TV spored SPORT KLUB SK 2


19. februar 2019 - 25. februar 2019
06:00 Italijanska liga (ž) - Novara - Firenze
  • Italijansko žensko državno prvenstvo v odbojki velja za eno od najstarejših na stari celini, saj so prve državne prvakinje na škornju okronali že leta 1946. V prvenstvu se meri 12 ekip, ki med seboj odločijo o naslovu najboljše ekipe v državi. Naslov brani ekipa iz Conegliana.
08:00 WTA Premier Dubaj - 1/8 finala, V živo
  • Iz Dohe so se najboljše igralke preselile v Dubaj, kjer nas čaka še za odtenek bolj eminentna zasedba. Zmago brani Elina Svitolina, ki bo v izjemni konkurenci poskušala ponoviti uspeh.
12:30 Turški pokal - Finale
  • Tudi letošnji zaključek turškega pokalnega tekmovanja v košarki prinaša izjemne obračune. Naslov brani Anadolu Efes, ki je pred letom dni že v četrtfinalu izločil Fenerbahče. Kdo bo letos najbolj zbran in v nekaj dneh dobil tri zaporedne obračune?
14:15 BC TV
14:45 Liga prvakov - 1/8 finala - Lyon - Barcelona
  • Barcelona v La ligi igra izjemno, kar med navijači skrbi za pravo malo evforijo. Lyon bi si na prvi stopnički izločilnih bojev v Ligi prvakov zato verjetno želel drugega nasprotnika, a Francozi obljubljajo, da bodo obračun proti Kataloncem začeli brez bele zastave. Z ugodnim rezultatom na prvi tekmi bi Lyon utegnil razmišljati o presenečenju epskih razsežnosti.
16:30 Liga prvakov - 1/8 finala - Vrhunci tekme Liverpool - Bayern (M)
  • Vsi vrhunci prve tekme 1/8 finala Lige prvakov med Liverpoolom in Bayernom zbrani na enem mestu.
17:00 Liga prvakov (ž) - Fenerbahce - Dinamo Moskva, V živo
  • V Ligi prvakinj se že več kot pol stoletja merijo najboljši ženski odbojkarski kolektivi iz stare celine. V tekmovanju nastopa 20 ekip, ki se sprva merijo v skupinah, nato pa tekmovanje poteka na izpadanje. Tekmovanje se zaključi z zaključnim turnirjem, na katerega se uvrstijo tri najboljša moštva iz »playoffa« in organizator turnirja. Naslov brani turška ekipa VakifBank Istanbul, ki bo letos napadala svojo tretjo zaporedno zmago.
19:00 BC TV
19:30 Nascar - Daytona 500 - Vrhunci dirke
  • Vsi vrhunci zadnje dirke serije Nascar iz legendarne Daytone zbrani na enem mestu.
20:30 ATP 500 Rio de Janeiro, V živo
  • Prvi turnir v Riu je leta 2014 dobil peščeni kralj Rafael Nadal, pred letom dni pa je bil najboljši Diego Schwartzman. Argentinec bo letos poskušal ubraniti naslov najboljšega, mesto prvega nosilca pa je zasedel zmagovalec iz leta 2017 Dominic Thiem.
22:00 SK Special - Intervju Neven Spahija
  • SK Special tokrat v znamenju izjemnega hrvaškega strokovnjaka s številnimi domačimi in mednarodnimi izkušnjami Nevena Spahije.
23:00 ATP 500 Rio de Janeiro, V živo
  • Prvi turnir v Riu je leta 2014 dobil peščeni kralj Rafael Nadal, pred letom dni pa je bil najboljši Diego Schwartzman. Argentinec bo letos poskušal ubraniti naslov najboljšega, mesto prvega nosilca pa je zasedel zmagovalec iz leta 2017 Dominic Thiem.