TV spored SPORT KLUB SK 1


22. september 2019 - 28. september 2019
06:00 Judo, Svetovno prvenstvo - Tokio, V živo
  • Najboljši judoisti in judoistke na svetu se bodo v enem tednu na tatamijih pomerili za naziv svetovnih prvakov in prvakinj v različnih kategorijah. Vsa judoistična smetana bo v Tokiju, tam bomo tudi na programih Sportkluba!
09:30 BC TV
10:15 2. SNL - Brda - Bilje
  • Druga slovenska nogometna liga vsak teden ponudi z derbiji, ki imajo dolgo zgodovino in zaznamujejo slovenski športni zemljevid. Boj za uvrstitev v prvo ligo se vedno razvname že ob samem začetku sezone.
12:00 Judo, Svetovno prvenstvo - Tokio - borbe za kolajne, V živo
  • Najboljši judoisti in judoistke na svetu se bodo v enem tednu na tatamijih pomerili za naziv svetovnih prvakov in prvakinj v različnih kategorijah. Vsa judoistična smetana bo v Tokiju, tam bomo tudi na programih Sportkluba!
14:30 Španska liga - Barcelona - Betis
  • Barcelona je poleti opravila ogromno dela na in izven nogometnih zelenic, kjer so bili zelo aktivni. Nove okrepitve so še utrdile že tako trdno moštvo, edina težava na začetku sezone je predstavljala poškodba mečne mišice Lionela Messija. Argentinec je pripravlje in naj se Messi šov začne.
16:15 Premier liga - Liverpool - Arsenal
  • Kot smo vajeni, Premier liga vsak teden postreže z derbijem in tudi tokrat je tako, ko se bosta pomerila Liverpool in Arsenal. Varovanci Jürgena Kloppa so v sezono vstopili udarno in prepričljivo, temelji moštva so ostali enaki, česar pa za Arsenal, ki se je pred dnevi okrepil z Brazilcem Davidom Luizom, ne moremo trditi. Topničarji so pod vodstvom Unaija Emeryja odigrali slabo sezono, tokrat upajo na napredek. Liverpool na drugi strani na Anfieldu proti vsem nasprotnikom drži vlogo favorita.
18:00 BC TV
18:30 Diamantna liga - Pariz
  • Najboljši atleti in atletinje sveta se bodo tokrat pomerili na stadionu v Parizu, ki predstavlja eno najbolj zanimivih prizorišč v sezoni. Tudi tokrat bomo na mitingu spremljali tudi slovenske športnike.
20:15 Portugalska liga - Pregled kroga
  • Vse, kar potrebujete vedeti o ravno minulem krogu lige NOS.
21:15 Islandska liga - Valur - Stjarnan, V živo
  • Nogomet na Islandiji se je z odličnimi rezultati reprezentance na velikih tekmovanjih razvil v enega vodilnih športov. Registriranih igralcev ni veliko, a vseeno premore liga dovolj kvalitete, da na tamkajšnjih zelenicah vidimo zanimive obračune.
23:15 Premier liga - Pregled kroga
  • Vse, kar potrebujete vedeti o ravno minulem krogu Premier lige.