TV spored TV3 MEDIAS


30. oktober 2020 - 5. november 2020
06:45 Faktor, 2020
 • sezona 5, epizoda 19Voditelj Aljuš Pertinač vsak dan izbere dva komentatorja, s katerima obdeluje aktualno družbeno in politično dogajanje. “Resnica boli, komentarji še bolj,” je slogan oddaje, ki odkriva tudi vse tisto, kar bi mnogi politiki radi prikrili širši javnosti. Oddaja je že vrsto let zelo priljubljena pri vseh, ki jih politika zanima in si želijo še kaj več kot zgolj skopo poročanje o novem dogajanju ali predvidljive floskule glavnih političnih akterjev. Pri Faktorju namreč za komentatorje izbirajo samo tiste, ki nimajo dlake na jeziku in se ne bojijo deliti svoje mnenje. “Ni vseeno, kdo kaj reče,” pravi Bojan Požar, urednik in producent te informativno- pogovorne oddaje.
07:30 TV prodaja
07:45 Nesmrtni velikani športa
 • The Immortals - .
08:15 Vaše zdravje, naša skrb
09:15 TV prodaja
09:30 Kriminalist, 2015
 • Igrajo: Christian Berkel - Antonia Holfelder - Nils Nelleßen - Suzan Anbeh.
  Boksarsezona 11, epizoda 3Der Kriminalist - Truplo Markusa Brennerja najdejo na zapuščenem avtobusnem postajališču v industrijski coni. Rane na telesu žrtve so nastale zaradi močnih udarcev, vzrok smrti pa je bil udarec v glavo s topim predmetom. Markus ni bil takoj mrtev, ampak je pobegnil na osamljeno avtobusno postajo. Kaj je počel na tem področju in kje je dejansko prizorišče zločina? Brenner je bil nekdanji poklicni boksar in upravitelj boksarskega kluba v Neuköllnu. V preteklosti je že imel težave z zakonom, a je sedaj v svojem boksarskem klubu treniral socialno ogroženo in problematično mladino. Se je vpletel v nezakonite posle ali je vzrok smrti kje drugje? Preiskava popelje inšpektorja Schumanna v krvavi svet borilnih športov.
10:45 TV prodaja
11:00 TOP 8, 2020
 • sezona 1, epizoda 31.
11:45 TV prodaja
12:00 Nesmrtni velikani športa
 • The Immortals - .
12:30 TV prodaja
12:45 TV Ljubljana na TV3, 2020
 • sezona 1, epizoda 32.
13:30 Izvir zdravja
14:45 TV prodaja
15:00 Odtenki slave, 2020
 • sezona 4, epizoda 6Vas zanima, kaj se dogaja v svetu slavnih? Potem ne zamudite te oddaje, ki tudi v novi sezoni prinaša najbolj zanimive informacije o največjih svetovnih zvezdah. Ne samo tujih, tudi novice o domačih znanih obrazih, pa novosti na filmskem platnu bo z vami delila ljubka Ingrid Ulaga. Ingrid je sicer diplomirana biologinja, ki je nase opozorila tudi že na modnih pistah in lepotnih tekmovanjih.
15:30 Mini Minini nasveti
16:35 Distopija, 2017
 • Igrajo: Michael Copon - Simon Phillips - Sheena Colette - Režija: Paul Tanter.
  sezona 1, epizoda 3Dystopia - Piše se leto 2037. Planet Zemlja počasi umira zaradi virusa, ki se neustavljivo širi. Dva znanstvenika zato poskušata narediti prvi teleporter na svetu, a namesto tega naredita še nekaj mogočnejšega – časovni stroj. Potujeta skozi čas v upanju, da bi rešila prihodnost s tem, da bi spremenila preteklost.
17:40 Super reševalci, 2020
 • sezona 2, epizoda 13Najbolj zanimiva, ganljiva in zabavna oddaja o domačih živalih in veterinarjih Super reševalci se je izvrstno prijela pri gledalcih, ki navdušeno spremljajo vedno nove primere veterinarjev. Avtorica oddaje Alenka Medič s snemalno ekipo spremlja delo veterinarjev v klinikah po Slovenijie, pa tudi delo terenskih veterinarjev, ki obiskujejo kmetije. V vsaki oddaji se predstavi po več zanimivih živalskih primerov, ki potrebujejo različno pomoč. Zgodbe so pogosto ganljive, tudi pretresljive, saj se vsako reševanje žal ne konča srečno za vse vpletene, pa tudi že pri manjših bolezenskih tegobah so lastniki živali pogosto v velikem šoku in ne skrivajo ljubezni, ki jo čutijo do svojih ljubljenčkov.
18:30 TOP 8, 2020
 • sezona 1, epizoda 32.
19:15 Faktor, 2020
 • sezona 5, epizoda 20Voditelj Aljuš Pertinač vsak dan izbere dva komentatorja, s katerima obdeluje aktualno družbeno in politično dogajanje. “Resnica boli, komentarji še bolj,” je slogan oddaje, ki odkriva tudi vse tisto, kar bi mnogi politiki radi prikrili širši javnosti. Oddaja je že vrsto let zelo priljubljena pri vseh, ki jih politika zanima in si želijo še kaj več kot zgolj skopo poročanje o novem dogajanju ali predvidljive floskule glavnih političnih akterjev. Pri Faktorju namreč za komentatorje izbirajo samo tiste, ki nimajo dlake na jeziku in se ne bojijo deliti svoje mnenje. “Ni vseeno, kdo kaj reče,” pravi Bojan Požar, urednik in producent te informativno- pogovorne oddaje.
20:00 Kriminalist, 2015
 • Igrajo: Christian Berkel - Antonia Holfelder - Nils Nelleßen - Suzan Anbeh.
  Clairesezona 11, epizoda 4Der Kriminalist - Claire, Corinna .
  Ženska, najdena mrtva v luksuznem stanovanju, je imela dva obraza. Inšpektor Schumann čuti posebno privlačnost do te ženske. Corinna Berg je kot Claire Montand vedela, kako čarati moške. Njeni snubci so dobili več kot le seks. Zaradi nje so se počutili kot moški, kakršni so želeli biti. Toda onstran te iluzije Corinna ni dovolila ljubezni. Kaj se je zgodilo s Corinno, da je morala umreti?
21:10 Super reševalci, 2020
 • sezona 2, epizoda 14Najbolj zanimiva, ganljiva in zabavna oddaja o domačih živalih in veterinarjih Super reševalci se je izvrstno prijela pri gledalcih, ki navdušeno spremljajo vedno nove primere veterinarjev. Avtorica oddaje Alenka Medič s snemalno ekipo spremlja delo veterinarjev v klinikah po Slovenijie, pa tudi delo terenskih veterinarjev, ki obiskujejo kmetije. V vsaki oddaji se predstavi po več zanimivih živalskih primerov, ki potrebujejo različno pomoč. Zgodbe so pogosto ganljive, tudi pretresljive, saj se vsako reševanje žal ne konča srečno za vse vpletene, pa tudi že pri manjših bolezenskih tegobah so lastniki živali pogosto v velikem šoku in ne skrivajo ljubezni, ki jo čutijo do svojih ljubljenčkov.
22:00 Hetty Feather, 2018
 • Igrajo: Polly Allen - Dasharn Anderson - Gus Barry - Režija: Reza Moradi.
  sezona 4, epizoda 5Agnesino delovno mesto je ogroženo, ko je razkrita njena družinska skrivnost, medtem ko se Emily z očetom prepira o njeni prihodnosti. Jack misli, da ga je Gideon izdal ….
22:30 Hetty Feather, 2018
 • Igrajo: Polly Allen - Dasharn Anderson - Gus Barry - Režija: Reza Moradi.
  sezona 4, epizoda 6Hetty in Gideon sta šokirana, ko se nepričakovano srečata s človekom iz njune preteklosti, Lizzie pa prestraši zgodba o divjem fantu, ki naj bi živel z volkovi. Otroci so v pričakovanju skrivnostnega novega učitelja .
23:00 Inventura zdravja