TV spored NOVA TV


28. februar 2021 - 6. marec 2021
17:00 Vijesti Nove TV
 • Vijesti Nove TV, informativni
 • Najnovije informacije o najbitnijim događajima dana u Vijestima u 14 i Vijestima u 17 sati prezentiraju etablirana televizijska imena: Saša Kopljar, Marija Miholjek, Petar Pereža i Romina Knežić, pod uredničkim vodstvom Mislava Bage, Branimira Felgera i Ivane Ivančić.
17:30 IN magazin
 • IN magazin, serija
 • Među brojnim zabavnim formatima Nove TV jedan od dugovječnijih je upravo popularan IN magazin kojeg pratimo od početka 2009., a nastaje pod uredničkom palicom glavne urednice Ivane Mandić.
18:20 Ljubav osvetnika 1, ep. 142.
 • Ljubav osvetnika 1, ep. 142., serija
 • Rejan i Miran suočeni su sa smrću nakon Azizeine intervencije. Rejan je vidjela kako Miran pada s litice nakon svađe s Aslanom i bez oklijevanja ide spasiti čovjeka kojega voli. Izvlači Mirana iz rijeke, ali on je u kritičnom stanju. Nove epizode gledajte prije emitiranja na televiziji na Nova Plus.
19:15 Dnevnik Nove TV
 • Dnevnik Nove TV, informativni
 • Gledateljima svakodnevno informacije prezentiraju etablirana televizijska imena: Saša Kopljar, Petar Pereža, Marija Miholjek i Romina Knežić. U svijetu u kojemu vladaju razni interesi misija informativnog programa Nove TV je ostala nepromijenjena: zadržati integritet i objektivnost.
20:30 Kud puklo da puklo 2, ep. 71.
 • Kud puklo da puklo 2, ep. 71., serija
 • Damir i Kata pristaju na prodaju hotela, ali odluče preseliti u Zagreb. Ta situacija baca Mirandu u očaj te ona dolazi moliti Damira i Katu za pomoć. Preklinje Katarinu da odustane od prodaje hotela jer ona ne želi zauvijek ostati u Oštrovcu. Za to vrijeme, Mate prijeti Jacku da se ostavi Žeravica ili će mu on zagorčati život. Sveto govori Barbari kako moraju spriječiti prodaju hotela te ju nagovara na sabotažu. Ona u početku prigovara, ali naposlijetku ipak pristaje pomoći Sveti, zbog Diane, Josipa i njihovih unuka. Njih dvoje pokušavaju napraviti sabotažu podmetanjem miševa u kuhinju. No, na djelu ih uhvati Mile. Umjesto da ih spriječi, on im govori kako on ima puno bolji plan...
21:25 Dar Mar 1, ep. 76.
 • Dar Mar 1, ep. 76., serija
 • Beba dolazi kod župana u zatvor na pregovore, a Mile, Brkljače i Ankica ih prisluškuju te saznaju da župan želi Dizmovo pretvoriti u odlagalište otpada. Baba Beba sklapa pakt s Brkljačama da svi zajedno nastavljaju s izborima. Beba dolazi kući i u prepirci s Ankicom dobiva ideju. Pravi se da je Ankica izbacuje iz kuće i glumi jadnu bakicu kako bi privukla još glasova. Seriju "Dar Mar" gledajte prije emitiranja na televiziji na Novoj Plus!
22:15 Ambasadorova kći 1, ep. 41.
 • Ambasadorova kći 1, ep. 41., serija
 • Nakon kaosa, Nare i Sandžar oboje su ranjeni i zaljubljeni. Moraju se držati skupa i vratiti se u svoju zemlju. A ondje ih čeka Gediz koji je spalio mostove. Sandžar sklanja Nare kod djeda i zabranjuje Gedizu da stupi na imanje. Gediz je jako pogođen time što neko vrijeme ne smije onamo. Nove epizode gledajte prije emitiranja na televiziji na Nova Plus.
23:30 Večernje vijesti
 • Večernje vijesti, informativni
 • Informativni program Nove TV na kraju svakog radnog dana donosi Večernje vijesti, pregled najnovijih informacija o najbitnijim događajima u zemlji i svijetu. Prezentiraju ih poznata lica informativnog programa: Saša Kopljar, Marija Miholjek, Petar Pereža i Romina Knežić.
23:50 Obračun legendi
 • Obračun legendi, film
 • Robert De Niro i Sylvester Stallone glume ostarjele boksačke suparnike koje izvuku iz mirovine kako bi boksali svoj konačni meč. Društveni mediji pretvore njihovu mjesnu borbu iz inata u događaj koji se nikako ne smije propustiti. Billy „The Kid“ McDonnen i Henry „Razor“ Sharp (Robert De Niro i Sylvester Stallone) dvojica su domaćih boksača iz Pittsburgha koji su se zbog svog žestokog rivalstva našli u središtu pozornosti čitave zemlje. Svaki je ostvario pobjedu protiv onoga drugog na vrhuncu svoje karijere. Međutim 1983., uoči treće odlučujuće borbe, Razor je iznenada objavio da se povlači iz boksa bez objašnjivoga razloga te tako uspješno okončao karijere obojici. Trideset godina poslije boksački promotor Dante Slate Jr. shvati da bi mogao dobro zaraditi ako im da ponudu koju ne mogu odbiti: da se ponovno vrate u ring i jednom zauvijek izravnaju račune. Međutim, već tijekom prvog susreta njihova dugoročna zavada bukne u nenamjerno urnebesnu tučnjavu koja odmah završi na internetu. Društveni mediji pretvore njihovu lokalnu borbu iz inata u događaj koji se ne smije propustiti. Uspiju li preživjeti treninge, mogli bi i doživjeti da se ponovno bore.