TV spored PLANET TV


20. februar 2020 - 26. februar 2020
07:40 Vaše zdravje, naša skrb, 2020
 • Vaše zdravje, naša skrb - Oddaja, namenjena izključno vašemu zdravju, v kateri se bomo posvetili zdravstvenim tegobam današnjega časa in vam ponudili rešitve za boljši jutri. Hiter tempo življenja, slaba kvaliteta hrane, stres in genska zasnova – vse to vpliva na naše življenje bolj, kot bi si mislili Po 40 letu starosti pa se začnejo počasi kazati posledice na našem telesu Slabo počutje, težave s prebavo, težave s sklepi, bolezni srca in ožilja, težave s sečili (ledvice, prostata), slaba koncentracija in slabši spomin - vse to in še mnogo več težav, s katerimi se borimo Mi vam lahko pomagamo in svetujemo, kako lahko izboljšate svoj jutri Strokovnjaki iz slovenskega družinskega podjetja Biovis vam bomo v vsaki oddaji svetovali in vas informirali o različnih zdravstvenih težavah, s katerimi se spopadate, ter vam pomagali k boljšemu počutju Strokovnjaki, ki se z različnimi zdravstvenimi problemi ukvarjamo že skoraj 20 let, točno vemo, katero prehransko dopolnilo vam bo pri vaši težavi prišlo prav Pa ne le to, sodelujemo tudi z mnogimi farmacevti, tehnologi in zdravniki, med drugim tudi s primarijem dr Tomislavom Majičem, ki je sestavil mnoge formule za naša naravna prehranska dopolnila.
08:36 Lego - Prijateljice, 2018
 • Režija: Andrew Tan.
  Lego Friends: Girls on a Mission - sezona 1, epizoda 9
09:03 Divja brata Kratt, 2017
 • Režija: Martin Kratt.
  Wild Kratts - sezona 5, epizoda 11
09:30 Klepet ob kavi, 2019
 • Klepet ob kavi - sezona 1, epizoda 100
10:11 TV prodaja, 2020
 • TV prodaja - .
10:26 Najboljši domači video posnetki, 2012
 • Igrajo: Tom Bergeron, Jess Harnell, Steve Whitmire - Režija: Vin Di Bona.
  America's Funniest Home Videos - sezona 23, epizoda 29
10:52 Najboljši domači video posnetki, 2012
 • Igrajo: Tom Bergeron, Jess Harnell, Steve Whitmire - Režija: Vin Di Bona.
  America's Funniest Home Videos - sezona 23, epizoda 30
11:20 Bratje in sestre, 2009
 • Režija: Ken Olin.
  Brothers & Sisters - sezona 4, epizoda 8
12:12 Zvezde na playback, 2016
 • Igrajo: C.J. Tyson, LL Cool J, Chrissy Teigen, Amanda Cleghorn, Jana Krumholtz, Carlena Britch, Brandon Henschel - Režija: Beth McCarthy-Miller.
  Lip Sync Battle - Zabavna oddaja, v kateri se zvezdniki pomerijo, kdo najbolje poje na playback. Lip Sync Battle je velika uspešnica po vsem svetu. Vsaka epizoda bo predstavila dva zvezdnika, ki se bosta pomerila v nastopu lip sync oz. ustnično-sinhronizacijskem tekmovanju. Mikrofoni so ugasnjeni, bitka pa se začenja! Na koncu občinstvo odloči, kateri zvezdniški nastop je najboljši.
  IMDb ocena: 7.3.
12:39 Zvezde na playback, 2016
 • Igrajo: C.J. Tyson, LL Cool J, Chrissy Teigen, Amanda Cleghorn, Jana Krumholtz, Carlena Britch, Brandon Henschel - Režija: Beth McCarthy-Miller.
  Lip Sync Battle - Zabavna oddaja, v kateri se zvezdniki pomerijo, kdo najbolje poje na playback. Lip Sync Battle je velika uspešnica po vsem svetu. Vsaka epizoda bo predstavila dva zvezdnika, ki se bosta pomerila v nastopu lip sync oz. ustnično-sinhronizacijskem tekmovanju. Mikrofoni so ugasnjeni, bitka pa se začenja! Na koncu občinstvo odloči, kateri zvezdniški nastop je najboljši.
  IMDb ocena: 7.3.
13:05 Danni Lowinski, 2013
 • Igrajo: Annette Frier, Axel Siefer, Nadja Becker, Oliver Fleischer, Jan Sosniok, Tino Mewes - Režija: Richard Huber.
  Danni Lowinski - sezona 4, epizoda 7
14:00 Največja ljubezen, 2016
 • Režija: Iva Areias.
  Amor Maior - sezona 1, epizoda 55
14:53 Dobre novice, 2018
 • Režija: Beth McCarthy-Miller.
  Great News - sezona 2, epizoda 2
15:19 Nenadejana ljubezen, 2017
 • Režija: Maura Anderson.
  August Creek - Mlada vdova se po vrnitvi v rojstni kraj sooči s svojo preteklostjo in najde nepričakovano ljubezen. Erica (Courtney Ford) po izgubi moža, ki je služil v vojski, zapusti svoj rojstni kraj v Iowi. Tri leta pozneje se prvič vrne domov, saj sestri pomaga organizirati poroko. Soočiti se mora s svojo preteklostjo, bolečino in ljubeznijo, sreča pa tudi nekoga, za kogar si niti v sanjah ne bi mislila, da bi ji bil lahko všeč.
  IMDb ocena: 5.4.
17:01 Nekaj sposojenega, 2011
 • Igrajo: Ginnifer Goodwin, Kate Hudson, Colin Egglesfield, John Krasinski, Steve Howey, Ashley Williams, Geoff Pierson - Režija: Luke Greenfield.
  Something Borrowed - Žensko prijateljstvo se znajde na preizkušnji, ko se izkaže, da je Rachel od nekdaj zaljubljena v zaročenca najboljše prijateljice. Nadarjena odvetnica v newyorški odvetniški pisarni Rachel je radodarna in zvesta prijateljica, a je še vedno samska, zaradi česar jo nenehno draži njena najboljša in zaročena prijateljica Darcy. A po praznovanju svojega 30. rojstnega dne se večno pridno dekle nepričakovano znajde v objemu Dexa, v katerega je zaljubljena še s pravne fakultete, ki je po naključju tudi Darcyjin zaročenec. V naglici zadnjih nekaj tednov pred Darcyjino poroko se začnejo podirati domine in Rachel se znajde v nemogočem položaju .
  Romantična komedija s Kate Hudson in Ginnifer Goodwin v glavnih vlogah je posneta po istoimenski uspešnici avtorice Emily Giffin.
  IMDb ocena: 5.9.
19:02 Galileo, 2019
 • Galileo - sezona 6, epizoda 33
20:00 Pearl Harbor, 2001
 • Igrajo: Ben Affleck, Josh Hartnett, Kate Beckinsale, William Lee Scott, Greg Zola, Ewen Bremner, Alec Baldwin - Režija: Michael Bay.
  Pearl Harbor - Ljubezenska zgodba dveh drznih mladih pilotov in čedne medicinske sestre, ujetih v dogodke, ki so Zda pahnili v drugo svetovno vojno. Zgodba se osredotoča na posledice tragičnega napada, zaradi katerega so Zda vstopile v drugo svetovno vojno. Mlada pilota Rafe in Danny sta najboljša prijatelja že vse od otroških dni. Rafe je zaljubljen v medicinsko sestro Evelyn, vendar njuno mlado ljubezen prekine njegov odhod z vojsko v Evropo. Ko Rafa razglasijo za pogrešanega, se obupana Evelyn zateče po tolažbo k Dannyju. Žalost ob izgubi ljubljene osebe ju združi in postaneta ljubimca. Vendar je Rafe še vedno živ … Akcijski zgodovinski spektakel, ki pripoveduje epsko zgodbo o ljubezni, izgubi in domoljubju, je dramatizacija najbolj zloglasnega dne v novejši ameriški zgodovini, predvsem pa ganljiv poklon pogumnim moškim in ženskam, ki so mu bili priče.
  IMDb ocena: 6.2.
23:11 Mož z železno pestjo, 2012
 • Igrajo: RZA, Rick Yune, Russell Crowe, Lucy Liu, Dave Bautista, Jamie Chung, Cung Le - Režija: RZA.
  The Man with the Iron Fists - Bojevniki, morilci in odpadniški britanski vojak se v lovu za zakladom zgrnejo nad kitajsko vas, ki jo lahko reši le skromen kovač. Kitajska v 19. stoletju. Džungelska vas je krut kraj, kjer vladajo divji klani, ki se nenehno spopadajo. V vasi živi kovač, ki nikoli ni hotel kovati orodja za ubijanje, a to počne za žensko, ki jo ljubi, za gospodično Svilo. Ona je njegovo edino pribežališče v tem peklu in odločita se, da bosta zapustila ta kraj. Vendar se vse spremeni, ko Zlatega leva, mogočnega vodjo klana Levov, pokličejo v guvernerjevo palačo. Guverner mu naroči, naj varuje zlato, ki ga bo poslal na sever. Zlati lev nalogo sprejme, a ko gre za denar, nikomur ni mar za nikogar.
  IMDb ocena: 5.4.