TV spored NOVA TV


17. februar 2018 - 23. februar 2018
18:10 Provjereno
  • Provjereno, vijesti
  • Zrak smrdi, a ni vodu nitko ne pije. Naša je ekipa bila na Karepovcu i analizirala splitsku vodu. Provjereno donosi rezultate analize. Prisilno ga odveli u bolnicu, dijagnosticirali mu poremećaj, dali skrbnika i oduzeli poslovnu sposobnost, bez da je ikome učinio išta nažao. Istražujemo navode o velikoj prevari u trgovini: jedemo li loš i nekvalitetan med upakiran kao domaći? Testirali smo nekoliko teglica. Don Juan iz Dubrave. Namami ih preko radio oglasa, zavede, dovede kući, a kada ih iskoris...
19:15 Dnevnik Nove TV
  • Dnevnik Nove TV, vijesti
  • Gledateljima svakodnevno informacije prezentiraju etablirana televizijska imena: Saša Kopljar, Petar Pereža, Marija Miholjek i Romina Knežić. U svijetu u kojemu vladaju razni interesi misija informativnog programa Nove TV je ostala nepromijenjena: zadržati integritet i objektivnost.
20:10 Lud, zbunjen, normalan
  • Lud, zbunjen, normalan, serija
  • Izet je u usamljen i zbog toga se ne trijezni danima. U San Remo dolazi Fufetova rodica Mimica, prostitutka koju je vrijeme pregazilo. Saznavši da Izet ima veliki stan u centru Sarajeva, odlučuje ga zavesti. Čak uspijeva udati se za njega istu večer. Izet se ujutro ničega ne sjeća i prepadne se kada ugleda prsten na svojoj ruci. Produkcija akord je u novom projektu - snimaju reality show. Marija također sudjeluje, opremom. U realityju sudjeluju svi, a zvijezda večeri je upravo Mimica.
20:55 Lud, zbunjen, normalan
  • Lud, zbunjen, normalan, serija
  • Alternativna rok grupa 'Sikter' se raspala. Njezin frontmen Bure poziva Faruka i Fetu da zajedno osnuju bend. Faruk (Senad Bašić), sretan što mu se pruža prilika da ponovno svira, oduševljeno prihvaća ponudu. Već s prvim svirkama u San Remu, Faruku se počinju udvarati djevojke. Mariofil (Mirvad Kurić) je u sukobu s Marijom zbog novca kojeg izdvaja za svoju kćerku iz prethodnog braka. Izetova ljubavna afera s Anom se razvija u neobičnom smjeru.
21:35 13 sati: Tajni vojnici Benghazija
  • 13 sati: Tajni vojnici Benghazija, film
  • Film prikazuje istinitu priču o šestorici elitnih bivših vojnih operativaca dodijeljenih da zaštite CIA-u koja se borila unatoč poraznim izgledima kad su teroristi napali uporište Veleposlanstva SAD-a u Bengaziju u Libiji, 11. rujna 2012. 13 SATI: TAJNI VOJNICI BENGHAZIJA redatelja Michaela Baya napeta je istinita priča o šest elitnih bivših vojnih operativaca dodijeljenih da zaštite CIA-u koja se borila unatoč poraznim izgledima kad su teroristi napali američko diplomatsko sjedište 11. rujna 2...