TV spored NOVA TV


13. november 2019 - 19. november 2019
11:30 Nad lipom 35
 • Nad lipom 35, serija
 • Gost humoristično glazbenog showa je miljenik žena te jedan od najpopularnijih izvođača zabavne glazbe Joško Čagalj - Jole. Popularni Jole naći će se ovog tjedna na adresi Nad lipom 35. Uz svoje velike hitove kao što su ’Nosi mi se bijela boja’, ’Zove, zove, Jole, Jole’ i ’Jedna mala plava’ Jole će pokazati i svoju drugu, humorističnu stranu u dijalozima s gostima lokala i stanarima trenutno najpopularnije hrvatske adrese - one na broju 35. Kako će Piceki i ostali stanari ove nedjelje reagirati kada će se uz kućni band ’Sultans of shund’ pojaviti i popularni Jole?
12:40 Zauvijek susjedi 1, ep. 96.
 • Zauvijek susjedi 1, ep. 96., serija
 • U Golubici se pojavljuje Gatara (Mila Elegović) koja ima sposobnost gledati u prošle živote. Gatara naleti na Komu i otkrije mu da je u prošlom životu bio slavni zagorski grof Janko plemeniti Jureša, a imao je i slugu Mujčeka (Slaven Knezović). Kada mu sve ispriča, Gatara traži novac za svoj dar. Grof uvaljuje novi biznis Juri i Ferdi. Dečki idu od vrata do vrata i prodaju ljudima priču o porijeklu njihovog prezimena. Gatara dolazi i do Lili kojoj govori da je u prošlom životu bila zvijezda nijemog filma. Na kraju priče, Gatara uzme lovu i od Lili, a svoj dar uspije naplatiti i Viki koja je u nekad davno bila slavna kemičarka Marie Curie. I dok vidovita gošća vreba nove žrtve i njihove novčanike, na vijestima odzvanja informacija kako Zagrebom operira opasna prevarantica prerušena u gataru…
13:20 Ženim sina? 2, ep. 17.
 • Ženim sina? 2, ep. 17., serija
 • Druga sezona reality showa ‘Ženim sina?’ donosi zgode i nezgode četvorice kandidata. Bruno, Josip, Ivan i Matej upustili su se u avanturu života, a što im donose novi izazovi, koja djevojka će im se najviše uvući pod kožu te hoće li njihove majke to odobriti - ne propustite pogledati.
14:00 Vijesti Nove TV
 • Vijesti Nove TV, informativni
 • Najnovije informacije o najbitnijim događajima dana u Vijestima u 14 i Vijestima u 17 sati prezentiraju etablirana televizijska imena: Saša Kopljar, Marija Miholjek, Petar Pereža i Romina Knežić, pod uredničkim vodstvom Mislava Bage, Branimira Felgera i Ivane Ivančić.
14:20 Ženim sina? 2, ep. 17.
 • Ženim sina? 2, ep. 17., serija
 • Druga sezona reality showa ‘Ženim sina?’ donosi zgode i nezgode četvorice kandidata. Bruno, Josip, Ivan i Matej upustili su se u avanturu života, a što im donose novi izazovi, koja djevojka će im se najviše uvući pod kožu te hoće li njihove majke to odobriti - ne propustite pogledati.
15:00 Na granici 2, ep. 44.
 • Na granici 2, ep. 44., serija
 • Božo ima noćne more vezane uz nesreću na plesu. No, Ivana ne odustaje i nagovara Božu da se ipak priključe natjecanju, ali on odbija. Marko se pokuša Toniju ispričati, ali ponovno se posvađaju. Marko je ogorčen i odlučuje s Tomom otići u lov na žene koji započinje u Antinom lokalu. Kad Petra čuje što je Marko napravio, dođe u lokal i za osvetu ga udari tacnom u nos. Penave su u problemima, Nediljko je u bolovima. Gordana donosi Penavama dječju robicu, a Anđelka se ražesti i gotovo potuče s njom, jer joj je donijela uništenu i staru robicu. Gordana i Anđelka su u svađi.
16:00 Drugo ime ljubavi 1, ep. 49.
 • Drugo ime ljubavi 1, ep. 49., serija
 • Igor prodaje Saši lažnu priču koju su on i Lola unaprijed dogovorili. Marko se na trenutak budi iz katatoničnog stanja i zaziva Tamaru. Jelena, koja je to čula, dolazi razgovarati sa sestrom i moli ju da posjeti oca. Tamara to žustro odbija, ne želi imati posla ni s njim, ni s Jelenom. Saša pokušava utješiti shrvanu Jelenu. Lola ih ugleda u zagrljaju i preplavi ju bijes i sve veća ljubomora prema Jeleni, ali se trudi prikriti to pred Sašom. Tamara ipak dolazi u bolnicu posjetiti oca. Ljuta i povrijeđena, saspe mu sve u lice. Julija hvali Jelenu dok ne obraća pažnju na Lolu. Goran na jezeru susreće Roka. Odlazi s njim do gostinjske kuće, gdje se Roko oduševi količinom stripova koju Igor ima.
17:00 Vijesti Nove TV
 • Vijesti Nove TV, informativni
 • Najnovije informacije o najbitnijim događajima dana u Vijestima u 14 i Vijestima u 17 sati prezentiraju etablirana televizijska imena: Saša Kopljar, Marija Miholjek, Petar Pereža i Romina Knežić, pod uredničkim vodstvom Mislava Bage, Branimira Felgera i Ivane Ivančić.
17:30 IN magazin
 • IN magazin, serija
 • Glumačka postava predvođena Ecijom Ojdanić otkrila je tajnu uspjeha ove predstave, ali i što bi u slučaju brodoloma ponijeli sa sobom na pusti otok. Odrastao s komentarima da je čudo od djeteta, danas 19-godišnji Roko Blažević predstavlja svoju drugu samostalnu pjesmu. Nakon pauze koja je uslijedila nakon nastupa na Eurosongu, vraća se na glazbenu scenu! Kako sad gleda na nastup s kojim je predstavljao Hrvatsku u Izraelu, kako se oporavlja od operacijskog zahvata te što ga može naljutiti, otkrio je ekipi IN magazina. U rubrici Kuhanje je IN Sanja priprema pohane banane!
18:20 Crni biser 1, ep. 29.
 • Crni biser 1, ep. 29., serija
 • Vural vidi Kenana i Hazal kako se ljube, pa odlazi u sobu kod Irmak tražeći pomoć. Kenan i Hazal čuju vrisak koji dolazi iz Irmakine sobe. Propuštene epizode serije Crni biser gledajte na NOVA PLUS.
19:15 Dnevnik Nove TV
 • Dnevnik Nove TV, informativni
 • Gledateljima svakodnevno informacije prezentiraju etablirana televizijska imena: Saša Kopljar, Petar Pereža, Marija Miholjek i Romina Knežić. U svijetu u kojemu vladaju razni interesi misija informativnog programa Nove TV je ostala nepromijenjena: zadržati integritet i objektivnost.
20:20 Na granici 2, ep. 45.
 • Na granici 2, ep. 45., serija
 • Mijo poludi kad sazna da je Mirela novac od nagrade potrošila na novi bicikl za dijete, koje još niti ne hoda. Tomo ima novu ideju kako da odobrovolji Marka te pozove Kristinu, koja zbog Marka bježi s vlastitog vjenčanja. Tomo shvaća da je opet krivo procijenio i pokuša je se riješiti, ali ljutita Kristina upada u policijsku stanicu usred Željkinog novog pokušaja da uvede reda u lokvičku policiju, i zadaje Marku novu udarac - u nos. Anđelka, i dalje ljuta na Gordanu, nagovori Nediljka da oni preuzmu Antin lokal. Očajni Mijo moli Gordanu da izgladi stvari s Anđelkom, ali pokušaj pođe ukrivo i one se još jače posvađaju.
21:15 Drugo ime ljubavi 1, ep. 50.
 • Drugo ime ljubavi 1, ep. 50., serija
 • Karmela priopći Ivanu da želi da se iseli iz kuće. Ivan se u kafiću nalazi s Marinom, koja se boji za svoj posao, jer se firma raspada. Ivan joj obeća posao, jer on i Karlo pripremaju veliki projekt i trebat će im osoba za dobar PR. Irena načuje njihov razgovor. Tamara govori ocu kako joj je uništio život. Marko, iako polusvjestan, ima žestoku reakciju na Tamarine optužbe. Jelena optužuje sestru da je okrutna prema umirućem ocu. Karlo u Saši uspije izazvati sumnju da njegova majka Marija možda nije bila do kraja iskrena prema njemu. Dok prisilno služi gazdu Ivu, Nada mu uspije ukrasti novce te se zaputi u Knežev dol. Nakon što konfrontira Jelenu u vezi njenih osjećaja prema Saši, Lola sazna da je Marko, čovjek koji je odveo njenog sina, u bolnici u Knežev dolu.
22:15 Provjereno
 • Provjereno, informativni
 • Vlasnik doma kupovao je namirnice, namještaj i trošio po parfumerijama na račun svoje štićenice, 87-godišnje starice, sve dok ona nije dobila obavijest iz banke da je u debelom minusu, a s računa joj je skinuto 170 000 kuna! Traže li učitelji kruha povrh pogače i jesu li sindikalisti zapravo uhljebi? Je li doista ministrica na strani učitelja te je li premijer velikodušan ili namjerno ponižava učitelje? Provjereno istražuje pozadinu štrajka učitelja. Provjereno donosi ispovijest žena koje su trbuhom za kruhom otišle u Austriju gdje su radile kao njegovateljice, a ondje su im se dogodile strahote na koje ih nitko nije upozorio. Mama je otišla i odvela sestru, a 10-godišnjeg Dejana ostavila u trošnoj kućici s tatom i bakom. Provjereno donosi priču o tužnoj sudbini dječaka koja je rasplakala cijelu regiju.
23:25 Večernje vijesti
 • Večernje vijesti, informativni
 • Informativni program Nove TV na kraju svakog radnog dana donosi Večernje vijesti, pregled najnovijih informacija o najbitnijim događajima u zemlji i svijetu. Prezentiraju ih poznata lica informativnog programa: Saša Kopljar, Marija Miholjek, Petar Pereža i Romina Knežić.
23:50 Nema predaje 2
 • Nema predaje 2, film
 • Četiri borca različitog porijekla zajedno treniraju kod bivše zvijezde mješovitih borilačkih vještina. Kako vrijeme prolazi, sve je izvjesnije da će se boriti između sebe kao i sa izdajicom u svojim redovima.