TV spored KINO


30. september 2023 - 6. oktober 2023
06.00 Žena za Barryja, film
 • Someone Marry Barry, 2014, komedija, 110 min, IMDb ocena: 5.8
 • Barry je neolikana surova zgaga, ki svojim trem najboljšim prijateljem povzroča same težave. Nič čudnega, da se jim zdi, da bi bila njihova življenja veliko boljša, če bi se ga uspeli nekako znebiti. Naposled skujejo zaroto, da bi mu v ta namen skupaj našli primerno ženo. A ko Barry tako slednjič spozna primerno žensko zase, se na nepopisno grozo njegovih prijateljev izkaže, da je ona še hujša kot on. Zdaj, ko se je njihov načrt izjalovil, morajo torej spet ločiti srečni par, preden se z Barryjem vsi skupaj pogreznejo v pravi pekel.
 • Igrajo: Tyler Labine, Damon Wayans Jr., Hayes MacArthur, Thomas Middleditch, Amanda Lund, Režija: Rob Pearlstein

več
Žena za Barryja, film
07.50 Pozor, snemamo
 • Making the Movies III., 0, 3. sezona, 1. del, 25 min
 • Ekskluzivne zgodbe izza kamere s snemanja filmskih uspešnic! Dokumentarna oddaja, v kateri bomo izvedeli, kako poteka snemanje filma, bili priča posnetkom iz zakulisja ter pomembnim odločitvam, ki jih morajo sprejeti producenti. Kako scenaristi priredijo scenarij? Kako se igralci pripravljajo na svoje vloge? Oglejte si nastanek neverjetnih fantazijskih, romantičnih, zabavnih ter dihjemajočih akcijskih filmskih prizorov.
08.15 Poročne priče, film
 • Few Best Men, 2012, komedija, 115 min, IMDb ocena: 5.6
 • Zaljubljena David in Mia se odločita, da se bosta sprehodila do oltarja in si obljubila večno zvestobo. Bodoči ženin David z novico šokira svoje tri najboljše prijatelje, ki jih povabi na svatbo v Avstralijo. Dan pred poroko fantje organizirajo fantovščino, zaradi katere Davida spravijo v hude škripce. Potem ko ponesreči ukradejo drogo, jih začne preganjati zloglasni mafijec, povrh vsega pa omamijo tastovega ovna. Ženina in nevesto čaka poročno slavje, ki ga zagotovo nikoli ne bosta pozabila.
 • Igrajo: Xavier Samuel, Kris Marshall, Kevin Bishop, Tim Draxl, Rebel Wilson, Olivia Newton - John, Režija: Stephan Elliott

več
Poročne priče, film
10.10 Vsak nekoč odraste, film
 • Bag Of Hammers, 2011, komedija, 100 min, IMDb ocena: 6.6
 • Prijatelja Ben in Alan se poznata že od malih nog in nobeden od njiju noče odrasti. Preživljata se s krajo avtomobilov na pogrebih, ki jih nato prodata lokalnemu prodajalcu avtomobilov. Ko spoznata dvanajstletnega Kelseya, ki je po materinem samomoru ostal sam, se odločita, da ga bosta vzela pod svoje okrilje. Vendar kmalu ugotovita, da bosta morala odrasti, saj fant v svojem življenju potrebuje pozitivne vzornike.
 • Igrajo: Jason Ritter, Jake Sandvig, Chandler Canterbury, Rebecca Hall, Gabriel Macht, Režija: Brian Crano

več
Vsak nekoč odraste, film
11.50 Pobegla nevesta, film
 • Runaway Bride, 1999, komedija, 135 min, IMDb ocena: 5.6
 • Ike Graham je newyorški kolumnist, ki ga pesti prenekatera težava. Ko se skrije v svoje najljubše pribežališče, da bi si malce pretegnil možgančke in dobil navdih, sliši zgodbo o mladenki na podeželju v Marylandu po imenu Maggie, ki je, kaže, zelo rada zaročena, poroke pa se boji kot hudič križa. Ker se mu zdi zadeva zanimiva, Ike o Maggie spesni članek, s katerim sproži plaz dogodkov, ki ga privedejo do njenega rojstnega kraja. Maggie Carpenter tudi pesti ena težava - Ike Graham. Članek in njen avtor jo strašansko razjezita, zato načrtuje maščevanje. Ike zlagoma ugotovi, da se v Maggijinem svetu ne vrti vse okrog strahu pred resno zvezo in nazadnje mu v naročje pade celo najboljša zgodba njegovega življenja.
 • Igrajo: Julia Roberts, Richard Gere, Joan Cusack, Hector Elizondo, Rita Wilson, Režija: Garry Marshall

več
Pobegla nevesta, film
14.05 Poročne priče 2, film
 • Few Less Men, 2017, avantura, 110 min, IMDb ocena: 4.8
 • V drugem delu komedije ženin Luke doživi tragično nesrečo in umre. Zdaj imajo njegove poročne priče David, Tom in Graham težko nalogo, saj morajo prijatelja nekako spraviti nazaj v London do pogreba. Za tri poročne priče je naloga vse prej kot lahka, saj se jim letalo pokvari sredi puščave, zato morajo zasilno pristati, krsto pa nato vlečejo po vroči puščavi kar sami. Poleg tega jim za vrat diha še Lukov nori bratranec Henry. Fantje, ki so polni bolečine in krivde, se morajo na poti ukvarjati z nemogočimi situacijami, ki se jim dogajajo ob skrbi za prijatelja v krsti. Vse to so naloge poročnih prič, mar ne?
 • Igrajo: Xavier Samuel, Kris Marshall, Kevin Bishop, Shane Jacobson, Ryan Corr, Saskia Hampele, Režija: Mark Lamprell

več
Poročne priče 2, film
15.55 Moj angel, film
 • My Angel, 2011, drama, 110 min, IMDb ocena: 4.0
 • Ali verjamete v angele? Ko njegovo mamo zbije avtomobil in se znajde v kritičnem stanju, je najstnik Eddie prepričan, da ji lahko pomaga samo višja sila. Odkar je družino zapustil oče, se skupaj z bratom Stewartom bojita, da bosta ostala še brez mame. Nekega večera v sanjah Eddieja obišče mater in mu pove, da mora najti angela, ki jo lahko reši. Za pomoč se deček obrne na svojega učitelja. Bo Eddieju uspelo še pravočasno najti nadnaravno bitje?
 • Igrajo: Joseph Phillips, Timothy Spall, Brenda Blethyn, Celia Imrie, Režija: Stephen Cookson

več
Moj angel, film
17.45 Podli fantje, film
 • Bad Boys, 1995, akcijski, 135 min, IMDb ocena: 6.8
 • Marcus in Mike sta prijatelja in partnerja v službi policije. Marcus je poročen in ima dva otroka, Mikeu pa resne zveze ne dišijo. Delata na oddelku za mamila v Miamiju in nekega dne preprodajalcem zaplenita heroin, vreden sto milijonov dolarjev. Njuno veselje pa traja le kratek čas, saj jima plen pred nosom nekdo ukrade. Fanta imata le tri dni časa, da mamilo najdeta in zaključita primer. Na sled prideta zloglasnim preprodajalcem, pot pa jima prekriža tudi edina priča, ki bi jima lahko pomagala. Zgodba se še dodatno zaplete, ko Marcus svoji ženi ne pove, da se ukvarja s tem primerom, po spletu okoliščin pa sta z Mikeom prisiljena zamenjati identiteto.
 • Igrajo: Will Smith, Martin Lawrence, Tea Leoni, Joe Pantoliano, Režija: Michael Bay

več
Podli fantje, film
20.00 Glavni v hiši, film
 • Man of the House, 2005, komedija, 125 min, IMDb ocena: 5.4
 • Hladnokrvni teksaški ranger Roland Sharp se znajde pred kočljivo nalogo. Iti mora pod krinko in postati trener navijaške ekipe, da bi zaščitil dekleta, ki so bila priča umoru FBI agenta. Navijačice morajo pričati na sodišču in tako poskrbeti, da se bo za zapahi znašel nevaren preprodajalec mamil, zato mora Roland poskrbeti, da se jim pred sojenjem ne zgodi nič hudega. Naloga je vse prej kot lahka, situacija pa postane še bolj zapletena, ko se Roland zagleda v lepo profesorico Molly McCarthy.
 • Igrajo: Tommy Lee Jones, Anne Archer, Cedric the Entertainer , Christina Milian, Režija: Stephen Herek

več
Glavni v hiši, film
22.05 Ubijte Guntherja, film
 • Killing Gunther, 2017, akcijski, 115 min, IMDb ocena: 4.8
 • V akcijski komediji se skupina neusmiljenih in nediscipliniranih morilcev odloči, da bodo ubili najzloglasnejšega morilca na svetu, Guntherja. Za svoj podvig najamejo filmsko ekipo, da bi jih posneli, saj bi tako imeli neizpodbiten dokaz. Toda niti ne slutijo, da je Gunther korak pred njimi in je odločen, da njihova življenja spremeni v pekel. Kmalu se znajdejo v kočljivi situaciji, saj sami postanejo Guntherjev plen.
 • Igrajo: Arnold Schwarzenegger, Taran Killam, Cobie Smulders, Bobby Moynihan, Hannah Simone, Režija: Taran Killam

več
Ubijte Guntherja, film