TV spored TV3 MEDIAS


30. oktober 2020 - 5. november 2020
06:45 Faktor, 2020
 • sezona 5Voditelj Aljuš Pertinač vsak dan izbere dva komentatorja, s katerima obdeluje aktualno družbeno in politično dogajanje. “Resnica boli, komentarji še bolj,” je slogan oddaje, ki odkriva tudi vse tisto, kar bi mnogi politiki radi prikrili širši javnosti. Oddaja je že vrsto let zelo priljubljena pri vseh, ki jih politika zanima in si želijo še kaj več kot zgolj skopo poročanje o novem dogajanju ali predvidljive floskule glavnih političnih akterjev. Pri Faktorju namreč za komentatorje izbirajo samo tiste, ki nimajo dlake na jeziku in se ne bojijo deliti svoje mnenje. “Ni vseeno, kdo kaj reče,” pravi Bojan Požar, urednik in producent te informativno- pogovorne oddaje.
07:30 TV prodaja
07:45 Nesmrtni velikani športa
 • Zinedine Zidane/Ronaldo/Bobby MooreThe Immortals - .
08:15 Vaše zdravje, naša skrb
09:15 TV prodaja
09:30 Kriminalist, 2015
 • Igrajo: Christian Berkel - Antonia Holfelder - Nils Nelleßen - Suzan Anbeh.
  Mati neurjasezona 11, epizoda 6Der Kriminalist - Gozdni delavci najdejo truplo Angie Schulte. Deklico so po muslimanskih navadah zadušili in pokopali. Schumann in njegova ekipa sumita na versko motiviran umor. Angijini starši niso želeli niti slišati o tem, da je njuna hči izstopila iz islamske vere. Toda preiskovalci v Angijinem računalniku naletijo na posnetke, ki kažejo njeno obsedenost z islamsko vero. Iskala je podporo v pravilih islama in se popolnoma predala veri. Ko je spoznala Özdena Yilmaza, se je zaljubila in se poročila, da bi lahko odšla v Sirijo, kjer bi se pridružila IS. Schumann obišče Özdenovo družino in izve, da je Özden v Siriji mučeniško umrl. Tam je pustil drugo ženo in otroka. Schumann ve, da je bila ta novica za Angie zelo težka. Toda namesto, da bi jo to odvrnilo od prepričanj, se je zgodilo ravno nasprotno, Angijina vera je postala vedno bolj radikalna. Postane varuh morale. Schumann je prepričan, da jo je njena strogost stala življenja. Toda na koncu bosta uničeni še dve življenji.
10:45 TV prodaja
11:00 TOP 8, 2020
 • sezona 1, epizoda 34.
11:45 TV prodaja
12:00 Nesmrtni velikani športa
 • Zinedine Zidane/Ronaldo/Bobby MooreThe Immortals - .
12:30 TV prodaja
12:45 TV Ljubljana na TV3, 2020
 • sezona 1, epizoda 35.
13:30 Inventura zdravja
14:45 TV prodaja
15:00 Potep z Leo, 2018
 • sezona 1, epizoda 20.
15:30 Mini Minini nasveti
16:35 Pol dneva, 2016
 • Igrajo: Taim Hassan - Youssef El Khal - Režija: Samer Al Barkavi.
  sezona 1, epizoda 14Half Day - Preiskovalci odkrijejo, da Majisa ropa po načrtu njenega dolgoletnega prijatelja Žaberja. Detektiv Nizar se obrne po pomoč k Majarju, vendar Majar ne želi sodelovati s policijo. Izve, da je Majisa osumljena umora Jarea Hadida.
17:30 Dober tek, 2016
 • sezona 2, epizoda 2Bon appetit: Gérard Depardieu's Europe - Gérard Depardieu, eden izmed nabolj znanih francoskih igralcev, ima v življenju tri velike strasti: film, kuhinjo in spoznavanje novih ljudi. Dober tek je edinstvena serija, v kateri se Gerard Depardieu poda na potovanje po različnih evropskih regijah in raziskuje lokalne posebnosti, identiteto in zgodovino.
18:30 TOP 8, 2020
 • sezona 1, epizoda 35.
19:15 Nov faktor, 2020
 • sezona 3, epizoda 16.
20:00 Kriminalist, 2015
 • Igrajo: Christian Berkel - Antonia Holfelder - Nils Nelleßen - Suzan Anbeh.
  Veliko tveganjesezona 11, epizoda 7Der Kriminalist - Clara Jedrich je zdravnica na urgenci. V nočni izmeni v bolnico pripeljejo motorista, ki zaradi hudih poškodb umre. Naslednje jutro je mrtva tudi Clara Jedrich, ki je padla z balkona svojega stanovanja. Clara ima v krvi midazolam, zdravilno učinkovino, ki jo reševalna služba uporablja tudi za anestezijo. Na kraju zločina Schumann opazi dekle, ki ga pozorno opazuje. Na tem območju živi veliko otrok, a soseda pravi, da je Clara Jedrich živela sama. Schumann rekonstruira zadnje ure pred Clarino smrtjo. Clara je mladega motorista ne le poznala, temveč se z njim tudi vozila z motorjem. Videoposnetki vožnje kažejo, da je vozila zelo objestno in nevarno, skoraj brez strahu. V kaj je bila vpletena pravzaprav Clara, da je morala zaradi tega umreti?
21:10 Podtaknjene misli, 2009
 • Igrajo: Carl Evans - Arija Bareikis - Chris Noth - Režija: Carl Evans.
  Frame of Mind - Življenje detektiva iz New Jerseyja Davida Secke se za vedno spremeni, ko odkrije v starinski škatli del filma. Na filmu je prikazan moški s puško, ki stoji na mestu s katerega je bil ustreljen ameriški predsednik John F. Kennedy. Toda ali je film verodostojen ali gre za še eno potegavščino povezano z umorom predsednika Kennedyja? David poišče pomoč pri profesorju Stevu Lyndeju. Kmalu postane grozljivo jasno, da je film dokaz o zaroti kar morata obelodaniti preden ju utišajo za vedno.
23:00 Izvir zdravja