TV spored KINO


21. julij 2019 - 27. julij 2019
07.05 Elizabethtown, film
 • Elizabethtown, 2005, komedija, 140 min, IMDb ocena: 6.4
 • Mladi Drew Baylor nekega dne ostane brez službe. Ko je čisto na dnu, ga prizadene še druga tragedija, saj mu nenadoma umre oče. Drew mora sedaj odpotovati v mestece, kjer se je oče rodil in umrl, ter pripraviti vse za pogreb. Ne sluti, da bo to potovanje za vedno spremenilo njegovo življenje. Na poti v Elizabethtown spozna stevardeso Claire, ki mu s sproščenostjo, optimizmom in voljo do življenja vlije novih moči, da se sooči z očetovimi sorodniki in ostalimi meščani. Dogodki, ki sledijo, začnejo Drewa spreminjati. Zacelijo se srčne rane in življenje spet dobi svoj smisel.
 • Igrajo: Orlando Bloom, Kirsten Dunst, Susan Sarandon, Judy Greer, Alec Baldwin, Režija: Cameron Crowe

več
Elizabethtown, film
09.25 Ljubezen na prvo tačko, film
 • Unleashing Mr. Darcy, 2016, drama, 105 min, IMDb ocena: 6.2
 • Romantična drama, ki je moderna verzija romana Prevzetnost in pristranost angleške pisateljice Jane Austen, v ospredje postavi mlado Elizabeth Scott, ki se s svojim štirinožnim ljubljenčkom udeleži pasje razstave v New Yorku. Tam naleti na vzvišenega sodnika Donovana Darcyja, s katerim si takoj skočita v lase. Toda kmalu se izkaže, da je šlo za splet nesrečnih okoliščin in je Donovan popolnoma drugačen, kot si je Elizabeth predstavljala.
 • Igrajo: Cindy Busby, Ryan Paevey, Frances Fisher, Elizabeth McLaughlin, Režija: David Winning

več
Ljubezen na prvo tačko, film
11.10 Zvezdne steze, film
 • Star Trek, 2009, akcijski, 140 min, IMDb ocena: 8.0
 • Na dan rojstva bodočega kapitana ladje Enterprise, Jamesa Kirka, njegov oče umre v bitki z neznano vesoljsko ladjo. Dvajset let kasneje Kirk odraste v uporniškega najstnika, ki na akademiji spozna preudarnega Spocka s planeta Vulkan. Čeprav gredo Kirkovi objestni izpadi vsem na živce, z manjšo ukano pristane v posadki ladje Enterprise, ki se odpravlja na nujno misijo na Vulkan. Poleg Kirka se na nepozabno vesoljsko pustolovščino odpravijo tudi obetavni kadeti Nyota Uhura, Hikaru Sulu, Pavel Chekov in mladi poveljnik Spock.
 • Igrajo: Chris Pine, Zachary Quinto, Eric Bana, Zoe Saldana, Bruce Greenwood, Režija: J.J. Abrams

več
Zvezdne steze, film
13.30 G.I. Joe: Vzpon kobre, film
 • G.I. Joe: Rise of Cobra, 2009, akcijski, 130 min, IMDb ocena: 5.8
 • Kapitan Duke Hauser in njegov partner Ripcord, ki se trenutno mudita v Kazahstanu, dobita navodila, da posebne rakete, ki jih je ustvarilo podjetje pod vodstvom Jamesa McCullena, prepeljeta na skrivno mesto. Med misijo ju napadejo tatovi, ki jih vodi Dukova stara znanka Anastasia DeCobray, a jima k sreči na pomoč priskočijo člani skrivne mednarodne enote G.I. Joe. Enoto vodi general Hawk Abernathy, ki je odločen, da bo tatovom stopil na prste in razkrinkal njihovo organizacijo po imenu Kobra. Medtem ko se Duke in Ripcord pridružita enoti in se začneta uriti pod njenim okriljem, McCullen na skrivaj sodeluje s Kobro, odločen, da bo nazaj dobil svoje rakete in zavzel svet.
 • Igrajo: Dennis Quaid, Channing Tatum, Marlon Wayans, Joseph Gordon-Levitt, Režija: Stephen Sommers

več
G.I. Joe: Vzpon kobre, film
15.40 Super 8, film
 • Super 8, 2011, misterij, 130 min, IMDb ocena: 7.0
 • Mestece v Ohiu leta 1979. Medtem ko skupina otrok z nadobudnim režiserjem Charlesom in nadarjenim maskerjem Joejem na čelu z videokamero snema kratek film, pred njihovimi očmi iz neznanih razlogov iztiri vlak. Za nameček začnejo eden za drugim izginjati tamkajšnji prebivalci, vrsta nasilnih dogodkov pa tudi Joejevega očeta, ki je tamkajšnji šerif, prepriča, da se dogaja nekaj nenavadnega. Toda kaj? Ko v mestece prispe ameriška vojska, ki naj bi uvedla red in mir, Jackson izve grozljivo resnico.
 • Igrajo: Joel Courtney, Riley Griffiths, Kyle Chandler, Elle Fanning, Režija: J.J. Abrams

več
Super 8, film
17.50 Kavboji in vesoljci, film
 • Cowboys & Aliens, 2011, akcijski, 130 min, IMDb ocena: 6.0
 • Divji zahod, leto 1873. V puščavskem mestecu Absolution se nenadoma znajde neznanec brez spomina. Edina zgovorna podrobnost je ta, da na zapestju nosi skrivnostno zapestnico, za katero pa žal ne ve, kako se uporablja. Ko sreča tamkajšnje meščane, neznanec kmalu spozna, da ti niso vajeni tujcev in da živijo v strahu pred neusmiljenim polkovnikom Dolarhydom in njegovim sinom. Toda ko se nad puščavo nenadoma prikažejo vesoljske ladje, ki začnejo ugrabljati prebivalce, morata Dolarhyde in neznanec združiti moči in mesto rešiti pred vesoljsko invazijo. Spotoma neznanec odkrije, kako mora uporabljati nenavadno zapestnico.
 • Igrajo: Daniel Craig, Harrison Ford, Olivia Wilde, Sam Rockwell, Paul Dano, Režija: Jon Favreau

več
Kavboji in vesoljci, film
20.00 Kung fu joga, film
 • Kung Fu Yoga, 2017, akcijski, 115 min, IMDb ocena: 5.2
 • Jackie Chan bo v akcijski komediji ponovno pokazal vse svoje znanje borilnih veščin. Tokrat se bo vživel v vlogo kitajskega arheologa, ki se s simpatično profesorico indijščine in njeno asistentko odpravi na lov za zakladom kraljestva Magadhe. Pri tem jih med drugim ponese v najbolj eksotične kotičke sveta ter Dubaj, kjer se preganjajo s športnimi jeklenimi konjički.
 • Igrajo: Jackie Chan, Disha Patani, Amyra Dastur, Aarif Rahman, Režija: Stanley Tong

več
Kung fu joga, film
21.55 Misija: Nemogoče - Protokol Duh, film
 • Mission: Impossible - Ghost Protocol, 2011, akcijski, 150 min, IMDb ocena: 7.4
 • V četrtem filmu Misije: Nemogoče spremljamo novo nevarno pustolovščino agenta Ethana Hunta. Potem ko Kremlin uniči eksplozija bombe, ruske oblasti krivdo za teroristični napad naprtijo Ethanu in njegovi ekipi agentov. Ameriški predsednik se zato odloči s protokolom Duh zatajiti Ethanovo ekipo in ji odvzeti vso pomoč in privilegije. Ethanu ne preostane drugega, kot da s svojo ekipo zvestih pomočnikov najde pravega krivca za napad ter tako dokaže svojo nedolžnost. Toda kdo pravi, da se v Ethanovi ekipi ne nahaja izdajalec?
 • Igrajo: Tom Cruise, Jeremy Renner, Simon Pegg, Paula Patton, Michael Nyqvist, Režija: Brad Bird

več
Misija: Nemogoče - Protokol Duh, film