TV spored TV3 MEDIAS


24. januar 2021 - 30. januar 2021
06:55 Faktor, 2021
 • sezona 6, epizoda 6Voditelj Aljuš Pertinač vsak dan izbere dva komentatorja, s katerima obdeluje aktualno družbeno in politično dogajanje. “Resnica boli, komentarji še bolj,” je slogan oddaje, ki odkriva tudi vse tisto, kar bi mnogi politiki radi prikrili širši javnosti. Oddaja je že vrsto let zelo priljubljena pri vseh, ki jih politika zanima in si želijo še kaj več kot zgolj skopo poročanje o novem dogajanju ali predvidljive floskule glavnih političnih akterjev. Pri Faktorju namreč za komentatorje izbirajo samo tiste, ki nimajo dlake na jeziku in se ne bojijo deliti svoje mnenje. “Ni vseeno, kdo kaj reče,” pravi Bojan Požar, urednik in producent te informativno- pogovorne oddaje.
07:40 TV prodaja
08:00 Po notranji strani
 • , epizoda 7The Inside Line - .
08:30 Vaše zdravje, naša skrb
09:30 TV prodaja
09:45 TOP 8, 2021
10:30 TV prodaja
10:45 Po notranji strani
 • , epizoda 7The Inside Line - .
11:15 TV prodaja
11:30 TV Ljubljana na TV3, 2020
 • sezona 1, epizoda 93.
12:00 TV prodaja
12:15 Šefinja, 2018
 • Igrajo: Katharina Böhm - Jürgen Tonkel - Stefan Rudolf - Olga Luckwald.
  Vaška lepotasezona 9, epizoda 7Die Chefin - Tožilec Sebastian Hartmann, ki je 15 let vodil primer umorjene Susanne Völkers, končno najde njeno mumificirano truplo. Glavni osumljenec, Alois Lichter, je preden je bila podana obtožnica ali najdeno truplo storil samomor. Pa je primer res zaključen? Vera Lanz se ne strinja.
13:30 Izvir zdravja
14:45 TV prodaja
15:00 Parada plesa, 2021
 • Željko Božič, Anja in Nadja Spasovskisezona 7, epizoda 1V Paradi plesa, še vedno edini oddaji o plesu na slovenskih televizijah spoznajte plesalca, pedagoga in koreografa Željka Božiča, ki je zvest plesnemu klubi Kazina že od svojih začetkov. Dvojčici Anja in Nadja Spasovski pa prihajata iz Plesne izbe Maribor, njun stil je sodobnih ples, ker z njim izražata vsa svoja stanja. Parada plesa, vsako drugo nedeljo zvečer, ker je dan s plesom odličen dan!
15:30 Mini Minini nasveti
16:35 Hetty Feather, 2015
 • Igrajo: Isabel Clifton - Gus Barry - Jordon Nash - Eve Pope - Režija: Delyth Thomas - Chloe Thomas.
  Jack v škatlisezona 1, epizoda 3Hetty pove svojima prijateljicama Harriet in Polly, da bosta z Gideonom kmalu imela rojstni dan. Ker so dekleta ločena od fantom, se morajo nečesa domisliti, da bosta z Gideonom lahko praznovala skupaj….
17:05 Hetty Feather, 2015
 • Igrajo: Isabel Clifton - Gus Barry - Jordon Nash - Eve Pope - Režija: Delyth Thomas - Chloe Thomas.
  Sestrisezona 1, epizoda 4Matrona poskuša prisiliti Mathiasa, da bi vohunil za ostalimi sirotami. Otroci so prisiljeni izdelovati igrači, ki naj bi bile namenjene dobrodelnim ustanovam. A Gus kmalu odkrije, da želita matrona in trgovec Cooper igrače prodajati….
17:35 Super reševalci, 2020
 • sezona 2, epizoda 13Najbolj zanimiva, ganljiva in zabavna oddaja o domačih živalih in veterinarjih Super reševalci se je izvrstno prijela pri gledalcih, ki navdušeno spremljajo vedno nove primere veterinarjev. Avtorica oddaje Alenka Medič s snemalno ekipo spremlja delo veterinarjev v klinikah po Slovenijie, pa tudi delo terenskih veterinarjev, ki obiskujejo kmetije. V vsaki oddaji se predstavi po več zanimivih živalskih primerov, ki potrebujejo različno pomoč. Zgodbe so pogosto ganljive, tudi pretresljive, saj se vsako reševanje žal ne konča srečno za vse vpletene, pa tudi že pri manjših bolezenskih tegobah so lastniki živali pogosto v velikem šoku in ne skrivajo ljubezni, ki jo čutijo do svojih ljubljenčkov.
18:30 TOP 8, 2021
19:15 Faktor, 2021
 • sezona 6, epizoda 7Voditelj Aljuš Pertinač vsak dan izbere dva komentatorja, s katerima obdeluje aktualno družbeno in politično dogajanje. “Resnica boli, komentarji še bolj,” je slogan oddaje, ki odkriva tudi vse tisto, kar bi mnogi politiki radi prikrili širši javnosti. Oddaja je že vrsto let zelo priljubljena pri vseh, ki jih politika zanima in si želijo še kaj več kot zgolj skopo poročanje o novem dogajanju ali predvidljive floskule glavnih političnih akterjev. Pri Faktorju namreč za komentatorje izbirajo samo tiste, ki nimajo dlake na jeziku in se ne bojijo deliti svoje mnenje. “Ni vseeno, kdo kaj reče,” pravi Bojan Požar, urednik in producent te informativno- pogovorne oddaje.
20:00 Šefinja, 2019
 • Igrajo: Katharina Böhm - Jürgen Tonkel - Stefan Rudolf - Olga Luckwald.
  Zvodnik pravicesezona 10, epizoda 1Die Chefin - Truplo, ki ga ustreli varnostnik otroškega doma, je najbrž ugrabitelj enega od otrok. Primer postane zelo oseben za Vero Lanz. Kmalu se izkaže, da je pogrešan Aaron Fechter, sin pokojnega Maria Fechterja, ki je pred kratkim prišel v München iz internata. Pojavi se vprašanje, kdo stoji za ugrabitvijo.
21:10 Temna stran življenja, 2018
 • Igrajo: Tatyana Arntgolts - Aleksey Fateev - Olga Dibtseva - Režija: Vsevolod Aravin.
  sezona 1, epizoda 3Sezon dozhdey - Vera in Oleg sta skupaj že 12 let. Sta kot dve polovici, ki se popolnama ujemata. Njuna zveza deluje kot iz pravljice, dokler Vera ne izve, da ima Oleg otroka z drugo žensko. Tega mu ne more odpustiti in ga nenapovedano zapusti. A njuna ljubezen je močnejša od govoric in kmalu sta zopet skupaj, odločena, da začneta znova in pozabita preteklost. Kar se kmalu izkaže za vse kaj drugega kot preprosto .
22:00 Oprosti mi, 2016
 • Igrajo: Alexey Morozov - Adelina Gizatoullina - Yuri Batourin - Farkhat Makhmoudov - Režija: Nikolay Borts.
  sezona 1, epizoda 2Forgivable Unforgivable - Irene napadejo roparji in jo ubijejo pred očmi njenega moža. Igorja muči občutek krivde, da ni mogel pomagati ženi. Začne raziskovati, kaj je v zadnjem času počela njegova žena. Ugotovi, da je žena pomagala narkomanki iz rehabilitacijskega centra, kjer je delala.
23:00 Inventura življenja