TV spored PLANET TV


18. september 2019 - 24. september 2019
06:30 Dan., 2018
 • Dan. - V magazinski oddaji Dan. se bomo posvečali temam, težavam in rešitvam, ki nam jih nastavlja vsakdan. Gre za teme, ki obvladujejo naša življenja, našo zasebnost - od vzgoje, popotništva, ljubiteljskega športa do kuhanja in trendov, ki jih zasledimo na družbenih omrežjih. Vse teme, o katerih bomo poročali, bomo uporabili kot izhodišče za iskanje uporabnih spoznanj. Spoznanj, ki nam bodo omogočila, da se bomo lažje soočali z neštetimi izzivi, ki nam jih nastavi en sam Dan.
07:00 Dan., 2018
 • Dan. - V magazinski oddaji Dan. se bomo posvečali temam, težavam in rešitvam, ki nam jih nastavlja vsakdan. Gre za teme, ki obvladujejo naša življenja, našo zasebnost - od vzgoje, popotništva, ljubiteljskega športa do kuhanja in trendov, ki jih zasledimo na družbenih omrežjih. Vse teme, o katerih bomo poročali, bomo uporabili kot izhodišče za iskanje uporabnih spoznanj. Spoznanj, ki nam bodo omogočila, da se bomo lažje soočali z neštetimi izzivi, ki nam jih nastavi en sam Dan.
07:30 TV prodaja, 2017
 • TV prodaja - .
08:00 Saigejin barviti svet, 2013
 • Igrajo: Sidney Fullmer, Alexandra Peters, Alana Gordillo, Mika Abdalla, Kerr Smith, Jane Seymour, Laurel Harris - Režija: Vince Marcello.
  Saige Paints the Sky - Spoznajte devetletno Saige, nadarjeno umetnico, ki obožuje konje, in njeno zgodbo o iskanju svojega glasu. Saige je navdušena nad novim šolskim letom, nato pa ugotovi, da so v šoli ukinili njen najljubši predmet – umetnost. Poleg tega se njena najboljša prijateljica Tessa vedno pogosteje druži z neko drugo deklico. Saige za pomoč prosi svojo babico Mimi, znano umetnico in ljubiteljico konj, ki jo spodbudi k temu, da nekaj ukrene. Bo Saige zbrala dovolj poguma, da premaga svoje strahove in reši svoj najljubši predmet in prijateljstvo s Tesso? Gre za ganljivo, spodbudno in zabavno zgodbo, film za vsako dekle z velikimi sanjami.
  IMDb ocena: 6.2.
09:54 Najboljši domači video posnetki, 2011
 • Režija: Vin Di Bona.
  America's Funniest Home Videos - sezona 22, epizoda 1
10:19 Ameriški top model, 2017
 • Igrajo: Tyra Banks, Nigel Barker, Kelly Cutrone, Jay Manuel, J. Alexander, Estelle, Laura LaFrate - Režija: Tony Croll.
  America's Next Top Model - sezona 23, epizoda 12
11:10 Letenje čez divjo Aljasko, 2011
 • Igrajo: Ferno Tweto, Jim Pratt, John Ponts, Ben Pedersen - Režija: Ferno Tweto.
  Flying Wild Alaska - sezona 1, epizoda 3
12:08 Kuharski mojster, 2018
 • Režija: Brian Smith.
  Masterchef - sezona 9, epizoda 21
13:02 Največja ljubezen, 2016
 • Režija: Iva Areias.
  Amor Maior - sezona 1, epizoda 21
13:58 Coraline, 2009
 • Igrajo: Dakota Fanning, Teri Hatcher, Jennifer Saunders, Dawn French, Keith David, John Hodgman, Robert Bailey Jr. - Režija: Henry Selick.
  Coraline - Pustolovska 11-letnica odklene skrivnostna vrata in se znajde v vzporednem svetu, ki se zdi popolna različica njenega, a skriva temačno skrivnost. Coraline je dolgčas v novem domu, dokler ne najde skrivnih vrat v vzporedni svet, ki je skoraj enak njenemu .
  le da je boljši. Ko pa pustolovščina postane nevarna in jo skušajo njeni drugi starši zadržati v vzporednem svetu, se mora Coraline zanesti na iznajdljivost, odločnost in pogum, da bi se vrnila domov v svoj svet. Po klasični otroški zgodbi Neila Gaimana prirejena pripoved se v pravljične nočne more podaja z obrtniško spretnostjo in staromodno filmsko čarobnostjo.
  IMDb ocena: 7.7.
15:50 Zdravnik s srcem, 2016
 • Režija: Ian Watson.
  The Heart Guy (Doctor Doctor) - sezona 1, epizoda 3
16:50 Zdravnik s srcem, 2016
 • Režija: Ian Watson.
  The Heart Guy (Doctor Doctor) - sezona 1, epizoda 4
17:50 Galileo, 2019
 • Galileo - sezona 6, epizoda 30
18:54 Znani prvič za volanom, 2019
 • Znani prvič za volanom - sezona 1, epizoda 2
19:27 Ta teden z Juretom Godlerjem, 2019
 • Ta teden z Juretom Godlerjem - sezona 10, epizoda 3
20:00 Nogomet (M) - Maribor – Aluminij, PLTS, 2019
 • Nogomet (M): Maribor – Aluminij, Prva liga Telekom Slovenije 2019/2020 - Prenos nogometne tekme. Na Ljudskem vrtu v Mariboru se bosta v 9. krogu Prve lige Telekom Slovenije pomerili ekipi Maribora in Aluminija. V 8. krogu je Maribor premagal Domžale z 1 : 0, Aluminij pa je porazil Muro z 2 : 0. Na lestvici je Maribor trenutno na četrtem mestu, Aluminij pa vodi na prvem. Prva slovenska nogometna liga (trenutno uradno ime Prva liga Telekom Slovenije) je najpomembnejše klubsko nogometno tekmovanje v Sloveniji. Prvič je bilo odigrano v sezoni 1991/92. Tekmovanje poteka pod okriljem Nogometne zveze Slovenije. V ligi sodeluje 10 klubov. Prvouvrščeno moštvo si poleg naslova državnega prvaka zagotovi tudi nastopanje v kvalifikacijah za Ligo prvakov, drugi in tretji ter zmagovalec pokala pa imajo pravico do nastopanja v kvalifikacijah za Ligo Evropa. Zadnjeuvrščeni avtomatično izpade v nižji rang tekmovanja, nadomesti ga prvo uvrščeni drugoligaš, medtem ko se predzadnji bori za prvoligaški status v dodatnem dvoboju z drugo uvrščenim iz druge slovenske nogometne lige. NK Celje, ND Gorica in NK Maribor so edini trije klubi, ki nikoli niso izpadli iz lige, odkar je bila ta ustanovljena. Trenutni prvak je NK Maribor.
22:20 Johnny English 2, 2011
 • Igrajo: Roger Barclay, Eric Carte, Rowan Atkinson, Togo Igawa, Eleanor Wyld, Mandi Sidhu, Margaret Clunie - Režija: Oliver Parker.
  Johnny English Reborn - Agent Johnny English se spopade z mednarodnimi teroristi, ki lovijo kitajskega predsednika vlade. Tokrat mora Johnny English skupini mednarodnih morilcev preprečiti atentat na kitajskega vodjo, ki bi ves svet pahnil v kaos. V zadnjih letih, preden je vrhunski agent tajne službe MI7 izginil s prizorišča, je svoje sposobnosti uril na oddaljenem območju Azije. A ko njegovi nadrejeni odkrijejo zaroto zoper kitajskega predsednika vlade, morajo najti in vnovič angažirati svojega elitnega agenta. Johnny English se vrača v akcijo. Zanesti se mora na visokotehnološke naprave, da bi razkrinkal mednarodno mrežo zarotnikov, ki se razteza od ruske službe KGB do ameriške Cie in britanske MI7. Nekaj dni pred visokim političnim srečanjem mora uporabiti vse trike, kar jih pozna, da bi svet rešil pred katastrofo. V nadaljevanju vohunske komedije bo Rowan Atkinson ponovno zavzel vlogo neverjetno nerodnega tajnega agenta, ki ne pozna strahu ali nevarnosti.
  IMDb ocena: 6.3.