TV spored SPORT KLUB SK 1


22. september 2019 - 28. september 2019
06:15 Car Fashion
 • Zanimiva oddaja o zadnjih novostih iz sveta avtomobilizma.
07:00 Svetovni pokal (ž) - Argentina - ZDA, V živo
 • Na Sportklubu ne zmanjka vrhunske odbojke. Tokrat nas čaka svetovni pokal za ženske na Japonskem, kjer nas čakajo izjemni obračuni. Katera od nastopajočih reprezentanc se bo veselila zmage?
08:45 Liga prvakov - Magazin
 • Vsi najlepši in najpomembnejši trenutki kroga v najmočnejšem nogometnem klubskem tekmovanju zbrani na enem mestu.
09:15 Shopping Network
10:00 Svetovni pokal (ž) - Nizozemska - Brazilija, V živo
 • Na Sportklubu ne zmanjka vrhunske odbojke. Tokrat nas čaka svetovni pokal za ženske na Japonskem, kjer nas čakajo izjemni obračuni. Katera od nastopajočih reprezentanc se bo veselila zmage?
11:45 Španska liga - Barcelona - Valencia
 • Barcelona brez Luisa Suareza in predvsem Lionela Messija težko lomi odpor svojih nasprotnikov v La ligi, v prvih treh krogih pa je zbrala vsega štiri točke. Tudi Valencia se lahko pohvali z identičnim izkupičkom, vendar s to razliko, da je na reprezentančni odmor odšla s prvo letošnjo zmago proti Mallorci, Katalonci pa so se veselili samo točke proti Osasuni.
13:30 Shopping Network
14:00 1. SRL - Slovenj Gradec - Trimo Trebnje
 • Slovenj Gradec je nekoč veljal za pravo valilnico rokometnih talentov, klub pa se po kolapsu pred leti znova vrača med najboljše slovenske klube. Proti Trimu rokometaše iz Koroške čaka izjemno zahtevna naloga, kljub temu pa ne želijo razočarati svojih navijačev.
15:30 Premier liga - Wolverhampton - Chelsea
 • Frank Lampard svoje epizode na klopi Chelseaja ni začel povsem po načrtih, kljub temu pa navijači verjamejo, da se bodo njihovi ljubljenci v nadaljevanju sezone borili za najvišja mesta. Wolverhampton najverjetneje čaka boj za obstanek, kar pa ne pomeni, da se bodo že vnaprej predali in še pred prihodom na igrišče izobesili belo zastavo.
17:15 Shopping Network
17:45 Španska liga - Pregled kroga
 • Boji v španski La ligi se nadaljujejo. Če ste zamudili zadnji krog, si oglejte vse vrhunce, gole in podaje v naši oddaji.
19:00 Turška liga - Alanyaspor - Fenerbahce, V živo
 • Turška nogometna liga bolj poznana pod imenom Süper Lig je najvišji rang turškega nogometa in hkrati najpopularnejše športno tekmovanje v celotni državi. Za naslov se poteguje 18 moštev, večino izmed njih pa je pobrala t.i. velika trojka, ki jo sestavljajo Galatasaray SK, Fenerbahçe SK, Beşiktaş JK. Naslov prvaka brani Galatasaray, ki je z 22 naslovi tudi najuspešnejši v celotni zgodovini.
21:00 Premier liga - Aston Villa - West Ham United, V živo
 • Aston Villa je po prihodu iz Championshipa v prvih štirih krogih nove sezone zbrala eno zmago, medtem ko je West Ham ob enem porazu nanizal dve zmagi in remi. Londončani bodo obračun na Villa Parku začeli v vlogi papirnatega favorita, čeprav je kristalno jasno, da jih čaka vse prej kot enostavna naloga, če bodo to želeli potrditi tudi na zelenici.
23:00 Zmorem!, 18. del
 • Zmorem! je prva oddaja na Sportklubu namenjena športnikom invalidom. V sodelovanju z Zvezo za šport invalidov - paraolimpijski komite in podjetjem Lidl Slovenija jo pripravljamo enkrat mesečno. V prijetnih dvajsetih minutah preverjamo dogajanje na tekmovanjih in poslušamo zgodbe športnikov invalidov. In zakaj ravno Zmorem!? Ker si upajo, ker ne odnehajo, ker so polni energije. Zmorejo, vsi športniki invalidi, ki jih predstavljamo v naši oddaji. Na sporedu v prvem tednu vsakega meseca.
23:30 Premier liga - Pregled kroga
 • Boji v Premier ligi se nadaljujejo. Če ste zamudili zadnji krog, si oglejte vse vrhunce, gole in podaje v naši oddaji.