TV spored NOVA TV


30. november 2020 - 6. december 2020
21:30 Dar Mar 1, ep. 35.
  • Dar Mar 1, ep. 35., serija
  • Dalibor pokuša provaliti u ladicu u župnom uredu da ukrade staru mapu Dizmova, ali ne uspijeva. Srećko pak kopa po kući Grob u potrazi za opravom Sv. Dizma i izvuče Violetin grudnjak, a Dada ga uhvati i pomisli da se Srećku sviđa Violeta. Nakon što Dalibor sazna da je Srećko kopao po Violetinom rublju, odlazi pretući Srećka no pritom sam nastrada. Tijekom gungule potajno uzme Srećku ključ od ladice u župnom uredu pa ukrade mapu. Željko se želi upisati karate klub. Milena mu daje uvjet da mora proći inicijaciju i preplivati jezero, misleći da Željko to neće napraviti jer ne zna plivati. No Željko skoči u jezero, skoro se utopi, Milena ga spasi, skoro se poljube pa ga ona ošamari. Beba svoju seksi snimku pokaže Mili u nadi da će je ostaviti na slobodi te mu krade kazetu sa svojim priznanjem, ali na kraju shvaća da je Mile zapravo nju nadmudrio. Ankica laže Violeti da sa zaručnikom ide u Veneciju. No onda shvaća da je to, kao i svi drugi izleti, preskupo, te krišom odlazi u ordinaciju gdje se planira skrivati tri dana. Nove epizode serije "Dar Mar" gledajte prije emitiranja na televiziji na Nova Plus.
22:30 Farma More i Maslina 1, ep. 39.
  • Farma More i Maslina 1, ep. 39., serija
  • Izazivači će opasno pomutiti planove farmerima. Tko će iz te igre izaći jači i hoće li farmeri uspjeti obraniti svoj teritorij ili će im ga izazivači Donald i Aleksandra preoteti, ne propustite pogledati!
23:30 Večernje vijesti
  • Večernje vijesti, informativni
  • Informativni program Nove TV na kraju svakog radnog dana donosi Večernje vijesti, pregled najnovijih informacija o najbitnijim događajima u zemlji i svijetu. Prezentiraju ih poznata lica informativnog programa: Saša Kopljar, Marija Miholjek, Petar Pereža i Romina Knežić.
23:55 U velikom stilu
  • U velikom stilu, film
  • Trojica prijatelja, umirovljenih radnika u tvornici čelika, zgroze se kad čuju da je mutna tvrtka opelješila njihov mirovinski fond. Kako bi vratili svoj teško zarađen novac, odluče opljačkati jednu od tvrtkinih banaka. U komediji Zacha Braffa „U Velikom stilu“ dobitnici „Oscara“ Morgan Freeman, Michael Caine i Alan Arkin glume stare prijatelje Willieja, Joea i Ala koji se odluče vratiti iz mirovine i prvi put u životu ne igrati pošteno nakon što čuju da je korporacija opelješila njihov mirovinski fond. Trojka očajnički želi platiti račune i zbrinuti svoje voljene pa riskiraju sve u hrabrom pokušaju da opljačkaju banku koja im je otela novac.