Ioan Gruffudd, Jessica Alba, Chris Evans, Michael Chiklis, Režija: Tim Story

več
Fantastični štirje, film
23.35 Zakleti: Poglavje št. 2, film
 • Insidious: Chapter 2, 2013, grozljivka, 110 min, IMDb ocena: 6.6
 • 1986. Strokovnjak za nadnaravne pojave Carl prosi prijateljico Elise, naj mu pomaga ugotoviti, kaj preganja Josha, sina Lorraine Lambert. Ne le da se fantu ves čas prikazuje duh stare ženske, ta se za njegovim hrbtom pojavlja tudi na vseh fotografijah. Po zastrašujoči seansi hipnoze se njegova mati odloči, da bo na vse skupaj najbolje pozabiti … Petindvajset let kasneje. Joshevo ženo Renai zaslišujejo zaradi nepojasnjenega umora izganjalke duhov. Renai se kljub zlim slutnjam pridruži svojemu možu in otrokom v njihovem novem domu …
 • Igrajo: Patrick Wilson, Rose Byrne, Barbara Hershey, Lin Shaye, Režija: James Wan

več
Zakleti: Poglavje št. 2, film