TV spored POP TV


21. avgust 2019 - 27. avgust 2019
06.00 24UR
 • 24UR, 2019, 55 min
 • 24UR je na programu vsak dan ob 19.00. Z dinamičnim pristopom, voditeljskimi pari, novimi idejami in atraktivno podobo, ki omogoča vsebinsko bogato podajo novic, je dnevno najbolj gledana osrednja informativna oddaja v Sloveniji. Poleg rednih rubrik najaktualnejše novice dneva zajemajo tudi vremensko napoved, družabno kroniko in šport. Voditelji: Petra Kerčmar in Jani Muhič, Darja Zgonc in Edi Pucer.
06.55 OTO čira čara
 • OTO čira čara, 201760
06.55 Robocar Poli
 • Robocar Poli III., 2014, 3. sezona, 22. del, 14 min
 • Maks si nadvse želi, da bi lahko skrbel za živo bitje, zato pri gospodu Gradbincu izprosi, da mu pokloni zlato ribico. Maks z vso potrebno pozornostjo skrbi za svojo ribico, ko ga prijatelji prepričajo, da z njimi odide na kampiranje. Seveda njegova zlata ribica ostane doma. In vse gre narobe ...
07.10 Telebajski
 • New Teletubbies I., 2015, 1. sezona, 30. del, 20 min
 • Preko hribov in dolin, v deželi, kjer je vse mogoče, živijo vijolični Tinki Binki, zeleni Dipsi, rumena Li-Li in rdeča Po z antenami na glavi in s televizijskimi zaslončki na trebuhu. Ko se zavrti čarobna vetrnica in začnejo utripati majceni zaslončki na njihovih trebuščkih, čudežni mlin prinese slike od vsepovsod in združi debelušne Telebajske s svetom resničnih otrok. Trebušček postane mala televizija, iz katere mahajo otroci in popeljejo Telebajske medse na novo pustolovščino.
07.30 Robovlaki
 • Robot Trains I., 2017, risani, 1. sezona, 1. del, 30 min, IMDb ocena: 7.3
 • V svetu vlakov gradijo novo železnico, ki bo povezovala dva kontinenta.Vodja gradnje je Kaj, ki se gradnje loti kljub dvomom ostalih vlakov. Izkaže se, da ima Grof, ki naj bi Kaju pomagal, svoje načrte. Dokopati se hoče do Kajevega magnetnega motorja. Kaj komaj pobegne, Grof pa namerava zavladati svetu vlakov.

več
Robovlaki
08.00 Mala miška Mia
 • Mia I., 2012, 1. sezona, 15. del, 25 min
 • Mia je šestletna miška, ki z babico Mimi, s prijatelji in sosedi živi v globinah ogromne hiše. Mala navihanka je radovedna, drzna, neustrašna in hoče videti, poskusiti in doživeti vse, kar ji pride pred mišji smrček! Kar je razumljivo, saj je pri šestih letih Mia dovolj stara, da se loti raziskovanja svoje okolice in začenja razumeti, da ni samo ona središče vsega. Vse skupaj pa seveda botruje številnim zanimivim in poučnim dogodivščinam.
08.25 Moj mali poni: Čarobno prijateljstvo
 • My Little Pony: Friendship is Magic I., 2010, 1. sezona, 13. del, 40 min
 • V čarobni deželi pisanih konjičkov Ponijevo živijo poniji s prav posbno močjo, s katero lahko izpolnijo marsikatero željo. Ena izmed njih še zlasti izstopa, saj ves svoj čas preživi v knjigah. Na vsak način bi rada izboljšala svoje čarovniške spretnosti, zato nima veliko časa za bolj družabne aktivnosti. Toda njena mentorica ji naloži nadvse pomembno nalogo, da knjige končno pusti pri miru in si poišče prijatelje. V bližnji vasici naša junakinja spozna pet novih ponijev, ki jo popeljejo na vznemirljive, smešne in pravljične dogodivščine!
09.05 Govoreči Tom in prijatelji
 • Talking Tom and Friends III., 2018, risani, 3. sezona, 19. del, 20 min, IMDb ocena: 6.3
 • Verjetno ste že slišali za Toma. Je vodja svoje tolpe, pravi alfa mačkon! Njegove sanje so velike, njegove ideje legendarne! Njegova tolpa ga obožuje, sam pa je prepričan, da ima najboljše prijatelje na svetu! Rjavi kuža Ben je Tomov najboljši prijatelj in genij tehničnih aplikacij. Angelca je bela muca in Tomova punca. Mlad mucek Žigi je Tomov sosed, beli pes z modro pego okoli očesa Henk pa je Tomov cimer, ki svojo življenjsko filozofijo nabira v televizijskih serijah. Zabavna družba, da se ti strga!

več
Govoreči Tom in prijatelji
09.25 Prigode Govorečega Toma
 • Talking Tom Shorts I., 2011, 1. sezona, 32. del, 5 min
 • Verjetno ste že slišali za Toma. Je vodja svoje tolpe, pravi alfa mačkon! Njegove sanje so velike, njegove ideje legendarne! Njegova tolpa ga obožuje, sam pa je prepričan, da ima najbolješe prijatelje na svetu!
09.30 7. palček, film
 • 7th Dwarf, 2014, risani, 80 min, IMDb ocena: 4.6
 • Zlobna čarovnica je uročila princeso Trnuljčico. Preden bo dopolnila 18 let, se bo zbodla v prst, ves grad pa bo zaspal za sto let, če je prej ne poljubi njena prava ljubezen. Večer pred rojstnim dnevom pošlje fanta Jako k sedmim palčkom, ki živijo za sedmimi gorami, da se skrije, vse dokler Trnuljčica ne dopolni 18 let. Na veliko nesrečo se on na poti izgubi, ugrabi ga čarovničin zmaj. Na rojstnodnevni zabavi se Trnuljčica zares zbode v prst, zaradi česar vsi zaspijo. Urok pa ne uspava sedmih palčkov, ki se odpravijo na pot, da rešijo Jako in nato še Trnuljčico.
 • , Režija: Boris Aljinovic, Harald Siepermann

več
7. palček, film
10.50 Zvezde plešejo
 • Zvezde plešejo II., 2018, 2. sezona, 11. del, 160 min
 • Natalija Gros in Miha Perat, Gašper Rifelj in Maja Geršak ter Gorka Berden in Andrej Rebula so trije pari, ki so se uvrstili v finale plesnega šova Zvezde plešejo! Pari bodo najprej zaplesali ples, ki jim ga bodo izbrali sodniki, saj je bil po njihovem mnenju najšibkejši ples in ga plesalci lahko izboljšajo. Tako plesalce najprej čaka popravni izpit. Glede na število seštevka točk sodnikov in gledalcev bo en par izmed njih izpadel, dva superfinalista pa se bosta pomerila še v plesu, ki si ga bosta izbrala sama. Le kdo bo zmagovalec in dobitnik plesnega globusa tokratne sezone?
13.30 Dan najlepših sanj
 • Dan najlepših sanj II., 2016, 2. sezona, 6. del, 100 min
 • Vida je obetavna operna pevka, ki je v Amsterdamu študirala solo petje in je tam zaposlena v nacionalni operi. Njena največja želja je, da bi vsaj enkrat stala na odru ljubljanske opere. To je tudi želja njene babice, ki je še nikoli ni slišala peti na odru. Tako se je Peter odpravil v Amsterdam in se kot človeška ribica postavil na vidno mesto, kjer ga Vida ni mogla zgrešiti. Ko ga je prepoznala, ji je Peter naznanil, da se ji bo uresničila dolgoletna želja, ker bo v Ljubljani nastopila v glavni vlogi opere Orfej in Evridika, saj so jo v ljubljanski operi ocenili kot zelo obetavno pevko.
15.10 Delovna akcija
 • Delovna akcija I., 2016, 1. sezona, 2. del, 60 min
 • Nada Baloh je mama šestih odraslih otrok iz Kranja. Že od otroštva ji življenje ni postlano z rožicami, zato zelo dobro ve, kako trda borba je potrebna za skromno življenje. V majhnem in dotrajanem stanovanju Nada živi skupaj z invalidnim možem, hčerjo in vnukinjo. Ko pridejo na obisk vsi vnuki, morajo zaradi prostorske stiske sedeti kar na tleh. Delovna akcija je brez razmišljanja priskočila na pomoč, da bi skromnim ljudem vrnila nashem na lica in vero v lepše življenje.
16.10 Naša mala klinika
 • Naša mala klinika II., 2005, komedija, 2. sezona, 9. del, 55 min, IMDb ocena: 6.6
 • Ko Velepičeva razodene, da se je dala oploditi v zagrebškem KOZMU, izgine nasmeh na Vesovem obrazu. Revež je pred leti živel v Zagrebu in edini način zaslužka mu je bil ta, da je vsak dan v KOZMU napolnil lonček. Gospod Perdec NMK ponudi električne bolniške postelje, a se ga Velepičeva izogiba, saj mu s tem trebuhom res ne more pred oči! Se pa zaradi njenega trebuha zamisli Veso in se odloči, da bo moško prevzel vse obveznosti, ki ga vežejo do Velepičeve in otroka. Napravi pravo bosansko fantovščino, kjer bo s poklonjenim jagenjčkom Velepičevo zaprosil za roko.
 • Igrajo: Janez Hočevar - Rifle, Tanja Ribič, Jernej Šugman, Bojan Emeršič, Jurij Zrnec, Alenka Tetičkovič, Dario Varga, Rado Mulej, Janez Škof, Režija: Branko Đurić

več
Naša mala klinika
17.05 Naša mala klinika
 • Naša mala klinika II., 2005, komedija, 2. sezona, 10. del, 45 min, IMDb ocena: 6.6
 • Veso se je za svojim pultom v recepciji tako razkomotil, da po novem tam suši perilo. To gre zelo v nos Velepičevi, zato sklene, da bo najela pravega profesionalnega varnostnika, Veso pa bo postal hišnik. Na NMK res pride Johny Zver in sprejme nove delovne obveznosti. Prideta pa tudi dva tatova, ki ju sestra Franja zasači v operacijski sobi, zato jo zvežeta na operacijski mizi in zbežita. Po nesrečnem naključju se tam znajde gospod Debevc in novi varnostnik ga hitro onesposobi v prepričanju, da je Debevc glavni krivec.
 • Igrajo: Janez Hočevar - Rifle, Tanja Ribič, Jernej Šugman, Bojan Emeršič, Jurij Zrnec, Alenka Tetičkovič, Dario Varga, Rado Mulej, Janez Škof, Režija: Branko Đurić

več
Naša mala klinika
17.50 MasterChef Slovenija
 • MasterChef Slovenija V., 2019, 5. sezona, 3. del, 60 min
 • Pred tekmovalci je prvi skupinski izziv, ki je zelo glasen. Začne se s smehom, konča s solzami, nekateri za dobro skupine žrtvujejo svoja prepričanja. Bojan, Lučka in Sanja se med seboj pomerijo kot vodje, a kuhalnice se niti ne dotaknejo. Izziv je, da skozi štafetno kuhanje hitro in okusno pripravijo piščančjo obaro. MasterChef ura ponovno pokaže svojo moč in Bojan svojo skupino usmerja kar stoje s pulta.
18.50 24UR vreme
 • 24UR vreme, 2019, 5 min
 • 24UR vreme je z vami vsak dan pred osrednjo informativno oddajo. Napoved je atraktivno podkrepljena z grafiko, ki ponuja nazoren pregled vremena po državi in z zanimivimi dogodki, povezanimi z vremenom. Prisluhnete lahko tudi nasvetom in vremenskim opozorilom, ki so postali stalnica pri očitnih klimatskih spremembah. Voditelji: Katja Jevšek, Špela Jereb, Robert Erjavec.
18.55 24UR
 • 24UR, 2019, 65 min
 • 24UR je na programu vsak dan ob 19.00. Z dinamičnim pristopom, voditeljskimi pari, novimi idejami in atraktivno podobo, ki omogoča vsebinsko bogato podajo novic, je dnevno najbolj gledana osrednja informativna oddaja v Sloveniji. Poleg rednih rubrik najaktualnejše novice dneva zajemajo tudi vremensko napoved, družabno kroniko in šport. Voditelji: Petra Kerčmar in Jani Muhič, Darja Zgonc in Edi Pucer.
20.00 Petelinji zajtrk, film
 • Petelinji zajtrk, 2007, drama, 140 min, IMDb ocena: 7.6
 • Ljubezenski film o malih ljudeh, v katerih tlijo velike strasti in sanje, se dogaja v Gornji Radgoni, kjer se mladi avtomehanik Djuro zaposli kot vajenec pri mojstru Gajašu. Njun odnos vajenec-mojster se kaj kmalu prelevi v iskreno prijateljstvo. Nekega dne pa v delavnico zanese zapeljivo Bronjo, ženo lokalnega kriminalca Lepca. Med njo in Djurom se hitro prebudijo čustva, a skrita ljubezen kmalu terja svoj davek.
 • Igrajo: Primož Bezjak, Vlado Novak, Pia Zemljič, Dario Varga, Janez Škof, Režija: Marko Naberšnik

več
Petelinji zajtrk, film
22.20 Annabelle, film
 • Annabelle, 2014, grozljivka, 110 min, IMDb ocena: 5.4
 • Zgodba o Annabelle se začne, še preden so prvič obudili zlo, ki je v njej. John Form je našel na videz idealno darilo za svojo ljubljeno soprogo Mio, ki pričakuje otroka - prelepo starinsko lutko v snežno beli poročni obleki. Vendar ženino navdušenje nad Annabelle ne traja dolgo. Neke strašne noči v dom Formovih vdrejo člani satanističnega kulta in ju surovo napadejo. Za seboj ne pustijo zgolj prelite krvi in groze; priklicali so tako zlonamerno bitje, da se nič, kar so storili, ne more primerjati s tem, kar zdaj prinaša prekletstvo srhljive Annabelle.
 • Igrajo: Ward Horton, Annabelle Wallis, Alfre Woodard, Tony Amendola, Režija: John R. Leonetti

več
Annabelle, film