TV spored NOVA TV


6. april 2020 - 12. april 2020
11:05 Azra 1, ep. 67.
 • Azra 1, ep. 67., serija
 • Dženk se naljuti jer je Azra otišla na sastanak bez njegova znanja pa se posvađaju. Stanovnici vile šokiraju se kad saznaju za vezu Melis i Kadira. Feride misli da Dženk ubrzo mora saznati za to, a Serap ustraje da treba pričekati pravi trenutak. Ali zahvaljujući Ardi pravi trenutak ne stigne jer se Dženk i Kadir jako posvađaju. Dženk optuži Kadira da je s Melis iz osvete. Epizode Azra prije emitiranja na televiziji pogledajte na Nova Plus.
12:10 Ljubav osvetnika 1, ep. 65.
 • Ljubav osvetnika 1, ep. 65., serija
 • Rejan, koja se zato što vjeruje Miranu sukobi s cijelom obitelji Šadoglu, a prvenstveno sa Zehrom, shrvana je udarcem koji joj je zadala obitelj.
13:15 Nad lipom 35
 • Nad lipom 35, serija
 • Red glazbe, red smijeha dobiva pravi smisao u domaćem projektu Nove TV.
14:00 Vijesti Nove TV
 • Vijesti Nove TV, informativni
 • Najnovije informacije o najbitnijim događajima dana u Vijestima u 14 i Vijestima u 17 sati prezentiraju etablirana televizijska imena: Saša Kopljar, Marija Miholjek, Petar Pereža i Romina Knežić, pod uredničkim vodstvom Mislava Bage, Branimira Felgera i Ivane Ivančić.
14:35 Nad lipom 35
 • Nad lipom 35, serija
 • Red glazbe, red smijeha dobiva pravi smisao u domaćem projektu Nove TV.
14:55 Zauvijek susjedi 2, ep. 3.
 • Zauvijek susjedi 2, ep. 3., serija
 • Djevojke se zanimaju za značenja govora ljudskog tijela, jer su pročitale u ženskom časopisu da se frajere može osvajati i bez riječi. Bela razgovara s Ferdom (Ljubomir Kerekeš) o njegovom govoru tijela i zaključuje da zbog svog lošeg držanja Ferdo ne može naći posao. Grof ima nerazriješenih poslovnih računa sa Suhim Ivanom (Robert Ugrina) i osmišlja kako će mu se osvetiti, a za to mu treba pomoć svih susjeda. Svoj problem sa Suhim Ivanom Grof namjerava riješiti organiziranom partijom pokera u Ferdinom stanu. Cure su namamile Suhog Ivana u Ferdin stan, svjetlo je prigušeno, napeta partija pokera počinje, a Grof uz Kominu pomoć ostvaruje svoju osvetu… Lili iz Dalmacije dolazi mlada rodica Anita (Jelena Hadži-Manev), kako bi upisala postdiplomski na Teološkom fakultetu i potom se zaredila. Lili zbog nje donosi uredbu da nitko više ne smije psovati niti se neprimjereno ponašati. Svi prihvate novo pravilo, čak i Bela, iako tvrdi da je nezdravo gušiti frustracije. Grof upozna Anitu i zaljubi se u nju na prvi pogled. Bela predlaže da od sada susjedi svoj bijes pokušaju kanalizirati u pozitivan osjećaj i umjesto psovanja, budu neizmjerno ljubazni. Anđa i Viki pokušavaju osvojiti mladog studenta teologije Vladimira (Marko Movre), a Koma postaje vjerski fanatik. Grof se silno trudi oko Anite, ali stvari izmaknu kontroli kad ona ugleda Vladimira…
15:30 Zauvijek susjedi 2, ep. 7.
 • Zauvijek susjedi 2, ep. 7., serija
 • Lili iz Dalmacije dolazi mlada rodica Anita (Jelena Hadži-Manev), kako bi upisala postdiplomski na Teološkom fakultetu i potom se zaredila. Lili zbog nje donosi uredbu da nitko više ne smije psovati niti se neprimjereno ponašati. Svi prihvate novo pravilo, čak i Bela, iako tvrdi da je nezdravo gušiti frustracije. Grof upozna Anitu i zaljubi se u nju na prvi pogled. Bela predlaže da od sada susjedi svoj bijes pokušaju kanalizirati u pozitivan osjećaj i umjesto psovanja, budu neizmjerno ljubazni. Anđa i Viki pokušavaju osvojiti mladog studenta teologije Vladimira (Marko Movre), a Koma postaje vjerski fanatik. Grof se silno trudi oko Anite, ali stvari izmaknu kontroli kad ona ugleda Vladimira…
16:05 Drugo ime ljubavi 1, ep. 142.
 • Drugo ime ljubavi 1, ep. 142., serija
 • Miro doznaje da Darko nije ubijen iz svoje puške, a Milan otkrije Božidaru da su i Krpani imali puške te da su neke nedavno ukradene. Petar bježi od kuće i dolazi Roku tražeći ga pomoć. Priznaje da mu se roditelji rastaju. Roko je zatečen i odluči otpratiti Petra do kolodvora, no Petru pobjegne vlak. Petar se ne želi vratiti kući i Roko odluči ostati s njim do jutra kada polazi idući vlak. Petar i Roko zaglavljuju u napuštenoj kamp kućici bez grijanja. Saša, Lola i Nada kreću za Knežev dol. Lola želi vidjeti svog sina posljednji put prije nego se sazna sva istina. Nada saznaje da je Petar nestao pa javlja to Loli te se ona i Saša daju u potragu. Karmela i Jelena uskoro shvaćaju da im sinova nema. Zabrinu se i dignu uzbunu. U potrazi Jelena susretne Lolu i Sašu te čuje da je Lola Petrova majka, no odbija vjerovati u to. Propuštene epizode serije Drugo ime ljubavi gledajte na NOVA PLUS.
17:00 Vijesti Nove TV
 • Vijesti Nove TV, informativni
 • Najnovije informacije o najbitnijim događajima dana u Vijestima u 14 i Vijestima u 17 sati prezentiraju etablirana televizijska imena: Saša Kopljar, Marija Miholjek, Petar Pereža i Romina Knežić, pod uredničkim vodstvom Mislava Bage, Branimira Felgera i Ivane Ivančić.
17:30 IN magazin
 • IN magazin, serija
 • Među brojnim zabavnim formatima Nove TV jedan od dugovječnijih je upravo popularan IN magazin kojeg pratimo od početka 2009., a nastaje pod uredničkom palicom glavne urednice Ivane Mandić.
18:10 Ljubav osvetnika 1, ep. 66.
 • Ljubav osvetnika 1, ep. 66., serija
 • Premda je mislila da je spremna nositi sav teret koji joj donosi ljubav, majčina reakcija duboko ranjava Rejan i ona krivi sebe za ono što se dogodilo njezinu ocu.
19:15 Dnevnik Nove TV
 • Dnevnik Nove TV, informativni
 • Gledateljima svakodnevno informacije prezentiraju etablirana televizijska imena: Saša Kopljar, Petar Pereža, Marija Miholjek i Romina Knežić. U svijetu u kojemu vladaju razni interesi misija informativnog programa Nove TV je ostala nepromijenjena: zadržati integritet i objektivnost.
20:25 Drugo ime ljubavi 1, ep. 143.
 • Drugo ime ljubavi 1, ep. 143., serija
 • Odbjegli Petar i Roko pokušaju se ugrijati paleći vatru, no kućicu ubrzo ispuni dim. Tamara se pokaje što je otjerala Luku. Nazove ga da se vrati i priznaje mu - dijete koje nosi je njegovo. Luka je sretan kad to sazna, no da bi im osigurao siguran život, mora se riješiti Karla - koji ih neće samo tako pustiti. Tamara mu predlaže da se udruži s Irenom i da zajedno skuju plan kojim bi ga zaustavili, a Irena iznosi Luki svoje sumnje glede projekta „Otok“. Saša govori Jeleni da je Marko možda umiješan u otmicu Lolinog djeteta. Šokirana, Jelena ga istjera iz kuće. Na Darkovoj odjeći pronađen je ženski DNK, zbog čega Božidar posumnja na Marijinu upletenost u njegovo ubojstvo. Karlo jedva uspijeva smiriti Božidarovo raspitivanje oko pljačke na imanju. Raspituje se o istrazi Darkova ubojstva te Julija načuje da su našli ženski DNK. Prestravi se misleći da joj je policija na tragu.  
21:25 Lud, zbunjen, normalan 1, ep. 13.
 • Lud, zbunjen, normalan 1, ep. 13., serija
 • Dok Damir (Moamer Kasumović) i Alma bezuspješno pokušavaju pokrenuti kompjuter, Izet (Mustafa Nadarević) bestidno prisluškuje što rade i pogrešno shvati u čemu je problem. Kao i obično, spas traži od doktora Điđimilovića (Vanja Drah). U studiju Akord i dalje vlada kaos. Situaciju koristi Čombe (Mira Grbić) ne bi li konačno snimio svoj album. Iznenada, pojavljuje se Rambo, ali ga u zbrci kaotičnih tonova nitko ne primjećuje.
21:55 Lud, zbunjen, normalan 1, ep. 14.
 • Lud, zbunjen, normalan 1, ep. 14., serija
 • Izet (Mustafa Nadarević) na sve načine pokušava se nekako povrijediti kako bi naplatio životno osiguranje, no nikako u tome ne uspijeva. U studiju curi na sve strane. Dino (Milan Pavlović) angažira rođaka Mehu da zakrpa rupe na prozorima i ugradi silikone. Ivana dočekuje rođakinju Draganu, koja joj nudi usluge svoga muža da joj poveća grudi i ugradi silikone. Zbrka nastaje kada se ’dva majstora’ sretnu na istom mjestu u isto vrijeme.
22:10 Večernje vijesti
 • Večernje vijesti, informativni
 • Informativni program Nove TV na kraju svakog radnog dana donosi Večernje vijesti, pregled najnovijih informacija o najbitnijim događajima u zemlji i svijetu. Prezentiraju ih poznata lica informativnog programa: Saša Kopljar, Marija Miholjek, Petar Pereža i Romina Knežić.
22:35 Azra 1, ep. 68.
 • Azra 1, ep. 68., serija
 • Sva drama koja se odvila obeshrabrila je Azru te je ona izgubila nadu da će pronaći ubojicu svoga oca. Međutim, u njoj se nešto prelomi kada ugleda knjigu koju je Faruk dao Džansu.
23:30 Kako se riješiti šefa?
 • Kako se riješiti šefa?, film
 • Jedino što bi Nicku, Kurtu i Daleu uljepšalo naporan dan na poslu bilo bi da smrve svoje nepodnošljive šefove u prah. Stoga trojica prijatelja smisle plan da se riješe svojih poslodavaca... jednom i zauvijek. Jedino što bi Nicku, Kurtu i Daleu uljepšalo naporan dan na poslu bilo bi da smrve svoje nepodnošljive šefove u prah. Otkaz nije opcija. Stoga, potaknuti alkoholom i sumnjivim savjetima prevarantskog bivšeg robijaša, trojica prijatelja osmisle zamršen i naizgled potpuno siguran plan da se riješe svojih poslodavaca... trajno. Postoji samo jedan problem: čak i najbolji planovi sigurni su koliko i mozgovi koji su ih osmislili. Jason Bateman, Charlie Day i Jason Sudeikis glume trojicu nesretnih zaposlenika, dok su Jennifer Aniston, Colin Farrell i dvostruki oskarovac Kevin Spacey njihovi nepodnošljivi šefovi. Oskarovac Jamie Foxx igra neočekivanog mentora trojice urotnika, čiji kriminalni ugled više nije što je nekad bio.