TV spored KINO


30. marec 2020 - 5. april 2020
07.15 Ukradeni otroci
 • Ninos Robados I., 2013, drama, 1. sezona, 1. del, 90 min, IMDb ocena: 7.4
 • Violeta in Conchita sta dve mladi nosečnici, ki se v sedemdesetih letih soočata s samotnim materinstvom: prva je samohranilka, ki zadnje dni pred porodom preživlja v Madridu v zavetišču cerkvene skupnosti, druga pa v garsonjeri v Bilbau, ki jo upravlja ženska iz baskovske visoke družbe. Ko napoči čas poroda, obe odpeljejo v isto porodnišnico, kjer ju pričakata sestra Eulalia in zdravnik dr. Mena, ki sta zadolžena za enoto za novorojenčke. Poleg tega pa sta odgovorna tudi za vrsto nezakonskih posvojitev po vsej Španiji. Violeta in Conchita tako postaneta naslednji žrtvi in na podoben način ter v čudnih okoliščinah izgubita svoja otroka. Tragedija zagotovo zaznamuje njuni življenji, a kljub vsemu vedno ohranjata upanje, da se bosta nekega dne srečali s svojima otrokoma.
 • Igrajo: Adriana Ugarte, Alicia Borrachero, Eduard Farelo, Macarena Garcia, Nadia de Santiago

več
Ukradeni otroci
08.45 Ukradeni otroci
 • Ninos Robados I., 2013, drama, 1. sezona, 2. del, 100 min, IMDb ocena: 7.4
 • Po rojstvu prvega sina Susana pregleduje album fotografij iz svojega otroštva, saj jo zanima, komu je otrok najbolj podoben. Začudi jo, da v albumu ni slik njene mame v času nosečnosti. Dobiti želi več informacij o svojem rojstvu in odkrije, da ji starša nekaj prikrivata. V iskanju lastne identitete jo pot vodi do vrat hiše Conchite, ženske, ki je ob porodu otroka izgubila. Začne se razpletanje zgodbe o tem, kaj se je zgodilo tistega usodnega dne, ko sta Violeta in Conchita rodili.
 • Igrajo: Adriana Ugarte, Alicia Borrachero, Eduard Farelo, Macarena Garcia, Nadia de Santiago

več
Ukradeni otroci
10.25 Most, film
 • Most, 1969, akcijski, 105 min, IMDb ocena: 7.7
 • Druga svetovna vojna. Partizanske sile skušajo zaman ustaviti nemško ofenzivo. Edina možnost je, da sovražnikom preprečijo prečkanje strateško izredno pomembnega mosta. Zato partizani pošljejo elitno skupino strokovnjakov za eksplozive, da most uničijo, še preden bo prepozno. Most je zelo dobro varovan, zaradi časovne stiske pa partizanom ne preostane drugega, kot da se po pomoč zatečejo k arhitektu, ki je most zgradil in pozna njegove šibke točke. Toda ali bo arhitekt pripravljen uničiti tisto, kar je z velikim trudom ustvaril?
 • Igrajo: Velimir "Bata" Živojinović, Slobodan Perović, Boris Dvornik, Relja Bašić, Režija: Hajrudin Krvavac

več
Most, film
12.10 Ona, film
 • Her, 2013, drama, 140 min, IMDb ocena: 8.0
 • V Los Angelesu bližnje prihodnosti zgodba spremlja zapletenega in vase zaprtega pisatelja Theodora, ki za denar piše ganljiva, sočutna pisma za svoje naročnike. Strtega srca po koncu dolgoletne ljubezenske zveze začne nenavaden odnos z naprednim računalniškim operacijskim sistemom, ki je izdelan tako, da individualno ugodi vsem potrebam svojega uporabnika. Theodore tako spozna umetno inteligenco z zapeljivim ženskim glasom po imenu Samantha: presenetljivo duhovit, domiseln in občutljiv digitalni algoritem. Medtem ko njene potrebe in želje naraščajo vzporedno z njegovimi, se njuno prijateljstvo sčasoma spremeni v romantično ljubezen ter nenavadno intimen odnos.
 • Igrajo: Joaquin Phoenix, Amy Adams, Scarlett Johansson, Chris Pratt, Rooney Mara, Režija: Spike Jonze

več
Ona, film
14.30 To so gadi, film
 • To so gadi, 1977, komedija, 105 min, IMDb ocena: 7.9
 • To so gadi je ena najbolj priljubljenih slovenskih komedij in sploh eden najbolj uspešnih slovenskih filmov. V zgodbi spoznamo vdovca Štebeta, ki skupaj z gospodijo Rozi skrbi za pet neukrotljivih sinov. Fantje s svojimi šalami in nagajivostmi spravljajo v obup vso malomeščansko sosesko, zato jih zmerjajo z 'gadi'. Rozi kar naprej grozi, da jih bo zapustila, in nekega dne čisto zares odide. Malo zatem se pri Štebetovih prikaže Rozijina nečakinja Meri, ki pa se bolj slabo znajde pri gospodinjskih opravilih. Kmalu se za Meri začne zanimati Štebetov prijatelj Tone. Medtem Štebetovi fantje vedno bolj pogrešajo Rozi. Jo bodo uspeli prepričati, da se vrne nazaj?
 • Igrajo: Bert Sotlar, Boris Cavazza, Radko Polič, Majda Potokar, Demeter Bitenc, Režija: Jože Bevc

več
To so gadi, film
16.15 V mreži, film
 • Circle, 2016, drama, 125 min, IMDb ocena: 5.3
 • Mae Holland se pridruži podjetju The Circle, ki se ukvarja z družbenimi omrežji in najnovejšo tehnologijo. Tam zelo hitro napreduje po lestvici. Grozne posledice tehnologije pridejo navzkriž z veliko željo biti slišan. Sodobni svet, kjer spletna prisotnost pomeni vse in resnično moč posameznika predstavlja število sledilcev na družabnih omrežjih, ima veliko pasti. Po tem, ko lastnik podjetja Eamon Bailey izsili, da Mae stopi pred kamere, skuša ta na vse pretege ohraniti svojo identiteto.
 • Igrajo: Emma Watson, Tom Hanks, John Boyega, Bill Paxton, Glenne Headly, Režija: James Ponsoldt

več
V mreži, film
18.20 Policaj iz trgovskega centra, film
 • Paul Blart: Mall Cop, 2009, akcijski, 100 min, IMDb ocena: 5.2
 • Paul Blart je varnostnik v enem izmed nakupovalnih središč v New Jerseyju, ki želi postati policist, a ga zaradi prekomerne telesne teže ne želijo vzeti v svoje vrste. Ko v času božičnih praznikov dobro organizirana skupina roparjev napade nakupovalno središče in vzame talce, Paul zaradi čuta odgovornosti ne želi zapusti stavbe. Ker je edini, ki pozna vsak kotiček zgradbe, v kateri skrbi za varnost, Paul postane glavni pomočnik policistov in skupaj z njimi snuje povračilni napad na roparje.
 • Igrajo: Kevin James, Keir O'Donnell, Bobby Cannavale, Adam Ferrara, Shirley Knight, Režija: Steve Carr

več
Policaj iz trgovskega centra, film
20.00 Aljaska v plamenih, film
 • On Deadly Ground, 1994, akcijski, 105 min, IMDb ocena: 4.6
 • Forrest Taft je strokovnjak za eksplozive, zato ga pripeljejo na naftno ploščad na Aljaski, da bi pogasil ogromen požar. Prijatelj mu namigne, da so za uničujočo eksplozijo krivi obrabljeni varnostni ventili, ki jih vodstvo kljub številnim opozorilom ni hotelo zamenjati. Zaradi obtožb in skritih dokaznih materialov prijatelj izgubi življenje, kar Tafta samo še bolj prepriča v njegove trditve. Kmalu se Taft na begu zateče k starodavnim prebivalcem Aljaske. Pri njih se še bolj prepriča, da mora narava ostati nedotaknjena. Skupaj z domačinko Masu se odpravi reševat Aljasko.
 • Igrajo: Steven Seagal, Michael Caine, Joan Chen, John C. McGinley, Režija: Steven Seagal

več
Aljaska v plamenih, film
21.45 Policijska akademija 4, film
 • Police Academy 4, 1987, komedija, 95 min, IMDb ocena: 5.0
 • Policistu Mahoneyju in njegovim prijateljem s policijske akademije se v četrtem nadaljevanju pridružijo civilni borci proti kriminalu, ki kot prostovoljci nudijo svoje usluge. Med njimi je tudi Sharon Stone, ki se zaljubi v enega od policistov. Seveda je tu še vedno nepriljubljeni poročnik Harris, ki bi dal vse na svetu, da bi mladim policistom in njihovemu nadrejemu komandantu Lassardu spodletelo. Harris se že vidi v Lassardovem stolčku, zato namerava poskrbeti, da bo pogruntavščina s civilnimi borci proti kriminalu neslavno propadla.
 • Igrajo: Steve Guttenberg, Bubba Smith, David Graf, Michael Winslow, Sharon Stone, Režija: Jim Drake

več
Policijska akademija 4, film
23.20 Vonj po denarju, film
 • Money Talks, 1997, akcijski, 105 min, IMDb ocena: 6.2
 • Zgovoren in zabaven Franklin se ukvarja z nezakonitimi posli, zato se znajde v rokah policije in v priporu spozna nevarnega tihotapca Villarda. Na poti v zapor pride do zapleta, saj hoče Villard pobegniti, Franklin pa se zaradi tega nenadoma zaplete v razburljivo pustolovščino. Ko začne Villard za seboj puščati krvavo sled, Franklin naenkrat postane glavni osumljenec za umore. Po pomoč se obrne na razvpitega televizijskega novinarja Jamesa Russlla. Russell je tik pred poroko in v Franklinovi zgodbi vidi možnost za napredovanje v službi, a kmalu spozna, da ima tudi slava svojo ceno.
 • Igrajo: Charlie Sheen, Chris Tucker, Heather Locklear, Paul Sorvino, Damian Chapa, Režija: Brett Ratner

več
Vonj po denarju, film