TV spored NET TV


28. februar 2020 - 5. marec 2020
10:30 TV Market, televizijska prodaja
  • Osrednje TV prodajno okno na NET TV. V oddaji, ki je na sporedu vsak dan v tednu, vam ponujamo najrazličnejše izdelke po izredno ugodnih cenah. Voditelji in predstavitveni filmi vas bodo prepričali, da boste po ugodnih cenah kupovali kvalitetne izdelke.
11:20 Jezerska zgodba (Lake Effects), ameriška komedija, 2012
  • Igrajo: Scottie Thompson, Jane Seymour, Madeline Zima, Jeff Fahey, Casper Van Dien.
    Sestri Sara in Lily sta odraščali ob jezeru Smith v Virginiji. Sara se je oddaljila od družine in odšla v Los Angeles študirat pravo, kjer je zdaj vedno bolj uspešna. Sestra Lily je umetnica, ki je ostala pri starših in poučuje v šoli. Ko oče umre v nesreči, se Sara vrne domov na očetov pogreb. Sestri in njuna mama skupaj preživijo teden dni ter žalujejo za pokojnim očetom. To pa je tudi čas, poln dogodivščin, zbliževanj, spoznavanj, solz, smeha in usmerjenosti v prihodnost.
13:00 Narava zdravi, izobraževalna oddaja o zdravilnih rastlinah, ponovitev
  • Že skozi desetletja si med zdravstvenimi težavami pomagamo z zelišči in zdravilnimi rastlinami. Tudi danes se čedalje več ljudi zateka k tovrstnim načinom zdravljenja in preprečevanja bolezni. In zaradi tega imamo oddajo Narava Zdravi. Vsako sredo zvečer, s Stankom in Mojco.
14:00 Narava zdravi tržnica, izobraževalno - svetovalna oddaja, ponovitev
15:00 4. rang turnir v elektronskem pikadu, reportaža iz Radenc
16:00 Duel z Alešem Preglom, pogovorna oddaja, ponovitev
  • Aleš Pregl se vrača h koreninam. K formatu oddaje, s katerim se je pred skoraj desetletjem prvič predstavil gledalkam in gledalcem televizije NET. Intervjuji '1 na 1' bodo vse prej kot pogovori. Pregl bo iz gostov poskušal 'potegniti' nekaj več, tudi samorefleksije in samokritike. Še naprej bo poznavanje materije in dobra priprava na gosta zaščitni znak, ki se ga verjetno ne bo otresel. Se bodo gosti otresli njegovih direktnih in neprijetnih vprašanj? So pripravljeni na duel? Preverjate in spremljate lahko vsako nedeljo zvečer.
17:00 Lokalni utrip, informativna oddaja iz občine Miklavž
17:30 Bio Stil, oddaja o zdravju, ponovitev
19:00 Slovenski video Coctail, slovenska glasba
20:00 Ujemanje (The match), ameriška drama, 2014
  • Igrajo: Patrick Stewart, Carla Gugino, Matthew Lillard.
    Par iz Seatla odpotuje v New York, da bi opravil zanimiv intervju z bivšim plesalcem Tobyem. Vse priprave na intervju padejo v vodo, ko par spozna, da so njuna vprašanja preveč dolgočasna. Postavi se vprašanje, kakšen je ta intervju. Ujemanje je duhovita in delikatna zgodba o odgovornosti, umetniški posvečenosti in ljubezni.
21:35 Vstajenje mrtvih (Dead awake), ameriška misterija, 2010
  • Dylan, mlad fant, ki opravlja različna dela na pokopališču, skuša razvozlati misterijo, ki ga je doletela pred 10 leti. Odloči se zaigrati svojo smrt, saj želi videti, kdo se bo udeležil njegovega pogreba. Spozna nove prijatelje, s katerimi se poda na pot, na kateri ugotovi, da je preteklost drugačna, kot jo je dojemal.
23:15 13. redna seja občine Miklavž na Dravskem polju, posnetek seje