TV spored NOVA TV


27. januar 2023 - 2. februar 2023
06:15 Kraj programa
06:20 Dnevnik Nove TV ®
 • Najgledanija središnja informativna emisija u zemlji gledateljima svake večeri donosi najvažnije i najrelevantnije informacije iz zemlje i svijeta.
07:30 Mornar Popaj 1, ep. 2.
 • Popaj se utrkuje protiv Badže. Bit će ovo teška utrka jer svaki od njih čuva posebne trikove za samu završnicu. Kićo se počne baviti žongliranjem , što završi poprilično loše kada uništi sve što se nalazi u kući, pa ga Popaj izgrdi i pošalje na spavanje. Badžo želi Popaju oduzeti posao meteorologa, pa krene sa smicalicama kako bi ispalo da Popaj ne zna ništa o previđanju vremenskih prilika.
07:50 Mornar Popaj 1, ep. 3.
 • Popaj putuje u drevnu Grčku. Ondje mu kralj naredi da mu donese Zlatno runo. Popaj je izabran za šerifa u gradiću na Divljam zapadu jer svi vjeruju da će ih spasiti od bande koja hara mjestom. Popaj je milijarder koji odluči svakome od svojih prijatelja pokloniti milijun dolara. Novac poklanja čak i neprijatelju Badži, kako bi provjerio tko će od njih najpametnije potrošiti novac.
08:15 Tom i Jerry Show ®
 • Tom i Jerry su se vratili! Jednako su zabavni, jednako smotani kao i nekada, samo u novoj verziji! Sve vaše omiljene junake možete naći i u novoj seriji. 2016. godine je dobila i drugu sezonu tako da ćemo u legendarnom paru uživati što dulje. Spike mora polaziti školu poslušnosti Tomovom krivicom, pa Jerry ostane bez svojeg zaštitnika. Kada se Spike vrati, Tom se svim silama trudi da Spikeovo ponašanje vrati na staro. Tom je dobio izričitu naredbu da ne probudi sestre Witch, no Jerry ga želi uvaliti u nevolju… Rick kupi Ginger novi, tehnološki vrlo napredan madrac. Butch uvjeri Toma da ga isproba, no madraci se izmaknu kontroli i unište cijelu kuću. Tom i Jerry odlaze na kampiranje u Yosemite. Tom se trudi opustiti u prirodi, no to mu ne polazi za rukom...
08:35 Tom i Jerry Show 2, ep. 25.
 • Tom je predmet ismijavanja zbog videa na internetu. Detektivi Tom i Jerry pokušavaju zaustaviti bezobraznog jabutija koji će prisustvovati utrci sa svojim rivalom zecom. Tom i Jerry se suoče s vještičjim ljubimcem piranom.
08:55 Zauvijek susjedi 1, ep. 22. ®
 • Juri se na vratima pojavljuje neočekivana gošća Jana (Dijana Vidušin). Djevojka tvrdi da je Jurina kći i čini sve da mu to dokaže. Jura je zbunjen i šokiran jer ne zna što će reći Lili. Predstavlja Lili Janu kao svoju rođakinju, nakon čega njih dvije zajedno odlaze u šoping. Lili doživljava neugodnosti jer Jana krade po dućanima. Anđa misli da je trudna i djevojke joj savjetuju da napravi test na trudnoću. Lili je bijesna zbog Janina ponašanja, a Jura skuplja hrabrosti da prizna istinu… Grof slučajno otkriva Komin „dar - liječenje bioenergijom. Također, otkrije i kako cure jedna drugoj „gataju. Ferdo (Ljubomir Kerekeš) i Jura dolaze na ideju da osnuju agenciju za nekretnine „jer u kvadratima je perje. Odlučuju otvoriti poduzeće na brzaka - telefonsku liniju za bioenergiju i tarot i prodaju nekretnina. U početku posao cvjeta, Koma liječi bioenergijom, cure se mijenjaju na tarot-liniji, Ferdo i Jura uskaču s nekretninama... U jednom trenutku na vratima se pojavljuje ljutiti Elio Pisak koji traži onog koji ga je liječio bioenergijom „tako da su mu se brkovi prorijedili, prorekao mu na tarotu da će imati uspješnu pjevačku karijeru, te onog koji mu je prodao bespravno sagrađen apartman na Viru…
09:40 TV izlog
 • Ponude TV izloga potražite na teletextu Nova TV-a na stranici 230!
09:55 Samo ti pričaj 1, ep. 27. ®
 • U posljednje vrijeme, iz Ivina i Davidova stana često se čuje galama, što jako zabrinjava njihovu susjedu dušobrižnicu. Na Marijinu i Stjepanovu balkonu izrasla je jedna nova, posebna biljka, a Ivan je neugodno iznenađen kad se Dubravka ponovno vrati u stan s punim vrećicama, no ne zna da je taj njezin šoping obavljen isključivo u humanitarne svrhe.
10:50 TV izlog
 • Ponude TV izloga potražite na teletextu Nova TV-a na stranici 230!
11:05 IN magazin ®
 • One su glavni protagonisti bezbrojnih viceva, ali i obiteljskih priča. Svekrve i punice gotovo su mitska bića o kojima se prenose zloglasne legende. No jesu li doista zaslužile takvu reputaciju? Naše su nam domaće zvijezde povjerile zadaju li im glavobolje i koja je njihova tajna zdravog odnosa. Priča Aleksandre Keresman. Nakon što smo prošlog tjedna u emisiji Startaj Hrvatska imali priliku vidjeti kako se prvi dio kandidata snašao u prodaji jedan na jedan s kupcima, isti izazov sada čeka i preostale poduzetnike. Riječ je o još jednom koraku koji vodi prema tituli hit-proizvoda 2022., a ona će pripasti samo jednom od 8 proizvoda naših mladih poduzetnika.
11:55 Snaga obitelji 1, ep. 144. ® (12)
 • Omer, bespomoćan, kreće u potjeru za Harikom koja je uzela torbu punu novca. Hariku koja do maksimuma uživa u životu očekuje ružno iznenađenje. Dok napetost među učenicama koledža Ataman raste, kod Asije i Doruka odvijaju se važni događaji. Nove epizode serije "Snaga obitelji" gledajte prije emitiranja na televiziji na Novoj Plus.
12:50 Samo ti pričaj 1, ep. 28.
 • Dubravka je pročitala knjigu o emocionalnoj inteligenciji i zaključila da Ivanu taj aspekt inteligencije nije baš najjači. Marija odlazi na vjenčanje, no bez Stjepana, kojemu je najljepše sjediti u kafiću ili kod kuće u pidžami. David se prestraši da Iva uskoro želi imati dijete, pa ga Iva odluči naučiti pameti.
13:35 Zauvijek susjedi 1, ep. 23.
 • Grof slučajno otkriva Komin „dar - liječenje bioenergijom. Također, otkrije i kako cure jedna drugoj „gataju. Ferdo (Ljubomir Kerekeš) i Jura dolaze na ideju da osnuju agenciju za nekretnine „jer u kvadratima je perje. Odlučuju otvoriti poduzeće na brzaka - telefonsku liniju za bioenergiju i tarot i prodaju nekretnina. U početku posao cvjeta, Koma liječi bioenergijom, cure se mijenjaju na tarot-liniji, Ferdo i Jura uskaču s nekretninama... U jednom trenutku na vratima se pojavljuje ljutiti Elio Pisak koji traži onog koji ga je liječio bioenergijom „tako da su mu se brkovi prorijedili, prorekao mu na tarotu da će imati uspješnu pjevačku karijeru, te onog koji mu je prodao bespravno sagrađen apartman na Viru…
14:00 Vijesti Nove TV
 • Pregled najvažnijih informacija iz zemlje i svijeta gledatelji mogu pratiti u Vijestima u 14 i 17 sati te u Večernjim vijestima.
14:10 Zauvijek susjedi
 • Margarita (Sandra Lončarić-Tankosić) ponovno zapošljava Sanju u svom uredu. Branko (Damir Poljičak) dolazi do Lili i govori joj da je trudan. Priznaje joj da ima curu Faniku (Katarina Perica) i da im se dogodila beba. Lili je izvan sebe od šoka. Petar (Hrvoje Klobučar) dolazi pozdraviti Sanju i poželjeti joj dobrodošlicu na njezino novo-staro radno mjesto. Branko dovodi Faniku i zajedno govore Lili i Beli da je djevojka zatrudnjela. Bela odvodi Branka Ferdi koji ga savjetuje kako se treba postaviti u novonastaloj situaciji, dok Lili savjetuje Faniku koja priznaje da nije napravila test na trudnoću jer ima sve jasne simptome i studira veterinu, pa joj to nije potrebno. Branko shvaća da voli matematiku najviše na svijetu i da nije spreman biti tata. Petar je ljubomoran na Margaritinu sklonost prema Sanji, zbog čega dolazi u Sanjin ured i prijeti joj. Vrijeme je da se riješi Brankovo očinstvo, pa Lili donosi test…
14:35 Masterchef 5, ep. 44. ®
 • U žiriju MasterChefa gledat ćemo i u ovoj sezoni Stjepana Vukadina, Damira Tomljanovića i Melkiora Bašića. Svojim znanjem i iskustvom članovi žirija i moderatori novih 60 zabavnih emisija doprinijet će podizanju znanja o kulinarstvu, kako kod samih kandidata, tako i kod gledatelja. Žiri najavljuje teže i zahtjevnije izazove u nadolazećoj sezoni, tako da sudeći po tome, očekuje nas uzbudljivi i napeti novi nastavci.
15:50 Kumovi 1, ep. 161. ®
 • Stipan traži Zvonu, jer mu još uvijek nisu legli novci za cestu, no ne uspije ga naći. Aljoša i Vinko odlaze na gradilište pregledati nove bagere, pa se posvađaju. Janko i Zlatan se, svaki na svoj način pripremaju za sučeljavanje. Vedrana priprema Zlatana i pokušava ga opustiti, i pritom osjete privlačnost jedno prema drugome. Lara govori Janku da se on ništa ne brine - samo ne smije reći da želi postati načelnik da spriječi ministrovu gradnju - a sve ostalo neka prepusti njoj. Zvone se uopće ne želi pojaviti na sučeljavanju - boji se da ako uopće dođe tamo, ljudi će glasati za njega. Ivka čuje Vesnu kako zapomaže oko svoje menopauze, ali pred njom Vesna slaže da se radi o Jadranki.
17:00 Vijesti Nove TV
 • Pregled najvažnijih informacija iz zemlje i svijeta gledatelji mogu pratiti u Vijestima u 14 i 17 sati te u Večernjim vijestima.
17:30 IN magazin
 • Navijačka pjesma „Idemo Hrvatska“’ ujedinila je rokere sa svih strana Lijepe Naše. U ulozi izbornika našao se Ivan Zečić, a navijački naboj u pjesmu su unijeli Pero Galić, Guiliano, Mario Roth, Ivan Penezić i Igor Delač. Kako zvuči naša rokerska reprezentacija otkriva Ana Vela. Dolaskom prosinca i ove je godine započela vrijedna humanitarna akcija „Želim život“ u organizaciji Zaklade Ana Rukavina. Nova TV ponovno priprema koncert s najvećim imenima hrvatske glazbene scene na kojem će se prikupljati sredstva za rad Zaklade. Humanitarni broj 060 9000 otvoren je tijekom cijelog prosinca pa pozivom možete pomoći već sada. I Zadar ove godine ima bogat adventski program. Nakon otvorenja s Grupom Dalmatino, na red je došao kralj zabave Jole. Koje su mu neostvarene želje te hoćemo li ga uskoro vidjeti u pohodu na najveće hrvatske dvorane, zna naš Hrvoje Krolo
18:15 Snaga obitelji 1, ep. 145. (12)
 • Podli potez koji je Akif povukao protiv Resula, njega potakne na akciju. Doruk se trudi umiriti Asije, no obuzme ga strava pred prizorom koji nikada ne bi poželio vidjeti. Dok Gonul povlači podle poteze kako bi Orhana udaljila od Šengul, Asije i društvo pak očajnički razmišljaju što učiniti kad ih šokira prizor koji ugledaju u školi. Nove epizode serije "Snaga obitelji" gledajte prije emitiranja na televiziji na Novoj Plus.
19:00 Dnevnik Nove TV
 • Najgledanija središnja informativna emisija u zemlji gledateljima svake večeri donosi najvažnije i najrelevantnije informacije iz zemlje i svijeta.
20:20 Kumovi 1, ep. 162.
 • Nakon sučeljavanja, mještani su još neodlučniji - Zvoni nije za vjerovati, a Janko i Zlatan se nisu proslavili nakon što ih je Milica isprovocirala spominjanjem Luce. Milica, Lara i Vedrana i dalje pokušavaju opravdati svaka svog kandidata. Aljoša i Vinko se posvađaju oko sinova, a Aljoša po povratku kući shvaća da je Vesna u očaju zbog menopauze. Kad dobije poziv za skoro suđenje, odluči joj prešutjeti zbog njenog emotivnog stanja, ali ona ipak nešto načuje pa donese krivi zaključak. Zvone mora muljati Stipanu, a s njim na imanje Macan odlazi i dida Akrap koji izluđuje Ivku. Martin se vraća u Zaglave shvativši da Stipan i Zvone sad surađuju. Postavi se odlučnije pred Matijom i daje joj rok da sama kaže Stipanu za dijete, ili će mu on reći.
21:30 Masterchef 5, ep. 44.
 • U žiriju MasterChefa gledat ćemo i u ovoj sezoni Stjepana Vukadina, Damira Tomljanovića i Melkiora Bašića. Svojim znanjem i iskustvom članovi žirija i moderatori novih 60 zabavnih emisija doprinijet će podizanju znanja o kulinarstvu, kako kod samih kandidata, tako i kod gledatelja. Žiri najavljuje teže i zahtjevnije izazove u nadolazećoj sezoni, tako da sudeći po tome, očekuje nas uzbudljivi i napeti novi nastavci.
22:45 Bogu iza nogu 2, ep. 43.
 • Stiglo je ljeto i vrijeme godišnjih odmora, pa Ljubica namjerava organizirati spektakularni odlazak na godišnji za sebe i Đuru dva mjeseca kasnije Ljubica se još uvijek nije uspjela odlučiti kamo bi na godišnji, ali Srećko i Mirko su bili na kampiranju sa šatorom, pa to Ljubicu inspirira da s Đurom ode na kampiranje, te još odluči na kampiranje pozvati i sve seljane i proglasiti to novom seoskom tradicijom. Đuri nema spasa.
23:55 Kućna zečica (12)
 • Shelley Darlington, Playboyeva zečica, živi bezbrižnim životom sve dok se jedna suparnica ne pobrine da bude izbačena iz Plajboyeve vile. Nema kamo otići, a sudbina je odnese u sestrinstvo Zeta Alpha Zeta. Ne uspiju li pridobiti nove članice za svoje sestrinstvo, sedam društveno potpuno neupućenih žena izgubit će svoju kuću koja će tada pripasti djevojkama spletkaricama iz sestrinstva Phi Iota Mu. Da bi postigle svoj cilj, one trebaju Shelley da ih nauči kako se šminkati i kako zavoditi; istovremeno, Shelley treba malo onoga što imaju Zete – osjećaj individualnosti. Ta kombinacija vodi do toga da se sve djevojke prestanu pretvarati i budu ono što zaista jesu.