TV spored NET TV


25. september 2017 - 1. oktober 2017
19:45 Studio 5 PLUS – pregled sezone, pogovorna oddaja z zanimivi gosti
  • Oddaja je nadgradnja svoje predhodnice po imenu Studio 5. Gre za format oddaje, ki gledalcu določeno problematiko osvetli z več zornih kotov. Izzivi, pred katerimi se znajdejo gosti, so jasni. Cilj oddaje je iskanje materialne resnice in možnih rešitev. Pa naj gre za vprašanja povezana z delovanjem države, s socialo, gospodarstvom, izobraževalnim sistemom, kulturo, znanostjo ali športom. Vse bistvene teme, ki vplivajo na naša življenja in predvsem njihovo kakovost, najdejo prostor v Studiu 5 PLUS, ki je analitična ter kritična oddaja časa in prostora.
21:15 Legende, portretno pogovorna oddaja, ponovitev
  • Na televiziji NET ohranjamo priljubljen televizijski format osebne izpovedi posameznikov, ki so zaznamovali okolje in področje, v katerem so delovali. Gre za osrednje osebnosti generacij, ki so premikale meje mogočega, njihovi dosežki pa so z zlatimi črkami zapisani v zgodovino. Hkrati gre za osebnosti, ki so vzor sedanjim in prihodnjim generacijam.
22:15 Huda zima (Deep Winter), japonska akcija, 2008
  • Igrajo: Eric Lively, Kellan Lutz, Michael MadsenNajboljši prijatelji se odločijo, da bodo postali prvi ljudje, ki bodo smučali z enega od vrhov Aljaske. Čaka jih nadvse težka naloga, ki bo od njih terjala najhujše napore.
23:55 Spomini direktorjev, dokumentarna oddaja, ponovitev
  • O tem, kako so bila podjetja vodena nekoč. Iz prve roke, od bivših direktorjev, ki se spominjajo svoje osebne in poslovne poti.