Planet TV Spored


12. avgust 2020 - 18. avgust 2020
07:40 Vaše zdravje, naša skrb, 2020
 • Vaše zdravje, naša skrb - Oddaja, namenjena izključno vašemu zdravju, v kateri se bomo posvetili zdravstvenim tegobam današnjega časa in vam ponudili rešitve za boljši jutri. Hiter tempo življenja, slaba kvaliteta hrane, stres in genska zasnova – vse to vpliva na naše življenje bolj, kot bi si mislili Po 40 letu starosti pa se začnejo počasi kazati posledice na našem telesu Slabo počutje, težave s prebavo, težave s sklepi, bolezni srca in ožilja, težave s sečili (ledvice, prostata), slaba koncentracija in slabši spomin - vse to in še mnogo več težav, s katerimi se borimo Mi vam lahko pomagamo in svetujemo, kako lahko izboljšate svoj jutri Strokovnjaki iz slovenskega družinskega podjetja Biovis vam bomo v vsaki oddaji svetovali in vas informirali o različnih zdravstvenih težavah, s katerimi se spopadate, ter vam pomagali k boljšemu počutju Strokovnjaki, ki se z različnimi zdravstvenimi problemi ukvarjamo že skoraj 20 let, točno vemo, katero prehransko dopolnilo vam bo pri vaši težavi prišlo prav Pa ne le to, sodelujemo tudi z mnogimi farmacevti, tehnologi in zdravniki, med drugim tudi s primarijem dr Tomislavom Majičem, ki je sestavil mnoge formule za naša naravna prehranska dopolnila.
08:34 Polly Pocket, 2018
 • Igrajo: Emily Tennant (Polly Pocket), Shannon Chan-Kent (Lila), Kazumi Evans (Shani), Patricia Drake (Griselle Grande), Maryke Hendrikse (Peaches Pocket /) - Režija: Brent Bouchard.
  Polly Pocket - sezona 1, epizoda 10
09:01 Transformerji - Akademija za bote, 2019
 • Režija: Peter Slattery.
  Transformers: Rescue Bots Academy - sezona 1, epizoda 5
09:17 Transformerji - Akademija za bote, 2019
 • Režija: Peter Slattery.
  Transformers: Rescue Bots Academy - sezona 1, epizoda 6
09:33 Klepet ob kavi, 2019
 • Klepet ob kavi - sezona 1, epizoda 289
10:28 TV prodaja, 2020
 • TV prodaja - .
10:43 Najboljši domači video posnetki, 2011
 • Igrajo: Tom Bergeron, Jess Harnell, Steve Whitmire - Režija: Vin Di Bona.
  America's Funniest Home Videos - sezona 22, epizoda 26
11:10 TV prodaja, 2020
 • TV prodaja - .
11:25 Ujeto v objektiv, 2016
 • Igrajo: Nick Cannon (Self - Host) - Režija: Martin Pasetta.
  Caught on Camera with Nick Cannon - sezona 3, epizoda 1
12:18 Status - Zapleteno, 2015
 • Igrajo: Berk Oktay, Seren Sirince, Gülden Avsaroglu, Nurseli Idiz, Sezai Altekin, Eda Ece, Pamir Pekin - Režija: Bülent Isbilen.
  Ilişki Durumu: Karişik - sezona 1, epizoda 4
13:10 Otroci so super, 2010
 • Igrajo: Aidan Quinn, Andy Garcia, Mario Van Peebles, Danny Pino, Claudia Ferri, Luke Goss, Gary Daniels - Režija: Lisa Cholodenko.
  The Kids Are All Right - Otroka, spočeta z umetno oploditvijo, poiščeta svojega biološkega očeta in ga skušata vključiti v svojo neobičajno družino. Jules in Nic Allgood sta lezbični par v dolgoletnem, predanem in ljubečem razmerju, ki pa ni popolno. Nic, po poklicu zdravnica, želi imeti vse pod nadzorom, medtem ko je Jules, ki poskuša uspeti z lastnim podjetjem za urejanje okolice, precej bolj sproščena in nesamozavestna. Jules in Nic sta tudi materi dvema najstniškima otrokoma, spočetima z umetno oploditvijo: Jules je biološka mati 18-letne Joni, Nic pa 15-letnega Laserja, medtem ko je njun skupni oče neznan darovalec sperme. Preden odide Joni študirat, jo mlajši brat prosi, naj skrivaj vzpostavi stik s semensko banko in izve identiteto njunega biološkega očeta. Ko skrivnost pride na dan in očeta Paula predstavita družini, se dokaj umirjeno družinsko življenje zaplete. Komična drama, nominirana za štiri oskarje in dobitnica dveh zlatih globusov.
  IMDb ocena: 7.0.
  .
  IMDb ocena: 5.3/10
15:03 Najboljši domači video posnetki, 2013
 • Igrajo: Tom Bergeron, Jess Harnell, Steve Whitmire - Režija: Vin Di Bona.
  America's Funniest Home Videos - sezona 24, epizoda 33
15:30 Reševanje vrta, 2017
 • Igrajo: Charlie Dimmock (Self - present by) - Režija: Richard Holmes.
  Garden Rescue - sezona 2, epizoda 14
16:22 Ujeto v objektiv, 2016
 • Igrajo: Nick Cannon (Self - Host) - Režija: Martin Pasetta.
  Caught on Camera with Nick Cannon - sezona 3, epizoda 1
17:14 Bolje pozno kot nikoli, 2017
 • Igrajo: Henry Winkler (Self), Jeff Dye (Self - The Sidekick) - Režija: Neil DeGroot.
  Better Late Than Never - sezona 2, epizoda 8
18:03 Galileo, 2019
 • Galileo - sezona 6, epizoda 48
19:00 Česnovi, 2017
 • Režija: Svetlana Dramlic.
  Česnovi - sezona 1, epizoda 5
20:00 Načrt za pobeg, 2013
 • Igrajo: Sylvester Stallone (Breslin), Arnold Schwarzenegger (Rottmayer), Jim Caviezel (Hobbes), Faran Tahir (Javed), Amy Ryan (Abigail), Sam Neill (Dr. Kyrie), Vincent D'Onofrio (Lester Clark), Vinnie Jones (Drake), Matt Gerald (Roag), 50 Cent (Hush), Caitriona Balfe (Jessica Miller), David Joseph Martinez (Captain Newal Beradah) - Režija: Mikael Hafström.
  Escape Plan - Strokovnjak za varnost zaporov se znajde v najbolj varovanem zaporu na svetu, ki ga je sam pomagal izpopolniti, in mora iz njega pobegniti. Zgodba se vrti okrog bivšega tožilca in gradbenega inženirja Raya Breslina (Sylvester Stallone), ki je lastnik varnostnega podjetja, specializiranega za preizkušanje in izpopolnjevanje varnosti zaporov. Njegovo delo poteka tako, da se pusti zapreti v močno varovane zapore, potem pa poišče slabosti v strukturi objekta ali navadah paznikov ter jih izkoristi, da pobegne. Njegov cilj je zagotoviti, da kaznjenci ostanejo za zapahi, saj mu je v preteklosti ženo in otroka ubil pobegli zločinec, ki ga je sam spravil v zapor. Ray dobi ponudbo, vredno več milijonov dolarjev, da preveri varnost tajnega zapora za politične zapornike na skrivni lokaciji. Načrt se zaplete, ko Raya med potjo do zapora omamijo in mu odstranijo mikročip, po katerem bi ga sodelavci lahko izsledili. Zbudi se v kompleksu brez zunanjih oken, sestavljenem iz steklenih celic, in kmalu se mu posveti, da je nasedel prevari, saj direktor zapora Hobbes (Jim Caviezel) ni tisti, ki bi ga moral pričakati. Tokrat se je v zaporu znašel zares. Ob na videz popolnih varnostnih ukrepih mora Ray skleniti zavezništvo s prekanjenim zapornikom Emilom Rottmayerjem (Arnold Schwarzenegger) in skupaj skujeta načrt najbolj spektakularnega in osupljivega pobega.
  IMDb ocena: 6.7.
  .
  IMDb ocena: 6.7/10
21:59 Ted 2, 2015
 • Igrajo: Mark Wahlberg (John), Seth MacFarlane (Ted), Amanda Seyfried (Samantha), Jessica Barth (Tami-Lynn), Giovanni Ribisi (Donny), Morgan Freeman (Patrick Meighan), Sam J. Jones (Self), Patrick Warburton (Guy), Michael Dorn (Rick), Bill Smitrovich (Frank), John Slattery (Shep Wild) - Režija: Seth MacFarlane.
  Ted 2 - Mladoporočenca Ted in Tami-Lynn si želita otroka, a da bi lahko postal starš, mora Ted na sodišču dokazati, da je oseba. Odrezavo nesramni plišasti medved Ted se vrača na velika platna z veliko novico: po poroki s privlačno Tami-Lynn si nenavadni par želi otroka. Najprej mora Ted dokazati starševske sposobnosti, zato se spopade z ameriškimi sodnimi mlini. Na srečo mu na pomoč priskočita zvesti prijatelj John in ambiciozna mlada odvetnica Samantha, vendar redna uporaba marihuane in nesramne opazke Teda vedno znova spravijo v zabavno boleče težave. Nadaljevanje filma o živem in zelo prostaškem plišastem medvedu, ki se tokrat bori za svoje državljanske pravice.
  IMDb ocena: 6.3.
  .
  IMDb ocena: 6.3/10
23:59 Navijačice, 2014
 • Igrajo: Kimberly Elise (Sloane Hayes), Charlotte Ross (Olivia Vincent), Logan Browning (Jelena Howard), Katherine Bailess (Kyle Hart), Valery M. Ortiz (Raquel Saldana), McKinley Freeman (Derek Roman), Jonathan 'Lil J' McDaniel (German Vega), Robert Christopher Riley (Terrence Wall), Don Stark (Oscar Kincade), Dean Cain (Pete Davenport), Benny Harris (Freddie) - Režija: Daisy von Scherler Mayer.
  Hit the Floor - sezona 2, epizoda 6

Spored na Planet TV temelji na zabavnem in informativnem delu. Planet TV je slovenska medijska družba, ki izdaja tri komercialne televizijske programe Planet, Planet 2 in Planet PLUS. Pokriva območje celotne Slovenije, oddaja pa v SD in HD tehniki in je brezplačno na voljo vsem ponudnikom TV-storitev. Program je možno spremljati preko različnih televizijskih in kabelskih operaterjev in v živo prek njihove spletne strani. Na tej strani vam nudimo vedno svež Planet TV spored z opisi oddaj, serij in filmov.