TV spored NOVA TV


27. januar 2023 - 2. februar 2023
06:15 Mornar Popaj 1, ep. 8.
 • Popaj i Oliva love posljednju živu pticu foola-foola kako bi dobili nagradu od milijun dolara. Slijedi ih Badžo koji komplicira lov sve dok Popaj ne posegne za špinatom i ponizi ga. Oliva pita Popaja kako se razbilo ogledalo. On joj kaže da je Kićo želio znati što je unutar ogledala pa je prošao kroz njega i našao se na livadi. Kićo je propao u rupu i našao se u nekoj maloj kući. Badžo angažira Popaja da pomogne u gradnji nebodera. Pero Ždero ima ulogu tipa pikola u dizalu jer je dio ekipe na neboderu. Popaju ništa ne ide od ruke. Nenamjerno premlati Badžu koji se raspali. Izbija opća tučnjava na neboderu, uz smiješne improvizacije na visokoj zgradi. Popaj pripovijeda Kići o gladnom ribaru (Pero Ždero) koji po šumi lasom baca hamburgere. Pero Ždero ulovi kravu koja sliči Olivi. Ona mu obeća ispuniti tri želje. Pojavljuje se zločesta vještica i zahtijeva da joj plate 4011 hamburgera, ali Pero Ždero odbija iskoristiti svoje želje.
06:35 Mornar Popaj 1, ep. 9.
 • Profesor Wotasnozzle izumio je stroj za starenje. Badžo taj stroj shvaća kao svoju priliku da se riješi Popaja. Badžo varkom navede Popaja da isproba stroj, ali pritom okrene brojčanik na pogrešnu stranu i Popaj postaje trogodišnjak. Badžo zatim uništi stroj. Popaj, Oliva i Badžo idu u Afriku na safari, u lov na krupnu divljač. Tijekom lova njih troje se razdvoje. Velika čovjekolika majmunica progoni Badžu. Olivu zarobe divljaci koji misle da je bijela božica. Popaj kupi alat za „uradi sam pothvate i sklopi mehaničkog slugu. Sluga cijele noći obavlja svoje zadatke. Toči Popaju čaj, miješa salatu u svojim ustima i miješa razne sastojke. Oliva je turistica na Havajima, a Popaj i Badžo su turistički vodiči. Svađaju se oko toga tko će pokazivati Olivi otoke. Oliva se odluči na dvije ture, ali platit će samo vodiču koji će joj bolje pokazati otoke.
07:00 Tom i Jerry Show 2, ep. 26.
 • Jerry i Tuffy pomažu Winstonu da se pripremi za Toodles, ali Tom i Butch se ne slažu s ovom aferom. Tom i Jerry koriste vještičju magiju kako bi se rješili vrućine. Detektivi Tom i Jerry traže ljude kojima bi ponudili svoje usluge. Na kraju, sve prođe dobro s tulumom iznenađenja za detektive.
07:20 Zauvijek susjedi 1, ep. 23. ®
 • Grof slučajno otkriva Komin „dar - liječenje bioenergijom. Također, otkrije i kako cure jedna drugoj „gataju. Ferdo (Ljubomir Kerekeš) i Jura dolaze na ideju da osnuju agenciju za nekretnine „jer u kvadratima je perje. Odlučuju otvoriti poduzeće na brzaka - telefonsku liniju za bioenergiju i tarot i prodaju nekretnina. U početku posao cvjeta, Koma liječi bioenergijom, cure se mijenjaju na tarot-liniji, Ferdo i Jura uskaču s nekretninama... U jednom trenutku na vratima se pojavljuje ljutiti Elio Pisak koji traži onog koji ga je liječio bioenergijom „tako da su mu se brkovi prorijedili, prorekao mu na tarotu da će imati uspješnu pjevačku karijeru, te onog koji mu je prodao bespravno sagrađen apartman na Viru…
08:05 Samo ti pričaj 1, ep. 28. ®
 • Dubravka je pročitala knjigu o emocionalnoj inteligenciji i zaključila da Ivanu taj aspekt inteligencije nije baš najjači. Marija odlazi na vjenčanje, no bez Stjepana, kojemu je najljepše sjediti u kafiću ili kod kuće u pidžami. David se prestraši da Iva uskoro želi imati dijete, pa ga Iva odluči naučiti pameti.
08:55 TV izlog
 • Ponude TV izloga potražite na teletextu Nova TV-a na stranici 230!
09:10 IN magazin ®
 • Navijačka pjesma „Idemo Hrvatska“’ ujedinila je rokere sa svih strana Lijepe Naše. U ulozi izbornika našao se Ivan Zečić, a navijački naboj u pjesmu su unijeli Pero Galić, Guiliano, Mario Roth, Ivan Penezić i Igor Delač. Kako zvuči naša rokerska reprezentacija otkriva Ana Vela. Dolaskom prosinca i ove je godine započela vrijedna humanitarna akcija „Želim život“ u organizaciji Zaklade Ana Rukavina. Nova TV ponovno priprema koncert s najvećim imenima hrvatske glazbene scene na kojem će se prikupljati sredstva za rad Zaklade. Humanitarni broj 060 9000 otvoren je tijekom cijelog prosinca pa pozivom možete pomoći već sada. I Zadar ove godine ima bogat adventski program. Nakon otvorenja s Grupom Dalmatino, na red je došao kralj zabave Jole. Koje su mu neostvarene želje te hoćemo li ga uskoro vidjeti u pohodu na najveće hrvatske dvorane, zna naš Hrvoje Krolo
10:00 TV izlog
 • Ponude TV izloga potražite na teletextu Nova TV-a na stranici 230!
10:15 Snaga obitelji 1, ep. 145. ® (12)
 • Podli potez koji je Akif povukao protiv Resula, njega potakne na akciju. Doruk se trudi umiriti Asije, no obuzme ga strava pred prizorom koji nikada ne bi poželio vidjeti. Dok Gonul povlači podle poteze kako bi Orhana udaljila od Šengul, Asije i društvo pak očajnički razmišljaju što učiniti kad ih šokira prizor koji ugledaju u školi. Nove epizode serije "Snaga obitelji" gledajte prije emitiranja na televiziji na Novoj Plus.
11:10 Samo ti pričaj 1, ep. 29.
 • Dubravka se poželi zaposliti pa joj Ivan pristane pomoći sa životopisom koji je podosta uljepšala, a njih će dvoje pokazati i koliko je teško naručiti jednu običnu pizzu. Iva i David odlaze na tulum gdje se Iva posebno dobro zabavila jer ih je ondje zabavljao striper. Stjepan se Mariji žali na bezobrazne i neodgojene ljude na cesti, no Marija misli da bi prvo trebao počistiti pred svojim pragom budući da ne zna reći ni „hvala kada mu Marija skuha ručak.
11:55 Zauvijek susjedi 1, ep. 24.
 • Ferdo se hvali dečkima da je u životu osvojio 120 žena i sada namjerava unovčiti svoje bogato iskustvo. Novi biznis zove se: „30 načina kako doći do žene, a radi se o tečaju za sklapanje veza i brakova. Ferdo (Ljubomir Kerekeš) vjeruje da je stvoren za voditelja takvog tečaja i svoj posao oglašava u novinama. Koma je u potrazi za bračnom družicom i odmah se prijavljuje na tečaj. A svoju priliku za konačni odlazak pred oltar, uz Ferdine instrukcije, vidi i Lili… Grof (Slaven Knezović) odluči angažirati Ferdu (Ljubomir Kerekeš) i Juru (Darko Janeš) u prodaji slika jednog umjetnika. Koma (Franjo Jurčec - Đimi) kreči Grofov stan i zidovi su umrljani raznim bojama. Antikvarist Pravić (Željko Duvnjak) procjeni Komine mrlje kao vrhunsku likovnu umjetnost - novu hrvatsku naivu koja vrijedi milijune. Stoga Koma počne slikati svoje apstraktne „slike, a Ferdo i Jura ih prodaju po uredima, naravno, bezuspješno. Zato Grof organizira prodajnu izložbu Kominih slika u kafiću. Cure su hostese koje dijele kataloge, a na izložbi se pojavi povjesničar umjetnosti Vranjicki (Oto Levaj) koji Komine slike proglasi „običnim smećem i obavještava ekipu da se Pravić nalazi u zatvoru jer je prevarant…
12:40 Lud, zbunjen, normalan 9, ep. 26.
 • Nakon kraha sa Senadom i Marijom, Faruk je u dubokoj depresiji. Čak gubi interes za bilijar i alkohol. Počinje i halucinirati te mu se od Lade priviđaju Senada i Marija. Terapija doktora Đurička mu je malo pomogla, ali svi vjeruju da su tablete prijelazno rješenje i da se Faruk treba zaljubizi. Svi se bacaju u akciju upoznavanja Faruka s nekom ženom, ali nažalost njihov trud je za Faruka kontraproduktivan Faruk je izgubio interes za sve, pa tako i za posao te Fufe preuzima rediteljsku poziciju u Akordu. Taj njegov pokušaj režiranja vodi ka totalnoj katastrofi.
13:20 Bogu iza nogu 2, ep. 43. ®
 • Stiglo je ljeto i vrijeme godišnjih odmora, pa Ljubica namjerava organizirati spektakularni odlazak na godišnji za sebe i Đuru dva mjeseca kasnije Ljubica se još uvijek nije uspjela odlučiti kamo bi na godišnji, ali Srećko i Mirko su bili na kampiranju sa šatorom, pa to Ljubicu inspirira da s Đurom ode na kampiranje, te još odluči na kampiranje pozvati i sve seljane i proglasiti to novom seoskom tradicijom. Đuri nema spasa.
14:00 Vijesti Nove TV
 • Pregled najvažnijih informacija iz zemlje i svijeta gledatelji mogu pratiti u Vijestima u 14 i 17 sati te u Večernjim vijestima.
14:10 Bogu iza nogu 2, ep. 43. ®
 • Stiglo je ljeto i vrijeme godišnjih odmora, pa Ljubica namjerava organizirati spektakularni odlazak na godišnji za sebe i Đuru dva mjeseca kasnije Ljubica se još uvijek nije uspjela odlučiti kamo bi na godišnji, ali Srećko i Mirko su bili na kampiranju sa šatorom, pa to Ljubicu inspirira da s Đurom ode na kampiranje, te još odluči na kampiranje pozvati i sve seljane i proglasiti to novom seoskom tradicijom. Đuri nema spasa.
14:35 Masterchef 5, ep. 44. ®
 • U žiriju MasterChefa gledat ćemo i u ovoj sezoni Stjepana Vukadina, Damira Tomljanovića i Melkiora Bašića. Svojim znanjem i iskustvom članovi žirija i moderatori novih 60 zabavnih emisija doprinijet će podizanju znanja o kulinarstvu, kako kod samih kandidata, tako i kod gledatelja. Žiri najavljuje teže i zahtjevnije izazove u nadolazećoj sezoni, tako da sudeći po tome, očekuje nas uzbudljivi i napeti novi nastavci.
15:50 Kumovi 1, ep. 162. ®
 • Nakon sučeljavanja, mještani su još neodlučniji - Zvoni nije za vjerovati, a Janko i Zlatan se nisu proslavili nakon što ih je Milica isprovocirala spominjanjem Luce. Milica, Lara i Vedrana i dalje pokušavaju opravdati svaka svog kandidata. Aljoša i Vinko se posvađaju oko sinova, a Aljoša po povratku kući shvaća da je Vesna u očaju zbog menopauze. Kad dobije poziv za skoro suđenje, odluči joj prešutjeti zbog njenog emotivnog stanja, ali ona ipak nešto načuje pa donese krivi zaključak. Zvone mora muljati Stipanu, a s njim na imanje Macan odlazi i dida Akrap koji izluđuje Ivku. Martin se vraća u Zaglave shvativši da Stipan i Zvone sad surađuju. Postavi se odlučnije pred Matijom i daje joj rok da sama kaže Stipanu za dijete, ili će mu on reći.
17:00 Vijesti Nove TV
 • Pregled najvažnijih informacija iz zemlje i svijeta gledatelji mogu pratiti u Vijestima u 14 i 17 sati te u Večernjim vijestima.
17:30 IN magazin
 • Vodimo vas na premijeru animiranog spektakla Mačak u čizmama. Svima dobro poznati crtić u nastavku nazvanom Posljednja želja donosi uzbudljive avanture ovog dlakavog junaka, nakon što sazna da je potrošio osam od svojih devet života. Koji su poznati domaći glumci posudili glasove likovima u ovom crtiću, zna naš Davor Garić. Harmonikaš Matej Jakša i plesna grupa Flik Šenkovec dobili su najviše glasova gledatelja i plasirali se u finale Supertalenta. Treću finalisticu, plesačicu na svili Anu Vukman, izabrao je žiri. Slijedi pregled sinoćnje emisije, dojmovi finalista, ali i detalji što nas još čeka u Supertalentu. Zimi se svi uspavamo i malo razmišljamo o njezi kože. A upravo u hladnom razdoblju, kada ona zahtijeva pojačanu njegu, leži tajna sjajne kože. Što sve možemo napraviti kako bismo je pripremili za zimske dane, doznala je Ana Vela.
18:15 Snaga obitelji 1, ep. 146. (12)
 • Nevoljama za braću Eren nema kraja. Ponekad se čini da ih čak ni Omerova radišnost ne može izbaviti iz siromaštva. I Asiji je sve teže održati kućanstvo na životu. Za to vrijeme Gonul želi preokrenuti podli plan koji je Šengul skovala za Asije i ostale. Nove epizode serije "Snaga obitelji" gledajte prije emitiranja na televiziji na Novoj Plus.
19:00 Dnevnik Nove TV
 • Najgledanija središnja informativna emisija u zemlji gledateljima svake večeri donosi najvažnije i najrelevantnije informacije iz zemlje i svijeta.
20:20 Kumovi 1, ep. 163.
 • Nakon neprospavane noći Matija dolazi k Martinu traži od njega da ju prestane ucjenjivati. Ona je ta koja će odlučiti kada i kome će reći za dijete. No, netko čuje njihovu raspravu te sazna Matijinu tajnu. Zvone je ustrajan u svojoj želji da izgubi izbore. Obraća se mještanima izravno im govoreći kako ih je varao. Šank i Milica su u panici da će Zvone zbog svojih suludih izjava izgubiti izbore. Martin saznaje da je Josip zaposlen na gradilištu Macan. Dolazi k Vinku i inzistira da i njega zaposle. Kandidati za načelnika općine Zaglave se obraćaju mještanima, a njihove izjave uživo prenosi lokalna radio postaja. No, Milica ima kompromitirajuću snimku jednog od kandidata te ga odlučuje sabotirati kako bi osigurala Zvoni pobjedu.
21:25 Masterchef 5, ep. 45.
 • U žiriju MasterChefa gledat ćemo i u ovoj sezoni Stjepana Vukadina, Damira Tomljanovića i Melkiora Bašića. Svojim znanjem i iskustvom članovi žirija i moderatori novih 60 zabavnih emisija doprinijet će podizanju znanja o kulinarstvu, kako kod samih kandidata, tako i kod gledatelja. Žiri najavljuje teže i zahtjevnije izazove u nadolazećoj sezoni, tako da sudeći po tome, očekuje nas uzbudljivi i napeti novi nastavci.
23:10 Večernje vijesti
 • Pregled najvažnijih informacija iz zemlje i svijeta gledatelji mogu pratiti u Vijestima u 14 i 17 sati te u Večernjim vijestima.
23:35 Turist (12)
 • Frank (Johnny Depp), američki turist na odmoru u Veneciji, sprijateljuje se s Elise (Angelina Jolie), predivnom ženom koja ima tajnu. Njihovo romantično druženje ubrzo se pretvori u kompliciranu mrežu opasnih prijevara... Johnny Depp glumi američkog turista koji zbog ljubavne avanture s nepoznatom ženom biva uvučen u mrežu intrige, romantike i opasnosti. Tijekom spontanog putovanja u Europu ne bi li zaliječio slomljeno srce, Frank (Depp) neočekivano započinje ljubavnu avanturu s Elise (Angelina Jolie), izuzetnom ženom koja se namjerno umiješa u njegov život. U ovome napetom internacionalnom akcijskom trileru, u veličanstvenom okružju Pariza i Venecije njihova se vrtoglava romansa ubrzo pretvori u kompliciranu mrežu opasnih prijevara te ih uskoro progone Interpol, talijanska policija i ruski ubojice.