TV spored NET TV


22. januar 2021 - 28. januar 2021
14:00 Narava zdravi tržnica, izobraževalno - svetovalna oddaja, ponovitev
15:00 TV Market, televizijska prodaja
  • Osrednje TV prodajno okno na NET TV. V oddaji, ki je na sporedu vsak dan v tednu, vam ponujamo najrazličnejše izdelke po izredno ugodnih cenah. Voditelji in predstavitveni filmi vas bodo prepričali, da boste po ugodnih cenah kupovali kvalitetne izdelke.
17:30 Bio Stil, oddaja o zdravju, ponovitev
19:00 Slovenski video Coctail, slovenska glasba
20:00 Odkrit in neustrašen (Frank & Fearless), ameriška komedija, 2018
  • Igrajo: Leon Schuster, Themba Ntuli, Kenneth Nkosi.
    Divji lovci ubijejo samico nosoroga in v želji po maščevanju se zbere ekipa 4 posameznikov, ki se odpravijo na potovanje skozi afriško divjino. Načrt je ugrabitev veleposlanika ene izmed azijskih držav. Nato pa uporaba sile s katero bi preprečili poboje nosorogov in zaščito ostalih afriških živali.
21:45 Boj za obstanek (All things fall apart), ameriška športna drama, 2011
  • Igrajo: Ray Liotta, 50 Cent, Ambyr Childers, Mario Van Peebles, Lynn Whitfield.
    Deon je igralec ameriškega nogometa, ki ima neozdravljivo bolezen. Ob podpori najbližjih, se mu uspeva boriti proti bolezni in dobro igrati v moštvu. Njegova mati je nanj zelo ponosna, medtem ko mu mlajši brat zavida uspehe, njegov krušni oče pa v njem vidi priložnost za hitri zaslužek. Deon se kljub vsemu prizadeva, da doseže vse kar si je zastavil.
23:45 Dvojno življenje (Double life), ruska igrana serija, 3.del
  • Igrajo: Polina Syrkina, Tatiana Arntgoltz, Nicolay Bortz, Olga Maneeva.
    Natalia Pakhomova, policijska preiskovalka, izve zelo slabo novico. Njen osemletni sin potrebuje nujno, vendar izredno drago operacijo. Bančno posojilo, pomoč sodelavcev in prihranki pokrijejo polovico stroškov. Natalia prejme ponudbo lokalnega mafijskega šefa, ki bi rešila njene finančne težave. Natalia se mora odločati med usodo svojega sina in njeno zavestjo. Odločitev, ki ji bo za vedno spremenila življenje.