Planet TV Spored


9. avgust 2020 - 15. avgust 2020
06:00 Zdravnica Pliško, 2017
 • Režija: Norton Virgien.
  Doc McStuffins - sezona 5, epizoda 13
06:30 Zdravnica Pliško, 2017
 • Režija: Norton Virgien.
  Doc McStuffins - sezona 5, epizoda 14
07:01 Vaše zdravje, naša skrb, 2020
 • Vaše zdravje, naša skrb - Oddaja, namenjena izključno vašemu zdravju, v kateri se bomo posvetili zdravstvenim tegobam današnjega časa in vam ponudili rešitve za boljši jutri. Hiter tempo življenja, slaba kvaliteta hrane, stres in genska zasnova – vse to vpliva na naše življenje bolj, kot bi si mislili Po 40 letu starosti pa se začnejo počasi kazati posledice na našem telesu Slabo počutje, težave s prebavo, težave s sklepi, bolezni srca in ožilja, težave s sečili (ledvice, prostata), slaba koncentracija in slabši spomin - vse to in še mnogo več težav, s katerimi se borimo Mi vam lahko pomagamo in svetujemo, kako lahko izboljšate svoj jutri Strokovnjaki iz slovenskega družinskega podjetja Biovis vam bomo v vsaki oddaji svetovali in vas informirali o različnih zdravstvenih težavah, s katerimi se spopadate, ter vam pomagali k boljšemu počutju Strokovnjaki, ki se z različnimi zdravstvenimi problemi ukvarjamo že skoraj 20 let, točno vemo, katero prehransko dopolnilo vam bo pri vaši težavi prišlo prav Pa ne le to, sodelujemo tudi z mnogimi farmacevti, tehnologi in zdravniki, med drugim tudi s primarijem dr Tomislavom Majičem, ki je sestavil mnoge formule za naša naravna prehranska dopolnila.
08:01 Lego - Prijateljice, 2018
 • Igrajo: Alex Cartaná (Olivia), Jasmine Ashanti (Andrea), Kira Buckland (Stephanie), Allegra Clark (Mia), Brad Venable (Joey), Noveen Crumbie (Liz), Kevin Connolly (Steve), Jonathan Fahn (Ricky), Fryda Wolff (Chloe) - Režija: Andrew Tan.
  Lego Friends: Girls on a Mission - sezona 1, epizoda 8
08:28 Mia in jaz, 2015
 • Režija: Andrea De Sica.
  Mia and Me - sezona 2, epizoda 8
08:58 Klepet ob kavi, 2020
 • Klepet ob kavi - sezona 1, epizoda 218
09:57 TV prodaja, 2020
 • TV prodaja - .
10:12 Najboljši domači video posnetki, 2013
 • Igrajo: Tom Bergeron, Jess Harnell, Steve Whitmire - Režija: Vin Di Bona.
  America's Funniest Home Videos - sezona 24, epizoda 38
10:41 TV prodaja, 2020
 • TV prodaja - .
10:56 Bratje in sestre, 2010
 • Igrajo: Dave Annable (Justin Walker), Calista Flockhart (Kitty McCallister), Ron Rifkin (Saul Holden), Patricia Wettig (Holly Harper), Kerris Dorsey (Paige Whedon), Luke Macfarlane (Scotty Wandell) - Režija: Ken Olin.
  Brothers & Sisters - sezona 5, epizoda 17
11:51 Največja ljubezen, 2016
 • Igrajo: Sara Matos, José Fidalgo, Ines Castel-Branco, Maria Joao Luís, Victoria Guerra, Maria Joao Abreu, José Raposo - Režija: Iva Areias.
  Amor Maior - sezona 1, epizoda 84
12:45 Kosmato maščevanje, 2010
 • Igrajo: Brendan Fraser, Ricky Garcia, Eugene Cordero, Patrice O'Neal, Jim Norton, Brooke Shields, Matt Prokop - Režija: Roger Kumble.
  Furry Vengeance - Sredi divjine Oregona se mora nepremičninski investitor spopasti s skupino gozdnih živali, ki v svojem domu ne nameravajo dopustiti gradnje. Častihlepni nepremičninski investitor Dan Sanders (Fraser) se z družino preseli na podeželje Oregona, da bi nadziral izvedbo velikanskega gradbenega projekta, ki pa ogroža domove gozdnih živalic. Te si ne želijo vdora ljudi in pripravijo maščevalni načrt: spokojno novogradnjo spremenijo v bojišče epskih razsežnosti. Pod vodstvom iznajdljivega rakuna se skupina živali izkaže za trši oreh, kot je naš junak pričakoval. Gre za boj moža proti naravi, v katerem bo frčala dlaka! Neznansko zabavna družinska komedija z Brendanom Fraserjem v glavni vlogi.
  IMDb ocena: 3.8.
  .
  IMDb ocena: 3.8/10
14:28 Samo bedaki in konji, 1983
 • Igrajo: David Jason, Nicholas Lyndhurst, Tessa Peake-Jones, Gwyneth Strong, John Challis, Roger Lloyd Pack, Sue Holderness - Režija: Tony Dow.
  Only Fools and Horses - sezona 3, epizoda 6
15:04 Samo bedaki in konji, 1983
 • Igrajo: David Jason, Nicholas Lyndhurst, Tessa Peake-Jones, Gwyneth Strong, John Challis, Roger Lloyd Pack, Sue Holderness - Režija: Tony Dow.
  Only Fools and Horses - sezona 3, epizoda 7
15:40 Najboljši domači video posnetki, 2013
 • Igrajo: Tom Bergeron, Jess Harnell, Steve Whitmire - Režija: Vin Di Bona.
  America's Funniest Home Videos - sezona 24, epizoda 14
16:07 Pravi popotnik, 2018
 • Igrajo: Richard Ayoade - Režija: Nicola Silk.
  Travel Man: 48 Hours in.
  - sezona 6, epizoda 3
16:38 Zvezde na playback, 2016
 • Igrajo: C.J. Tyson, LL Cool J, Chrissy Teigen, Amanda Cleghorn, Jana Krumholtz, Carlena Britch, Brandon Henschel - Režija: Beth McCarthy-Miller.
  Lip Sync Battle - Zabavna oddaja, v kateri se zvezdniki pomerijo, kdo najbolje poje na playback. Lip Sync Battle je velika uspešnica po vsem svetu. Vsaka epizoda bo predstavila dva zvezdnika, ki se bosta pomerila v nastopu lip sync oz. ustnično-sinhronizacijskem tekmovanju. Mikrofoni so ugasnjeni, bitka pa se začenja! Na koncu občinstvo odloči, kateri zvezdniški nastop je najboljši.
  IMDb ocena: 7.3.
  .
  IMDb ocena: 7.4/10
17:06 Policaj iz vrtca 2, 2016
 • Igrajo: Dolph Lundgren (Reed), Darla Taylor (Olivia), Bill Bellamy (Sanders), Aleks Paunovic (Zogu), Sarah Strange (Miss Sinclaire), Danny Wattley (Giardello), Michael P. Northey (Hal), Abbie Magnuson (Molly), Blake Stadel (Molly's Dad), Dean Petriw (Jett), Tyreah Herbert (Hannah), Valencia Budijanto (Patience) - Režija: Don Michael Paul.
  Kindergarten Cop 2 - Robat agent FBI gre pod krinko kot vzgojitelj v vrtcu, da bi pridobil ukradene tajne podatke. Reed je agent stare šole pri FBI, ki je na sledi vzhodnoevropskemu zločincu Zoguju. Reed ve, da se želi Zogu polastiti ključka s skrajno tajnimi podatki, ki se skriva nekje v učilnici vzgojitelja, ki je umrl v skrivnostnih okoliščinah. Da bi Zoguju preprečil načrte in se prvi dokopal do dragocenega predmeta, mora Reed pod krinko kot nadomestni vzgojitelj v vrtcu. Toda naloga je težja, kot se zdi, saj mora robati Reed obvladati kup razposajenih otrok in vzpostaviti avtoriteto na liberalen način, ki ga narekuje šola. Mu bo uspelo pravočasno pridobiti zaupanje otrok in obvarovati tajne podatke.
  IMDb ocena: 4.5.
  .
  IMDb ocena: 4.5/10
19:02 Reševanje vrta, 2016
 • Igrajo: Charlie Dimmock (Self - present by) - Režija: Richard Holmes.
  Garden Rescue - sezona 1, epizoda 16
19:59 Pri Črnem Petru, 2020
 • Pri Črnem Petru - sezona 2, epizoda 13
21:32 Preživetje v divjini, 2020
 • Preživetje v divjini - sezona 1, epizoda 10
22:32 Ta teden z Juretom Godlerjem, 2020
 • Ta teden z Juretom Godlerjem - sezona 11, epizoda 14
23:05 Šepetati konjem, 1998
 • Igrajo: Robert Redford (Tom Booker), Kristin Scott Thomas (Annie MacLean), Cherry Jones (Liz Hammond), Kate Bosworth (Judith), Austin Schwarz (Twin #1) - Režija: Robert Redford.
  The Horse Whisperer - Mati močno travmatizirane hčere prosi za pomoč edinstvenega dreserja konjev, da bi ozdravil deklico in njenega prav tako preplašenega konja. Nesreča, ki se ji zgodi med jahalnim izletom, pri mladi Grace (Scarlett Johansson) pusti hudo duševno travmo. Tudi njen konj Pilgrim je po dogodku tako preplašen, da ga bo treba usmrtiti. Graceina mati Annie (Kristin Scott Thomas) je prepričana, da bo hči ozdravela le, če bo ozdravel tudi konj. Spomni se zgodbe o Tomu Bookerju (Robert Redford), človeku, ki ima menda sposobnost zdraviti preplašene in poškodovane konje. Skupaj s hčerko in njenim konjem se zato odpravi na dolgo pot v Montano .
  Ameriško dramo, posneto po romanu Nicholasa Evansa, je režiral in v njej nastopil v glavni vlogi legendarni Robert Redford.
  IMDb ocena: 6.6.
  .
  IMDb ocena: 6.6/10

Spored na Planet TV temelji na zabavnem in informativnem delu. Planet TV je slovenska medijska družba, ki izdaja tri komercialne televizijske programe Planet, Planet 2 in Planet PLUS. Pokriva območje celotne Slovenije, oddaja pa v SD in HD tehniki in je brezplačno na voljo vsem ponudnikom TV-storitev. Program je možno spremljati preko različnih televizijskih in kabelskih operaterjev in v živo prek njihove spletne strani. Na tej strani vam nudimo vedno svež Planet TV spored z opisi oddaj, serij in filmov.