TV spored NET TV


31. julij 2021 - 6. avgust 2021
07:00 TV Clip
08:30 Petek s Sebastjanom, glasbena oddaja, ponovitev
09:30 TV prodajno okno
10:30 Desetka (Number 10), ameriška romantična komedija, 2006
 • Igrajo: Colin Moss, Ian Roberts, Mandoza, Jenna Dover, Shannon Esra.
  Sanje Jamesa Kramerja so, da bi enkrat nosil zeleno-zlati dres številka 10 južnoafriške ragbijske ekipe Springboks. Vso življenje je delal za to, da se dokaže in postane del ekipe. Ko pa je prišla priložnost, da se dokaže, postane njegov oče trener. Oče in sin sta nenehno v konfliktu. James izbere samouničujočo pot. S skoraj uničeno kariero in odnosi s prijatelji, soigralci in ženo, ki jo ljubi, se znajde na razpotju. Bo dovolil, da njegova preteklost vpliva na sedanjost?
12:05 TV Market, televizijska prodaja
 • Osrednje TV prodajno okno na NET TV. V oddaji, ki je na sporedu vsak dan v tednu, vam ponujamo najrazličnejše izdelke po izredno ugodnih cenah. Voditelji in predstavitveni filmi vas bodo prepričali, da boste po ugodnih cenah kupovali kvalitetne izdelke.
12:30 Narava zdravi, izobraževalna oddaja o zdravilnih rastlinah, ponovitev
 • Narava zdravi je priljubljena in med gledalstvom nadvse želena oddaja, ki prinaša še bolj poglobljeno obravnavo zdravstvenih problemov, ki jih lahko rešujemo s pomočjo narave. Ker gre deloma tudi za izobraževalni žanr oddaje, vas bomo skozi sredine večere učili, kako si pripravljati naravne preparate, s katerimi boste skrbeli za svojo zdravstveno kurativo in preventivo. Gost pa bo vsakič odgovarjal na vaša vprašanja, ki se vam bodo utrnila ob dotični temi. Oaza televizijske narave in njene zdravilne moči se skriva v oddaji Narava zdravi.
14:00 Narava zdravi tržnica, izobraževalno - svetovalna oddaja, ponovitev
15:00 TV Market, televizijska prodaja
 • Osrednje TV prodajno okno na NET TV. V oddaji, ki je na sporedu vsak dan v tednu, vam ponujamo najrazličnejše izdelke po izredno ugodnih cenah. Voditelji in predstavitveni filmi vas bodo prepričali, da boste po ugodnih cenah kupovali kvalitetne izdelke.
17:30 Bio Stil, oddaja o zdravju, ponovitev
19:00 Slovenski video Coctail, slovenska glasba
20:00 Nora ljubezen (Crazy kind of love), ameriška romantična komedija, 2013
 • Igrajo: Karen McCullah, Bobbi Sue Luther, Gary Magness.
  Po ločitvi mama zapade v depresijo in se začne zanašati na svoja sinova, ki skrbita za njo. Ko se med enim od sinov in mlado žensko, ki je nova v mestu, razvije romanca, mama ugotovi, da je ljubezen večplastno čustvo, in da je edina ljubezen, za katero se splača živeti, nora ljubezen.
21:30 Popolno dekle (Perfect girl), drama, 2019
 • Igrajo: Christian Lee, Jason Chan, Khaleila Mohd Hisham
22:45 Nemogoča izbira (The hard choice), ruska drama, 2019, 6. del
 • Igrajo: Loubov Tolkalina, Kirill Grebenschikov, Alexander Lazarev Jr.
  Lera je zelo spoštovana ženska. Je lastnica oglaševalske agencije. Dolga časa nazaj je sanjala, da bi spoznala svetovno znanega novinarja Yurija Smirna, kar ji je uspelo in postal je njen mož. Srečen zakon, uspešna kariera. Nekega dne pa se ji življenje popolnoma spremeni. Mora izbrati med življenjem moža ali življenjem svojega otroka. In ta izbira jo za vedno spremeni.
23:45 Umetnost v gorah, dokumentarna oddaja