TV spored TV3 MEDIAS


5. avgust 2020 - 11. avgust 2020
06:45 Faktor, 2020
 • sezona 4.
07:30 TV prodaja
07:45 Sanjsko moštvo
 • Dream Teams - .
08:15 BIOstile
09:15 TV prodaja
09:30 Kriminalist, 2006
 • Igrajo: Christian Berkel - Anna Schudt - Frank Giering.
  Brez nadzorasezona 1, epizoda 4Der Kriminalist - Policija prejme klic mlade ženske, ki je priča vlomu. Nenadoma je zveza prekinjena. Patrulja, ki prispe na kraj dogotka ugotovi, da sta Ebert in 17-letna Jessica izginila. Glavni komisar Schumann dvomi, da gre za vlom in kmalu so se izkaže, da ima prav. Gre za ugrabitev.
10:45 TV prodaja
11:00 Dobra volja z Iztokom, 2020
 • sezona 1.
11:45 TV prodaja
12:00 Parada plesa, 2020
 • sezona 5.
12:30 TV prodaja
12:45 Faktor, 2020
 • sezona 4.
13:30 Izvir zdravja
14:45 TV prodaja
15:00 Sanjsko moštvo
 • Dream Teams - .
15:30 BIOstile
16:30 Slabi ljudje, 2017
 • Režija: Stef Biemans.
  , epizoda 5Bad Hombres - Tisti, ki uspejo prečkati močno zastraženo ameriško mejo, si resnično zaslužijo rože in srečen konec. Se imajo Latinoameričani, ki jim uspe, za zmagovalce? So se uresničile njihove ameriške sanje? Zadnja epizoda se v celoti odvija na ameriških tleh. Začne se z Osmanom. Za seboj je pustil ženo in otroke, na tisoče kilometrov od Hondurasa do Zda je prepotoval v ponošenih allstarkah, skoraj ves čas peš, malce je tudi plaval. Na koncu ga je to skoraj ubilo, a nekako mu je uspelo. Osmanu se je uspelo izogniti vsem nevarnostim in zdaj dela v trgovini z barvami na jugu Teksasa, v bližini, kjer je prečkal mejno reko. Nezakonito, seveda. A začuda to nikomur ni mar v varnem obmučju, ki mu ga ponuja trgovina, Tu je tako, kot bi bil v Latinski Ameriki. Tukaj vidite samo Latinoameričane in vsi govorijo špansko. Na lokalni tržnici lahko kupite vse mogoče. Na primer lažne dokumente. Delovno dovoljenje, potrdilo o zavarovanju ali vozniško dovoljenje, vse lahko po dogovoru dobite v nekaj urah in ni preveč drago. Stef – ali pa bi ga morda zdaj morali klicati Pedro Lopez – poskusi in postane eden od, po ocenah, 27 milijonov nezakonito priseljenih Latinoameričanov v Zda. Pravi nezakoniti priseljenci so seveda veseli, da jim je uspelo, vendar – ali so se njihove sanje uresničile? Niso preveč srečni, Pogrešajo svojo domovino. Ves čas živijo v strahu, da jih bodo aretirali in deportirali. Garajo za plačo, za katero večina Američanov ne bi vstala iz postelje. A ti ljudje niso prišli sem za zabavo, tu so, da bi domov pošiljali čim več denarja. Če bi ameriška vlada vse deportirala, bi propadli gospodarstvi na obeh straneh meje.
17:10 Potep z Leo, 2019
 • Režija: Lea Mederal Gams.
  sezona 3, epizoda 37Potep z Leo je popotniška vlogerska oddaja, v kateri voditeljica Lea Mederal Gams, v družbi znanih Slovencev predstavlja zanimive izletniške točke po Sloveniji.
17:40 Dobra volja z Iztokom, 2020
 • sezona 1.
18:30 Super reševalci, 2020
 • sezona 2, epizoda 23Bi radi videli super heroje na delu? Potem ne zamudite oddaje, v kateri spremljamo delo veterinarjev, ki so pogosto resnično pravi super heroji. Šele v trenutku, ko domači ljubljenček zboli, se namreč zavemo, kako neznansko smo navezani na te naše vsakodnevne spremljevalce. In zato so prizori, ko lastniki v veterinarski kliniki čakajo na rezultate preiskav, pogosto izjemno čustveni in ganljivi. V oddaji pa spremljamo tudi veterinarje na terenu, ki skrbijo za večje živali na kmetijah, kjer so zapleti zelo drugačni kot v ambulantah za hišne ljubljenčke. Oddaja je izjemno dinamična, zanimiva in nenazadnje tudi poučna.
19:15 Faktor, 2020
 • sezona 4.
20:00 Kriminalist, 2006
 • Igrajo: Christian Berkel - Anna Schudt - Frank Giering.
  Uničena srečasezona 1, epizoda 5Der Kriminalist - Saša najde svojo hudo poškodovano mamo, ki kljub hitri pomoči dežurnega zdravnika umre. Padla naj bi z lestve, vendar glavni komisar Schumann o tem dvomi. Heike Rohrbach naj bi po njegovem bila žrtev nasilja. Obdukcija prav tako razkrije poškodbo, ki jo je Heike utrpela vsaj dan pred smrtjo.
21:15 Spletne ljubezni, 2016
 • Igrajo: Kristen Gutoskie - Christine Ko - Rita Volk - Režija: Elizabeth Rosenbaum.
  Zaobljubasezona 1, epizoda 7Relationship Status - Serija prikazuje kompleksnost zmenkov in medsebojnih odnosov v dobi družbenih medijev.
21:45 Spletne ljubezni, 2016
 • Igrajo: Kristen Gutoskie - Christine Ko - Rita Volk - Režija: Elizabeth Rosenbaum.
  Prvi zmeneksezona 1, epizoda 8Relationship Status - Serija prikazuje kompleksnost zmenkov in medsebojnih odnosov v dobi družbenih medijev.
22:15 Odtenki slave, 2020
 • sezona 3, epizoda 14Ingrid Ulaga je modna navdušenka in dekle, ki rado kuha, bere in poskuša uživati življenje na vsakem koraku. Rada se lepo uredi in udeleži dogodkov v sklopu njenega dela. V prostem času je največkrat v naravi, družbi prijateljev ali na potovanjih. Po končanem študiju biologije sedaj nadaljuje magistrski študij, smer podjetništvo. Bodoča magistra nas v oddaji Odtenki slave vsak teden seznani z dogajanji na rdečih preprogah, pokuka v domove zvezdnikov, nam odkrije skrite kotičke, kamor znani odhajajo na oddih, predstavi nove in najbolj uspešne filme in še marsikaj drugega, povezanega z znanimi in slavnimi.
23:00 Inventura življenja