TV spored SPORT KLUB SK 1


18. november 2019 - 24. november 2019
07:15 Serie A (Juventus TV) - Torino - Juventus
 • Na klubski televiziji Juventusa si oglejte zadnji obračun Serie A med Torinom in staro-damo.
09:00 Liga prvakov - 4. krog - Dinamo Zagreb - Shakhtar
 • Zagrebčani so po polovici skupinskega dela Lige prvakov še vedno v povsem enakovrednem boju za napredovanje v izločilne boje. Veliko bo odvisno že od povratne tekme proti Šahtarju. Prva tekma se je končala brez zmagovalca (2:2), Petar Stojanović in soigralci pa verjamejo, da lahko s pomočjo glasnih navijačev tokrat pridejo do zlata vrednih treh točk.
10:45 Serie A (Roma TV) - Roma - Napoli
 • Na klubski televiziji Rome si oglejte zadnji obračun Serie A med Rimljani in Napolijem.
12:30 Kitajska liga - Fujian - Qingdao, V živo
 • Kdo bo boljši na tekmi kitajske košarkarske lige med ekipama Fujian in Qingdao?
14:45 Shopping Network
15:15 La Liga - Magazin
 • Edinstven pogled v zakulisje La Lige. Vse najzanimivejše zgodbe zbrane na enem mestu.
15:45 Liga prvakov - 4. krog - Real Madrid - Galatasaray
 • Čeprav je madridski Real Ligo prvakov začel s porazom in remijem, se zdi, da vendarle ne bi smel imeti večjih težav s prebojem v izločilne boje. Galaktiki so v tretjem krogu Galatasaray z minimalnih 1:0 odpravili že v Istanbulu in želijo vajo ponoviti tudi pred svojimi navijači na Santiago Bernabeuu.
17:30 World of Freesports - 45. del
 • Oddaja World of Freesports nam ponuja impresiven pogled na svet ekstremnega športa, ki je pogosto neupravičeno zapostavljen.
18:00 Shopping Network
18:40 Evropska liga - 4. krog - Uvod v tekmo Lazio - Celtic, V živo
 • Celtic po treh krogih še ne pozna poraza in se bo tudi iz Rima poskušal vrniti vsaj s točko. Lazio na drugi strani nujno potrebuje zmago, saj bi si lahko v nasprotnem primeru že nabral (pre)velik zaostanek za Clujom na drugem mestu.
18:50 Evropska liga - 4. krog - Lazio - Celtic, V živo
 • Celtic po treh krogih še ne pozna poraza in se bo tudi iz Rima poskušal vrniti vsaj s točko. Lazio na drugi strani nujno potrebuje zmago, saj bi si lahko v nasprotnem primeru že nabral (pre)velik zaostanek za Clujom na drugem mestu.
20:55 Evropska liga - 4. krog - Wolverhampton - Slovan Bratislava, V živo
 • Andraž Šporar je v prvih treh krogih Evropske lige dosegel že štiri zadetke, zatresel je tudi mrežo Wolverhamptona, a to vseeno ni bilo dovolj za zmago Slovana pred svojimi navijači. Ekipa iz Bratislave se bo na Otoku poskušala maščevati za domači poraz, obenem pa z novimi tremi točkami na lestvici prehiteti Wolverhampton.
23:00 Premier liga - Magazin
 • Edinstven pogled v zakulisje Premier lige. Vse najzanimivejše zgodbe zbrane na enem mestu.
23:30 Evroliga - 7. krog - Crvena zvezda - Real Madrid
 • Crvena zvezda je veliko hitreje od pričakovanj zamenjala trenerja Milana Tomića, ki je rdeče-bele vrnil v Evroligo. Navkljub sprememba na trenerski klopi, srbski prvaki prav veliko časa za prilagajanje na novo sistem dela nimajo, saj si tekme sledijo kot po tekočem traku. Tokrat v Beograd prihaja madridski Real, ki se bo zadovoljil samo z zmago.