Seznam programov

Niti besede, 2001

na sporedu: 28.09.2024 ob 22:36, PLANET
  • Igrajo: Michael Douglas, Sean Bean, Brittany Murphy, Skye McCole Bartusiak, Famke Janssen, Jennifer Esposito, Shawn Doyle, Victor Argo, Conrad Goode, Paul Schulze, Lance Reddick, Guy Torry - Režija: Gary Fleder.
    DonT Say A WordUgledni newyorški psihiater dr. Nathan Conrad ima uspešno ordinacijo na Upper West Sideu, prelepo ženo in očarljivo hčerko. Ko se vrača domov na spokojno večerjo ob Zahvalnem dnevu, ga pokliče kolega in prosi, naj pregleda mlado žensko. Elisabeth Burrows je že dolgo brez razloga nasilna, vsakršno zdravljenje je spodletelo, vse diagnoze so bile napačne. Skratka, Elisabeth je primer, za kakršne je Nathan živel, preden se je povzpel po družbeni lestvici navzgor. Zdaj je Elisabethina zadnja priložnost, preden jo pošljejo v vice državne umobolnice. Nathan z znanjem in intuicijo naredi prve obetavne korake, še bolj pa vzbudijo njegovo zanimanje prve Elisabethine besede: Hočete, kar hočejo oni, mar ne?.
    Nikoli ne bom povedala.
    nobenemu od vas. Še sanja pa se mu ne, da sta Elisabeth in njeno skrivnostno sporočilo povezana z nevarnostjo, ki se bliža njemu in njegovi družini .
    .
    ..IMDb ocena: 6.3/10