TV spored TV3 MEDIAS


3. oktober 2022 - 9. oktober 2022
07:45 TV prodaja
08:00 Nesmrtni velikani športa
  • The Immortals - .
08:30 Vaše zdravje, naša skrb
09:30 TV prodaja
09:45 TOP 4, 2022
10:00 TV prodaja
10:15 TV prodaja
10:30 Klepet ob kavi, 2022
  • Meditacija – včasih praksa razsvetljenih, danes lahko dostopna tehnika za vse, ki si želijo v življenju več miru in zadovoljstva. V oddaji so gostili že veliko strokovnjakov in celo znanstvenikov, ki so pritrjevali dokazom o dobrobitih meditacije, tokrat pa o meditaciji s sogovorniki, ki jih primarno poznate v drugačnih vlogah. Klemen Selaković, Kaly Kolonič in Božidar Wolfand Wolf so razkrili, zakaj so začeli meditirati, na katero tehniko meditacijo prisegajo (trenutno), kako je meditacija vplivala na njihovo produktivnost, kaj naredijo, ko jih želi prelisičiti um ter ali so že kdaj meditirali na kateri od psihedeličnih substanc? Nadaljujemo s sklopom naravnih rešitev pri težavah s slabim spominom, šibko koncentracijo in možgansko meglo, za konec pa še pomembno opozorilo glede jemanja protibolečinskih tablet.
11:15 TV prodaja
11:30 Faktor, 2022
  • Voditelj in urednik oddaje Aljuš Pertinač s komentatorji osvetljuje aktualne dogodke v družbi z različnih strani. Provokativna in poglobljena debata dokazuje, da lahko na vsako stvar gledamo iz različnih strani, kompetentni sogovorniki pa pogosto razkrivajo stvari, ki se skrivajo v ozadju, a so še kako pomembne za naša življenja. V času, ko ne manjka anonimnežev, ki splet uporabljajo kot orodje za blatenje svojih nasprotnikov, je še kako pomembna oddaja, ki dokazuje, da lahko tudi ljudje z nasprotnimi mnenji sodelujejo v konstruktivni debati, ki je za gledalce izjemno zanimiva.
12:15 TV prodaja
12:30 Mladi zdravniki na preizkušnji, 2019
  • Izginilsezona 5, epizoda 15In aller Freundschaft - Die jungen Ärzte - Pomočnica zdravnika Julia Berger mora nosečo Ann-Sophie Marschall zdraviti zaradi hudih bolečine. Odkrije, da se zarodek Ann-Sophie ni več razvil, ampak da je na tem mestu cista. Ann-Sophiejin fant Justin Wenzel se medtem zaplete z Benom Ahlbeckom.
13:30 Vaše zdravje, naša skrb
14:30 Zlati ključi, 2021
14:55 TV prodaja
15:10 Potep z Leo, 2022
15:35 Potovalni vodniki, 2019
  • Argentinasezona 4, epizoda 4Travel Guides - The guides find out if it is possible to see the best of Argentina on a budget, from the bustling city of Buenos Aires with its distinct food and dancing to the spectacular Iguazu Falls on the border of three countries.
16:30 Vaše zdravje, naša skrb
17:30 TOP 4, 2022
18:00 Klepet ob kavi, 2022
  • Po 55. letu se aktivno delovno obdobje žensk počasi zaključuje … Zagotovo gre za transformativno obdobje, ko ima ženska končno priložnost, da vso to življenjsko energijo, ki jo je prej trošila za službo, družino, vzgojo, porabi, kakor si sama želi. V tokratni oddaji razkrijemo, kakšni kanali se odprejo ženski v tem obdobju ter kako jih izkoristiti za več zdravja, lepote in osebno rast. Sledi razlaga, kako sanirati telo po prebolelem ko****, za konec pa še ultimativna priporočila, kako se zavarovati pred krvnimi strdki.
18:50 Kdor zna, zna, 2022
19:15 Faktor, 2022
  • Ne zamudite sedme sezone oddaje Faktor na TV3, resnica boli, komentarji še bolj, najbolj politično nekorektne oddaje slovenskih televizij z neprekosljivim voditeljem Aljušem Pertinačem. Izvrstni in strokovni stalni komentatorji ter posebni, odmevni gostje. Pronicljive analize, sočni in iskreni komentarji brez dlake na jeziku. Za nas ni tabu tem, mi na glas govorimo o tem, česar si ostali niti misliti ne upajo. Glejte oddajo Faktor v vsak dan in ne pozabite: Ni vseeno, kdo kaj reče.
20:00 Mladi zdravniki na preizkušnji, 2019
  • Od blizusezona 5, epizoda 16In aller Freundschaft - Die jungen Ärzte - Doktorica Theresa Koshka je šokirana, ko ji glavni zdravnik Dr. Marc Lindner pove, da Natascha Roth išče drugo mnenje prav pri njem na kliniki Johannes Thal. Zaradi porušenega odnosa z materjo se želi Theresa primera takoj znebiti.
21:00 Zlati ključi, 2021
21:30 Potovalni vodniki, 2019
  • Indijasezona 4, epizoda 5Travel Guides - Raj za enega je pekel na zemlji za drugega. . . Vodniki po potovanjih zagotavljajo največjo zabavo, ki jo boste doživeli na počitnicah vse leto. V tej zabavni seriji se šest skupin običajnih Avstralcev - družin, parov in prijateljev - prelevi v potovalne kritike. Izkušajo enake tedenske mednarodne in domače počitnice ter si ogledujejo isto nastanitev, kulinariko in lokalne znamenitosti.
22:30 Živi življenje
23:50 Faktor, 2022
  • Ne zamudite sedme sezone oddaje Faktor na TV3, resnica boli, komentarji še bolj, najbolj politično nekorektne oddaje slovenskih televizij z neprekosljivim voditeljem Aljušem Pertinačem. Izvrstni in strokovni stalni komentatorji ter posebni, odmevni gostje. Pronicljive analize, sočni in iskreni komentarji brez dlake na jeziku. Za nas ni tabu tem, mi na glas govorimo o tem, česar si ostali niti misliti ne upajo. Glejte oddajo Faktor v vsak dan in ne pozabite: Ni vseeno, kdo kaj reče.