TV spored TV3 MEDIAS


23. junij 2021 - 29. junij 2021
06:55 Faktor, 2021
 • sezona 6Oddaja Faktor vsak dan ponudi dva komentatorja, s katerima voditelja Aljuš Pertinač in Norma M. Brščič obdelujeta aktualno družbeno in politično dogajanje. “Resnica boli, komentarji še bolj,” in pa »Ni vseeno kdo kaj reče« sta slogana oddaje, ki odkriva tudi vse tisto, kar bi mnogi radi prikrili širši javnosti. Oddaja je že vrsto let zelo priljubljena pri vseh, ki jih zanima resnica ter prisegajo na soočanje različnih mnenj in si želijo še kaj več kot zgolj skopo poročanje o novem dogajanju ali predvidljive floskule glavnih političnih akterjev. Pri Faktorju namreč za komentatorje izbirajo samo tiste, ki nimajo dlake na jeziku in se ne bojijo deliti svojega mnenja. “Faktor je tako zmeraj faktor,” pravi Aljuš Pertinač, urednik te informativno-pogovorne oddaje.
07:45 TV prodaja
08:00 Sanjsko moštvo
 • , epizoda 41Dream Teams - .
08:30 Vaše zdravje, naša skrb
09:30 TV prodaja
09:45 TOP 8, 2021
 • sezona 2, epizoda 38.
10:30 TV prodaja
10:45 Sanjsko moštvo
 • , epizoda 41Dream Teams - .
11:15 TV prodaja
11:30 TV Ljubljana na TV3, 2021
 • sezona 1, epizoda 181.
12:15 TV prodaja
12:30 TV prodaja
12:45 TineTime Show, 2020
 • sezona 2, epizoda 4Vedno za hece razpoloženi Tine Murn in graciozna Svetlana Cigoj v vsaki oddaji gostita znane Slovence, za katere imata pripravljenih kup zanimivih igric in šal. Vsekakor oddaja, ki je narejena izključno za zabavo gledalcev.
13:30 Izvir zdravja
14:45 TV prodaja
15:00 Arena e - športa
 • , epizoda 20Arena Esports - .
15:30 Vaše zdravje, naša skrb
16:30 TV prodaja
16:45 Mladi zdravniki na preizkušnji, 2016
 • Igrajo: Roy Link - Mike Adler - Sanam Afrashteh - Katharina Nesytowa - Mirka Pigulla.
  Na drugi pogledsezona 2, epizoda 12In aller Freundschaft - Die jungen Ärzte - Dan se na kliniki Johannes Thal ne začne najbolje. Reševalno vozilo ima prometno nesrečo tik pred urgenco. Niklas Ahrend, ki je nadzoroval prevoz Grete Bremer je v nesreči poškodovan.
17:45 Pol dneva, 2016
 • Igrajo: Taim Hassan - Youssef El Khal - Režija: Samer Al Barkavi.
  sezona 1, epizoda 25Half Day - Matteo Moreau prevzame zdravljenje šokirane gospe Bremer. Njena hči Fine kmalu zaskrbljeno sprašuje o njenem stanju. Medtem se med operacijo Grete Bremer pojavijo zapleti.
18:30 TOP 8, 2021
 • sezona 2, epizoda 39.
19:15 Faktor, 2021
 • sezona 6, epizoda 76Oddaja Faktor vsak dan ponudi dva komentatorja, s katerima voditelj Aljuš Pertinač obdeluje aktualno družbeno in politično dogajanje. “Resnica boli, komentarji še bolj,” in pa »Ni vseeno kdo kaj reče« sta slogana oddaje, ki odkriva tudi vse tisto, kar bi mnogi radi prikrili širši javnosti. Oddaja je že vrsto let zelo priljubljena pri vseh, ki jih zanima resnica ter prisegajo na soočanje različnih mnenj in si želijo še kaj več kot zgolj skopo poročanje o novem dogajanju ali predvidljive floskule glavnih političnih akterjev. Pri Faktorju namreč za komentatorje izbirajo samo tiste, ki nimajo dlake na jeziku in se ne bojijo deliti svojega mnenja. “Faktor je tako zmeraj faktor,” pravi Aljuš Pertinač, urednik te informativno-pogovorne oddaje.
20:00 Mladi zdravniki na preizkušnji, 2016
 • Igrajo: Roy Link - Mike Adler - Sanam Afrashteh - Katharina Nesytowa - Mirka Pigulla.
  Konec in pikasezona 2, epizoda 13In aller Freundschaft - Die jungen Ärzte - Nevrokirurginja Franziska Ruhland v bolnišnici nepričakovano sreča starega prijatelja, ki potrebuje njeno pomoč. Medtem želi dr. Marc Lindner presenetiti svojo pacientko Alice Rotloff. V ta namen na oddelek pripelje pevca Svena Höppnerja, ki naj bi Alice zapel. Presnečenje za Alice se spremeni v boj za življenje, saj se Sven tik pred nastopom zgrudi. Tako medicinsko osebje kot tudi Alice mu v hipu priskočijo na pomoč. Julijo sodelavci zelo pogrešajo, še posebej, ker skoraj nihče od njenih prijateljev ne ve, kaj se z njo dogaja .
21:00 Jimmy Dohertys Escape to the Wild, 2017
 • Igrajo: Jimmy Doherty.
  Yukonsezona 1, epizoda 2Serija spremlja Jimmyja Dohertyja, ko obišče britanske pare in družine, ki so se odločili živeti bližje naravi na treh zelo različnih lokacijah. Ob potapljanju na tropskem otoku Bangka v Indoneziji, sledenju medvedov v divjini in oddaljenem Yukonu, ter opazovanju povodnih konjev na Nilu v Ugandi, Jimmy spozna zakaj so ti ljudje zavrnili svoja stara življenja in s kakšnimi izzivi se soočajo v njihovih novih. Jimmy odpotuje v kanadsko divjino, kje se sreča z nekdanjo igralko Louise in uradnikom Neilom, ki sta življenje v Londonu zamenjala za brunarico na Yukonu. Pomaga jim pri pripravah na prihajajočo zimo.
22:00 Temna stran življenja, 2018
 • Igrajo: Tatyana Arntgolts - Aleksey Fateev - Olga Dibtseva - Režija: Vsevolod Aravin.
  sezona 1, epizoda 1Sezon dozhdey - Vera in Oleg sta skupaj že 12 let. Sta kot dve polovici, ki se popolnama ujemata. Njuna zveza deluje kot iz pravljice, dokler Vera ne izve, da ima Oleg otroka z drugo žensko. Tega mu ne more odpustiti in ga nenapovedano zapusti. A njuna ljubezen je močnejša od govoric in kmalu sta zopet skupaj, odločena, da začneta znova in pozabita preteklost. Kar se kmalu izkaže za vse kaj drugega kot preprosto .
23:00 Moč usode z Gordano