TV spored SPORT KLUB SK 1


7. april 2020 - 13. april 2020
06:45 Liga prvakov (ž) - Vakifbank - Nova KBM Branik
  • Igralke Nove KBM Branika so v izjemno močni skupini Lige prvakinj še brez osvojene točke. Po nekoliko daljšem premoru jih čaka gostovanje pri turškem Vakifbanku, ki je ena najboljših evropskih ekip v zadnjih letih. Varovanke Radovana Gačić lahko vnovič samo veliok pridobijo in predvsem na krilih neobremenjenosti poskušajo domačinkam čim bolj otežiti delo.
08:15 Evroliga - 21. krog - Barcelona - Crvena zvezda
  • Barcelona iz tekme v tekmo dokazuje, da je znova med najboljšimi ekipami na starem kontinentu in bo tudi ob gostovanju Crvene zvezde v vlogi favorita. Beograjčani si v boju za preboj med najboljših osem veliko napak ne smejo privoščiti, zato bodo tudi v Kataloniji poskušali narediti vse, da domačim prekrižajo načrte.
10:00 SK Special - Intervju Sašo Filipovski (1. del)
  • Sašo Filipovski je uveljavljeno trenersko ime v Sloveniji in Evropi ter seveda izjemno zanimiv sogovornik.
10:45 Shopping Network
11:15 Premier liga - Wolverhampton - Liverpool
  • Wolverhampton je lahko več kot zadovoljen z dosedanjim potekom sezone, saj mu med drugimi v hrbet gledata tudi Arsenal in Everton, ob gostovanju Liverpoola pa bodo morali volkovi pokazati še nekaj več, če e bodo želeli izogniti porazu. Redsi trenutno veljajo za najboljšo nogometno ekipo na svetu, ki melje vse pred seboj in koraka proti prvemu naslovu angleškega prvaka po treh desetletjih suše.
13:00 SK Miks
13:15 Italijanski pokal - 1/4 finale - Napoli - Lazio
  • V italijanskem pokalu je ostalo samo še osem ekip. Kdo si bo zagotovil svoje mesto med najboljšimi štirimi?
15:00 Premier liga - Pregled kroga (NOVO)
  • Boji v Premier ligi se nadaljujejo. Če ste zamudili zadnji krog, si oglejte vse vrhunce, gole in podaje v naši oddaji.
16:00 Judo Grand Prix - Tel Aviv (2. dan), V živo
  • Sezona se začenja tudi za najboljše judoistke in judoiste. Grand Prix karavana je zavila v Tel Aviv, kjer imajo visoke cilje tudi Slovenke in Slovenci.
18:00 Shopping Network
18:40 Evroliga - 21. krog - Fenerbahce - Milano, V živo
  • Fenerbahce se počasi pobira, a časa za popravljanje napak je vse manj. Željko Obradović se bo vnovič zadovoljil samo z zmago, a tudi gostje iz Milana imajo svoje načrte.
20:45 Na današnji dan
20:55 Evroliga - 21. krog - Real Madrid - Anadolu Efes, V živo
  • Madrid bo gostil novo evroligaško klasiko med Realom in Anadolu Efesom. Košarkarji iz Istanbula so tudi letos zelo visoko, medtem ko je kraljevi klub po nekoliko bolj bledem začetku hitro odgovoril s serijo zmag in potrdil, da bo znova eden od glavnih favoritov za končno zmago.
23:00 3. Bundesliga - Hansa Rostock - Hallescher
  • Nemški klubski nogomet se lahko pohvali z bogato zgodovino in z izjemno urejenim sistemom tekmovanja vse do najnižjih lig. V 3. Bundesligi se med seboj meri dvajset ekip. Prvouvrščeni ekipi si zagotoviti neposredno uvrstitev v višji rang, medtem ko tretjega čakajo kvalifikacije, zadnje štiri ekipe izpadejo.