TV spored KINO


16. julij 2019 - 22. julij 2019
06.30 Umazano ime, film
 • Break-up Nightmare, 2016, drama, 105 min, IMDb ocena: 4.9
 • Ko Barbara Light ugotovi, da so gole fotografije njene hčere Rachel pristale na pornografski spletni strani, se znajde pred velikimi težavami. Administrator strani in njegovi sledilci fotografij ne želijo zbrisati, vse skupaj pa privede celo do groženj proti Barbarini družini. Barbarino in Rachelino življenje sta uničeni v realnosti in na spletu. Logična posledica je tako le ta, da se Barbara odloči boriti proti predatorjem z enako mero neusmiljenosti in jim ponudi maščevanje, kot ga zna izvesti le mati, ki brani svojega otroka.
 • Igrajo: Jennifer Dorogi, Celesta DeAstis, Freeman Lyon, Mark Grossman, Režija: Mark Quod

več
Umazano ime, film
08.15 Nadomestni ženin, film
 • Convenient Groom, 2016, komedija, 100 min, IMDb ocena: 5.8
 • Dr. Kate ima vse. Je strokovnjakinja za romance in ima svoj radijski pogovorni šov, poleg tega pa tudi čednega zaročenca. Čaka jo tudi izdaja nove knjige o tem, kako najti pravega moškega zase. Toda ko jo jutro pred poroko bodoči ženin zapusti, se vse zdi kot velika prometna nesreča. Na srečo ji stoji ob strani najboljši prijatelj Lucas, ki Kate ponudi, da se lahko takoj poroči z njo in tako reši njeno javno podobo – vseeno je znana kot strokovnjakinja za razmerja. Kljub hitremu ''da'' Kate odkrije, da živi novo poglavje ženske, ki je napisala knjigo o ljubezni.
 • Igrajo: Vanessa Marcil, David Sutcliffe, Karen Holness, Aaron Craven, Režija: David Winning

več
Nadomestni ženin, film
09.55 Kolo sreče, film
 • Trading Places, 1983, komedija, 135 min, IMDb ocena: 7.5
 • Louis Winthorpe je bogat poslovnež. Dela kot borzni posrednik, živi v krasni hiši, poleg tega pa ima še lepo in bogato zaročenko. Na drugi strani pa Billy Ray Valentine nima te sreče. Živi na cesti in se preživlja s prosjačenjem. Nobeden od njiju ne sluti, da se jima bo življenje v kratkem obrnilo na glavo. Louisova nadrejena, brata Duke, skleneta stavo. Randolph stavi, da lahko Billyja spremeni v uspešnega poslovneža, Louisa pa v popolno zgubo. Poskrbita, da Louisa po krivem obtožijo kraje in posedovanja mamil.
 • Igrajo: Dan Aykroyd, Eddie Murphy, Jamie Lee Curtis, Denholm Elliott, Režija: John Landis

več
Kolo sreče, film
12.10 Okus po ljubezni, film
 • Appetite for Love, 2016, komedija, 100 min, IMDb ocena: 6.3
 • Mina ima popolno življenje, saj je zaljubljena v svojega partnerja in uživa v svojem delu. Toda njen svet se čez noč postavi na glavo, ko se mora vrniti v svoj domači kraj, da bi lastnika tamkajšnje restavracije prepričala, naj njenemu podjetju proda svojo posest. Situacija se še bolj zaplete, ko ugotovi, da je lokal prevzel njen nekdanji fant Clay, ki ji nikakor ne namerava prodati svojega imetja. Clay se trmasto upira njenim ponudbam, medtem ko med njima še vedno preskakujejo iskrice.
 • Igrajo: Taylor Cole, Andrew W. Walker, Alley Mills, Marcus Rosner, Režija: David Mackay

več
Okus po ljubezni, film
13.50 Se vidimo v Valhalli, film
 • See You in Valhalla, 2015, komedija, 100 min, IMDb ocena: 5.4
 • Po bizarni smrti brata se Johana Burwood po več letih vrne domov, kjer se mora najprej soočiti s svojo nenavadno družino. Njen odtujeni oče ter tekmovalna brata ji povzročijo kopico preglavic, saj se nikakor ne uspejo dogovoriti, kako bodo pokopali preminulega, poleg tega pa se mora Johana soočiti s svojo preteklostjo ter bivšim fantom, ki je še vedno ni prebolel. Toda kljub težavam bo punca v domačem kraju našla pravega prijatelja.
 • Igrajo: Sarah Hyland, Bret Harrison, Steve Howey, Emma Bell, Režija: Jarret Tarnol

več
Se vidimo v Valhalli, film
15.30 Kavboji in vesoljci, film
 • Cowboys & Aliens, 2011, akcijski, 140 min, IMDb ocena: 6.0
 • Divji zahod, leto 1873. V puščavskem mestecu Absolution se nenadoma znajde neznanec brez spomina. Edina zgovorna podrobnost je ta, da na zapestju nosi skrivnostno zapestnico, za katero pa žal ne ve, kako se uporablja. Ko sreča tamkajšnje meščane, neznanec kmalu spozna, da ti niso vajeni tujcev in da živijo v strahu pred neusmiljenim polkovnikom Dolarhydom in njegovim sinom. Toda ko se nad puščavo nenadoma prikažejo vesoljske ladje, ki začnejo ugrabljati prebivalce, morata Dolarhyde in neznanec združiti moči in mesto rešiti pred vesoljsko invazijo. Spotoma neznanec odkrije, kako mora uporabljati nenavadno zapestnico.
 • Igrajo: Daniel Craig, Harrison Ford, Olivia Wilde, Sam Rockwell, Paul Dano, Režija: Jon Favreau

več
Kavboji in vesoljci, film
17.50 Jurski park, film
 • Jurassic Park, 1993, avantura, 130 min, IMDb ocena: 8.1
 • V zgodbi spoznamo zagrizena paleontologa Alana Granta in Ellie Sattler, ki se ukvarjata z izkopavanjem kosti dinozavrov in s sestavljanjem njihovih okostij. Poslovnež John Hammond jima pove, da je na svojem samotnem otočku, kjer namerava odpreti veličasten zabaviščni park, oživil že davno izumrle dinozavre. Alan in Ellie seveda ne moreta kaj, da si parka ne bi ogledala. Vendar pa se nič hudega slutečemu Hammondu eksperimentiranje z dinozavri kruto maščuje.
 • Igrajo: Sam Neill, Laura Dern, Jeff Goldblum, Richard Attenborough, Režija: Steven Spielberg

več
Jurski park, film
20.00 Jurski park 2, film
 • Lost World, 1997, akcijski, 140 min, IMDb ocena: 6.5
 • Od katastrofe v zabaviščnem parku, kjer so genetsko ustvarjeni dinozavri ušli nadzoru, so minila štiri leta. Milijonar John Hammond, ki je zgradil zloglasni Jurski park, noče imeti s parkom nobenega opravka več. Želi si le, da bi lahko opazoval in preučeval dinozavre v njihovem naravnem okolju. Ekspedicija ga popelje na skriven otok, kjer živi vrsta genetsko ustvarjenih prazgodovinskih živali. Pridruži se mu tudi znanstvenik Ian Malcolm z najstniško hčerko Kelly in svojo življenjsko sopotnico, paleontologinjo Sarah Harding.
 • Igrajo: Jeff Goldblum, Julianne Moore, Vince Vaughn, Arliss Howard, Režija: Steven Spielberg

več
Jurski park 2, film
22.20 G.I. Joe: Vzpon kobre, film
 • G.I. Joe: Rise of Cobra, 2009, akcijski, 130 min, IMDb ocena: 5.8
 • Kapitan Duke Hauser in njegov partner Ripcord, ki se trenutno mudita v Kazahstanu, dobita navodila, da posebne rakete, ki jih je ustvarilo podjetje pod vodstvom Jamesa McCullena, prepeljeta na skrivno mesto. Med misijo ju napadejo tatovi, ki jih vodi Dukova stara znanka Anastasia DeCobray, a jima k sreči na pomoč priskočijo člani skrivne mednarodne enote G.I. Joe. Enoto vodi general Hawk Abernathy, ki je odločen, da bo tatovom stopil na prste in razkrinkal njihovo organizacijo po imenu Kobra. Medtem ko se Duke in Ripcord pridružita enoti in se začneta uriti pod njenim okriljem, McCullen na skrivaj sodeluje s Kobro, odločen, da bo nazaj dobil svoje rakete in zavzel svet.
 • Igrajo: Dennis Quaid, Channing Tatum, Marlon Wayans, Joseph Gordon-Levitt, Režija: Stephen Sommers

več
G.I. Joe: Vzpon kobre, film