TV spored SPORT KLUB SK 1


18. januar 2020 - 24. januar 2020
06:45 Evroliga - 14. krog - Zalgiris - Anadolu Efes
 • Evroliga je najkvalitetnejše in najbolje organizirano klubsko košarkarsko tekmovanje na stari celini. Obeta se nam nova sezona izjemnih košarkarskih užitkov. Najuspešnejši klub je madridski Real z desetimi naslovi, medtem ko so v vlogi branilca naslova člani moskovskega CSKA-ja.
08:30 Zmorem!, 21. del
 • Zmorem! je prva oddaja na Sportklubu namenjena športnikom invalidom. V sodelovanju z Zvezo za šport invalidov - paraolimpijski komite in podjetjem Lidl Slovenija jo pripravljamo enkrat mesečno. V prijetnih dvajsetih minutah preverjamo dogajanje na tekmovanjih in poslušamo zgodbe športnikov invalidov. In zakaj ravno Zmorem!? Ker si upajo, ker ne odnehajo, ker so polni energije. Zmorejo, vsi športniki invalidi, ki jih predstavljamo v naši oddaji. Na sporedu v prvem tednu vsakega meseca.
09:00 Španska liga - The Road to El Clasico
 • Vse, kar morate vedeti pred tekmo vseh tekem - španskim El Clasicom - zbrano na enem mestu.
10:00 Shopping Network
10:30 Liga prvakov (m) - Fakel Novy Urengoy - ACH Volley
 • Slovenske prvake po gostovanju v Berlinu tudi v drugem krogu Lige prvakov čaka gostovanje. Tokrat bodo gostovali v ruskem mestu Novy Urengoy pri tamkajšnjem Fakelu. Slednji je (tako kot Ljubljančani) novo sezono v najelitnejšem evropskem klubskem tekmovanju začel s porazom roti Kuzbasu.
12:25 Turški pokal - 1/16 finala - Gaziantep - Kirklareli, V živo
 • V Turčiji so pokalno tekmovanje prvič izpeljali leta 1962, do danes pa sta imela največ uspehov Galatasaray (18) in Bešiktaš (9). Pred letom dni so bili najboljši člani Galatasarayja, ki so v finalu s 3:1 odpravili branilce naslova iz vrst Akhisarsporja.
14:30 Evropska liga - Magazin
 • Drugo najmočnejše klubsko tekmovanje v Evropi vsak teden prinaša razburljive tekme. Če ste kakšno zamudili, smo za vas zbrali vse najlepše trenutke.
15:25 Liga prvakov (m) - Halkbank - Zenit, V živo
 • Liga prvakov je najmočnejše odbojkarsko klubsko tekmovanje v Evropi in na svetu. Prvič so tekmovanje izpeljali pred več kot pol stoletja. Aktualni prvaki so igralci Lubeja, ki so prekinili štiriletno vladavino Zenita iz Kazana, barve Slovenije znova zastopajo člani ACH Volley.
17:15 Shopping Network
17:55 Evroliga - 14. krog - CSKA Moskva - Crvena zvezda, V živo
 • Crvena zvezda v Moskvo odhaja povsem neobremenjena, saj lahko na gostovanju pri CSKA-ju le ogromno pridobi. Moskovčani so branilci naslova, kar morajo dokazovati iz tekme v tekmo. Konkurenca na vrhu razpredelnice je izjemna, zato šteje vsaka zmaga.
19:55 Španska liga - Barcelona - Real Madrid (EL CLASICO), V živo
 • Potem ko je bila tekma zaradi nemirnega ozračja v Kataloniji prestavljena iz prvotnega termina, je le napočil čas za prvo letošnjo tekmo vseh tekem - kultni El Clasico. Na eni strani Lionel Messi in Luis Suarez, na drugi Karim Benzema in preostali galaktiki. Dame in gospodje, pripnite varnostne pasove, poleteli bomo na luno.
22:00 Trans World Sport, 1703. del
 • Šport je sredstvo množic, kjer se sprostijo pozitivna energija in dobro počutje. Tudi zaradi tega je Trans World Sport oddaja, ki je letos praznovala že 29 letnico delovanja.
23:00 Liga prvakov (ž) - Scandicci - Nova KBM Branik
 • Mariborčanke v 2. krogu Lige prvakinj čaka nova zahtevna preizkušnja. Po Lokomotivi iz Kaliningrada in Vakifbanku iz Istanbula, varovanke Radovana Gačića čaka Scandicci. Slovenske prvakinja so na prvih dveh tekmah ostale brez osvojenega niza, a vseeno verjamejo v veliko presenečenje proti italijanskim predstavnicam.