TV spored SPORT KLUB SK 3


22. avgust 2019 - 28. avgust 2019
07:30 NFL Preseason - Arizona Cardinals - Oakland Raiders
 • Ameriški nogomet ima tudi v deželici na sončni strani Alp vse več oboževalcev. Kdo bo letos visoko v zrak dvignil izjemno cenjeni Lombardijev pokal, spremljajte na programih Sport Kluba.
10:00 BC TV
10:30 Portugalska liga - Pregled kroga
 • Vse, kar potrebujete vedeti o ravno minulem krogu Lige NOS.
11:15 Nizozemska liga - Pregled kroga
 • Vse, kar potrebujete vedeti o ravno minulem krogu Eredivisie.
12:15 ATP 250 Winston Salem - 1/8 finala
 • Turnir serije 250 v Winston Salemu je zadnji v vrsti pripravljalnih dogodkov pred zadnjim turnirjem velike četverice v New Yorku, kjer bo Flushing Meadows spet gostil najboljše teniške igralce sveta. Lani je turnir v Severni Karolini osvojil Daniil Medvedjev, ki pa letos ne bo branil naslova, saj ima večje apetite prav na OP Zda.
14:00 Nascar - Tennessee - vrhunci dirke
 • Atraktivna serija Nascar se tokrat mudi v Tennesseeju. Kdo bo slavil na tamkajšnjem ovalu?
15:00 Kvalifikacije za Ligo prvakov - 4. krog - Cluj - Slavia Praga
 • Mesta za nastop v Ligi prvakov se bodo v naslednjih dneh podelila, z njimi pa tudi lepa finančna pogača, ki si jo zagotovi vsaka ekipa v elitnem tekmovanju. Zanimivih in atraktivnih tekem tudi v nadaljevanju kvalifikacij ne bo manjkalo.
16:45 Španska liga - Athletic Bilbao - Barcelona
 • Španska nogometna liga, bolj poznana pod vzdevkom La Liga, je najelitnejše nogometno tekmovanje v Španiji. Ustanovljena je bila leta 1929. V ligi nastopa 20 klubov. Z naskokom najuspešnejša kluba sta madridski Real in Barcelona. Zadnji naslov je romal v roke Kataloncem.
18:30 BC TV
19:00 ATP 1000 Cincinnati - Vrhunci turnirja
 • V zvezni državi Ohio se v Lindnerjevem družinskem teniškem centru vsako leto odvije tretji Masters turnir v teniški sezoni. Potem ko sta Roger Federer in Novak Đoković odpovedala svoj nastop v Montrealu, se oba vračata prav za turnir v Cincinattiju, kjer bo spet zbrana vsa teniška smetana. Branilec naslova je prav prvi lopar sveta Đoković, pri dekletih zmago brani Kiki Bertens.
20:00 Kvalifikacije za Ligo prvakov - Play - off - LASK - Club Brugge
 • Mesta za nastop v Ligi prvakov se bodo v naslednjih dneh podelila, z njimi pa tudi lepa finančna pogača, ki si jo zagotovi vsaka ekipa v elitnem tekmovanju. Zanimivih in atraktivnih tekem tudi v nadaljevanju kvalifikacij ne bo manjkalo.
21:45 Diamantna liga - Birmingham
 • Najboljši atleti in atletinje sveta se bodo tokrat pomerili na stadionu v Birminghamu, ki predstavlja eno najbolj zanimivih prizorišč v sezoni. Tudi tokrat bomo na mitingu spremljali tudi slovenske športnike.
23:45 Kvalifikacije za Evropsko ligo - Play - off - Malmo - Bnei Yehuda
 • Mesta za nastop v Ligi Evropa se bodo v naslednjih dneh podelila, z njimi pa tudi lepa finančna pogača, ki si jo zagotovi vsaka ekipa v elitnem tekmovanju. Zanimivih in atraktivnih tekem tudi v nadaljevanju kvalifikacij ne bo manjkalo.