Planet TV Spored


3. marec 2021 - 9. marec 2021
06:55 Planet 18, 2021
 • Planet 18 - Informativna oddaja prinaša celovit pregled in analizo dnevnega dogajanja, novice iz sveta športa ter vremensko napoved. Informativna oddaja, ki jo izmenjaje vodita Valentina Plaskan in Igor Krmelj, gledalcem vse dni v tednu zagotavlja najnovejše novice. Poleg pregleda aktualnega dogajanja v Sloveniji in po svetu se bomo ob sobotah posvetili analizi političnega dogajanja, ob nedeljah pa prostor namenili intervjujem. Odgovorni urednik informativne oddaje Planet 18 je Mirko Mayer, ki je s predano ekipo sodelavcev ustvaril oddajo s kredibilno vsebino po meri gledalca.
07:35 Vaše zdravje, naša skrb, 2021
 • Vaše zdravje, naša skrb - Oddaja, namenjena izključno vašemu zdravju, v kateri se bomo posvetili zdravstvenim tegobam današnjega časa in vam ponudili rešitve za boljši jutri. Hiter tempo življenja, slaba kvaliteta hrane, stres in genska zasnova – vse to vpliva na naše življenje bolj, kot bi si mislili Po 40 letu starosti pa se začnejo počasi kazati posledice na našem telesu Slabo počutje, težave s prebavo, težave s sklepi, bolezni srca in ožilja, težave s sečili (ledvice, prostata), slaba koncentracija in slabši spomin - vse to in še mnogo več težav, s katerimi se borimo Mi vam lahko pomagamo in svetujemo, kako lahko izboljšate svoj jutri Strokovnjaki iz slovenskega družinskega podjetja Biovis vam bomo v vsaki oddaji svetovali in vas informirali o različnih zdravstvenih težavah, s katerimi se spopadate, ter vam pomagali k boljšemu počutju Strokovnjaki, ki se z različnimi zdravstvenimi problemi ukvarjamo že skoraj 20 let, točno vemo, katero prehransko dopolnilo vam bo pri vaši težavi prišlo prav Pa ne le to, sodelujemo tudi z mnogimi farmacevti, tehnologi in zdravniki, med drugim tudi s primarijem dr Tomislavom Majičem, ki je sestavil mnoge formule za naša naravna prehranska dopolnila.
08:32 Zdravnica Pliško, 2014
 • Režija: Norton Virgien.
  Doc McStuffins - sezona 3, epizoda 17
09:02 Zdravnica Pliško, 2014
 • Igrajo: David Boat, Loretta Devine, Jess Harnell, Laya DeLeon Hayes, Lara Jill Miller.
  Doc McStuffins - sezona 3, epizoda 18
09:32 Klepet ob kavi, 2021
 • Klepet ob kavi - sezona 1, epizoda 24
10:31 TV prodaja, 2021
 • TV prodaja - .
10:46 Zvezde na playback, 2016
 • Igrajo: LL Cool J, Chrissy Teigen - Režija: Beth McCarthy-Miller.
  Lip Sync Battle - Zabavna oddaja, v kateri se zvezdniki pomerijo, kdo najbolje poje na playback. Lip Sync Battle je velika uspešnica po vsem svetu. Vsaka epizoda bo predstavila dva zvezdnika, ki se bosta pomerila v nastopu lip sync oz. ustnično-sinhronizacijskem tekmovanju. Mikrofoni so ugasnjeni, bitka pa se začenja! Na koncu občinstvo odloči, kateri zvezdniški nastop je najboljši.
  IMDb ocena: 7.3.
11:15 TV prodaja, 2021
 • TV prodaja - .
11:29 Status - Zapleteno, 2015
 • Režija: Bülent Isbilen.
  Ilişki Durumu: Karişik - sezona 1, epizoda 53
12:19 Hrana - Resnica ali mit?, 2016
 • Igrajo: Michael McKean, Becktoria, James Dunn, Nicole Erny, Tony Sam.
  Food: Fact or Fiction? - sezona 2, epizoda 2
12:45 Luksuzne nepremičnine, 2016
 • Igrajo: Fredrik Eklund, Ryan Serhant, Luis D. Ortiz, Julien George.
  Million Dollar Listing New York - sezona 5, epizoda 6
13:41 Bolje pozno kot nikoli, 2017
 • Igrajo: Henry Winkler, William Shatner, Terry Bradshaw, George Foreman, Jeff Dye.
  Better Late Than Never - sezona 2, epizoda 3
14:35 Reševanje vrta, 2016
 • Igrajo: Charlie Dimmock, David Rich, Harry Rich, Liz White, Andy Land - Režija: Richard Holmes.
  Garden Rescue - sezona 1, epizoda 1
15:33 Ljubim težave, 1994
 • Igrajo: Nick Nolte, Julia Roberts, Saul Rubinek, James Rebhorn - Režija: Charles Shyer.
  I Love Trouble - Peter Brackett in Sabrina Peterson sta rivalska chicaška novinarja, ki združita moči, da bi raziskala iztirjenje vlaka. Novinar Peter Brackett uživa v slavi zaradi uspešnega izida svoje knjige. Ko mora poročati o iztirjenju vlaka, opazi novinarko Sabrino Peterson s konkurenčnega časopisa. Brackett, znan tudi kot velik ženskar, jo poskuša očarati, vendar je ne jemlje resno. Naslednji dan presenečeno ugotovi, da je njen članek veliko boljši. Čeprav si sprva ne zaupata, sčasoma začneta sodelovati in odkrijeta resnico o nesreči.
  IMDb ocena: 5.3.
17:54 Planet 18, 2021
 • Planet 18 - Informativna oddaja prinaša celovit pregled in analizo dnevnega dogajanja, novice iz sveta športa ter vremensko napoved. Informativna oddaja, ki jo izmenjaje vodita Valentina Plaskan in Igor Krmelj, gledalcem vse dni v tednu zagotavlja najnovejše novice. Poleg pregleda aktualnega dogajanja v Sloveniji in po svetu se bomo ob sobotah posvetili analizi političnega dogajanja, ob nedeljah pa prostor namenili intervjujem. Odgovorni urednik informativne oddaje Planet 18 je Mirko Mayer, ki je s predano ekipo sodelavcev ustvaril oddajo s kredibilno vsebino po meri gledalca.
18:30 Matilda in Ramsayjeva družina, 2018
 • Igrajo: Wioletta Kierach-Pond, Adrian Mardell, Gordon Ramsay, Holly Ramsay, Jack Ramsay.
  Matilda and the Ramsay Bunch - sezona 4, epizoda 7
18:52 Mladi kuharski mojster, 2018
 • Igrajo: Gordon Ramsay, Christina Tosi, Aaron Sanchez, Ivy Angst, Malia Brauer.
  MasterChef Junior - sezona 7, epizoda 8
19:45 Rogue One - Zgodba vojne zvezd, 2016
 • Igrajo: Felicity Jones - Režija: Gareth Edwards.
  Rogue One: A Star Wars Story - Hči imperialnega znanstvenika se pridruži Zvezi odpornikov v tveganem poskusu kraje načrtov za Zvezdo smrti. Po vzpostavitvi tiranskega galaktičnega Imperija skupina nepričakovanih junakov združi svoje moči v uporniški misiji, v kateri morajo ukrasti načrte za najmočnejše uničevalno orožje Zvezdo smrti. Pogumni bojevniki v svoje vrste rekrutirajo tudi mlado upornico Jyn. Zaupajo ji nalogo kraje načrtov novega strahotnega orožja Imperija, ki bi utegnilo za vedno spremeniti usodo galaksije. S pomočjo preudarnega Cassiana in njegove neustrašne ekipe se Jyn odpravi na nemogočo nalogo, polno vrtoglavih spopadov, ob tem pa se mora soočiti z demoni svoje mladosti, saj je njen odtujeni oče eden ključnih snovalcev Zvezde smrti. Gre za samostojno zgodbo sage Vojna zvezd, postavljeno v čas izvirne trilogije. V času sporov skupina nepričakovanih junakov pod vodstvom predrzne ubežnice Jyn Erso združi moči v uporniški misiji, v kateri morajo ukrasti načrte za najmočnejše uničevalno orožje novoustanovljenega Imperija, Zvezdo smrti. Eden izmed ključnih dogodkov v kronologiji Vojne zvezd zbere običajne ljudi, ki se odločijo za neverjetne podvige, s tem pa galaksiji in njenim zatiranim prebivalcem ponudijo novo upanje.
  IMDb ocena: 7.8.
22:12 Deveta vrata, 1999
 • Igrajo: Johnny Depp, Frank Langella - Režija: Roman Polanski.
  The Ninth Gate - Trgovec z redkimi knjigami išče zadnji dve kopiji demonskega besedila in se znajde v zaroti z nadnaravnim pridihom. Dean Corso je pohlepen trgovec z redkimi knjigami. Najame ga priznani zbiratelj Boris Balkan, ki je od Andrewa Telferja dobil kopijo knjige z naslovom Devet vrat kraljestva senc. Preveriti hoče, ali je knjiga ponaredek. Balkan razloži, da naj bi knjigo leta 1666 v sodelovanju s Hudičem napisal Aristide Torchia, nato pa so ga zažgali skupaj z vsemi njegovimi deli. Obstajali naj bi zgolj trije izvodi Devetih vrat, in kot pravi legenda, naj bi njihove gravure tvorile uganko, s katero lahko prikličeš hudiča. Skeptični Corso omahujoče sprejme nalogo in odpotuje v Sintro na Portugalsko in v Pariz, da bi se pogovoril z lastniki knjig. Partnerja Bernieja prosi, naj skrije redko knjigo. Vdova Andrewa Telferja Liana pa ima povsem svoje načrte … Nadnaravni triler o skrivnostnih zapisih, ki lahko prikličejo Hudiča, je posnet po knjigi El Club Dumas (Dumasev klub), ki ga je napisal španski pisatelj zgodovinskih in pustolovskih romanov Arturo Pérez-Reverte.
  IMDb ocena: 6.7.

Spored na Planet TV temelji na zabavnem in informativnem delu. Planet TV je slovenska medijska družba, ki izdaja tri komercialne televizijske programe Planet, Planet 2 in Planet PLUS. Pokriva območje celotne Slovenije, oddaja pa v SD in HD tehniki in je brezplačno na voljo vsem ponudnikom TV-storitev. Program je možno spremljati preko različnih televizijskih in kabelskih operaterjev in v živo prek njihove spletne strani. Na tej strani vam nudimo vedno svež Planet TV spored z opisi oddaj, serij in filmov.