TV spored TV3 MEDIAS


23. februar 2020 - 29. februar 2020
07:45 Sanjsko moštvo
 • sanjska sedemdeseta, JuventusDream Teams - .
08:15 Sanjsko moštvo
 • Barcelona, Carlo AncelottiDream Teams - .
08:45 Nov(a) faktor, 2019
 • sezona 1, epizoda 23.
09:30 Poberi v mestu, 2018
 • sezona 1.
10:15 Mini Minini nasveti
11:30 Na kavi z Giannijem, 2020
 • sezona 3, epizoda 22.
11:55 Liga ABA, 2020
 • Mega Bemax : Krkasezona 2019/2020.
14:00 Nezaslišano bogastvo, 2009
 • Igrajo: George Mason, J.J. Fong, Tai Berdinner-Blades.
  sezona 5, epizoda 17Outrageous Fortune - Cheryl preseneti Wolfova vrnitev. Pascalle zaloti Loretto v postelji s Haydnom. Van krivi Jethra, za to kar se je zgodilo Cheryl in otroku. Wolf Cheryl zaupa svoje načrte. Ko je jasno, da načrti ne pomenijo nič dobrega, Chreyl ne ugovarja. Na radio pride pesem, ki ju ob plesu spomne na stare čase.
15:00 Sladko življenje mest, 2015
 • sezona 2, epizoda 11Dolce Vita - Sladko življenje mest je dokumentarna mini serija, povezana s potovanjem, ki gledalce pripelje do neverjetnih destinacij po vsem svetu. Postreže nam z lokalno gastronomija, umetnostjo, modo, nakitom in lokalno zgodovino.
15:30 Super reševalci, 2019
 • sezona 1, epizoda 8Oddaja, ki predstavlja delo veterinarjev. Oni so Super reševalci, doktorji za živali. Spremljamo tako ambulantne primere kot tudi dogajanje na terenu. V pravi oskrbi bodo tako naši ljubljenčki, domače živali, kot tudi malo večje živali kot so krave, konji in pujsi. Lastniki domačih ljubljenčkov pokažejo, da so navezani na njihove živali in jim ni vseeno za njihovo zdravje, medtem ko na terenu poskušamo rešiti zaplete predvsem na domačih kmetijah.
16:15 TineTime Show, 2019
 • sezona 1, epizoda 26Na način late night show bo voditelj Tine Murn gostil po štiri goste, ki bodo poleg zabavnega pogovora sodelovali tudi pri različnih izzivih, kot npr. pantomima, karaoke,….
17:00 Javlja se iz globine duše, 2007
 • sezona 1, epizoda 16Javlja mi se iz dubine duše - Glavna lika komedije, scenarista Vanje Bulića, sta Ruža, nekdanja folk pevka, ki se zdaj ukvarja z vedeževanjem in njen fant Duško. Sta lastnika agencije za prerokovanje, proizvodnjo in trgovanje s posebnimi materiali. Policisti, ki ne morejo rešiti kriminalnih primerov, novopečeni poslovneži, propadli ljubimci in podobni karakterji želijo rešiti svoje težave z obiskom agencije. Vanjo nekega dne zaide tudi Mala Ruža, ki pa si svoje težave le še poveča, ko zapelje Duška. Med pisano množico upodobljenih likov je tudi Ružin nekdanji menedžer, snažilka Rosa, ki v agenciji skrbi za red in čistočo, ter Duškovo nekdanje dekle, ki je z njim zanosila. V vsaki epizodi se pojavi tudi srbske zvezde – Goca Tržan, Dragan Kojić – Keba, Igorj Starović, Saša Dragić in drugi. Vanja Bulić se je kot scenarist podpisal tudi pod mnoge uspešne serije in filme, med drugim pod Lepa sela lepo gore, Pozdrav iz Beograda, Drugo stanje in Srećni ljudi.
17:30 Dolina zdravja
18:45 Parada plesa, 2020
 • Bor in Andraž Prokofjev ter Urška Centa in Anja Mejačsezona 4, epizoda 11Parada plesa z Barbro Drnač - V Paradi plesa, še vedno edini oddaji o plesu na slovenskih televizijah si oglejte plesna brata Bora in Andraža Prokofjeva. Hiphop, free stajl ali sodobni ples- vse je kul! Kul sta tudi plesalki flamenka Anja Mejač in Urška Centa. V okviru festivala Bi flamenko bosta premierno uprizorili vsaka svojo kreacijo, ki pa bo daleč od tistega tradicionalnega španskega flamenka!
19:15 Nov(a) faktor, 2019
 • sezona 1, epizoda 20.
20:00 Rdeča vladavina, 2013
 • Režija: Masha Savitz.
  Red Reign - Dobro dokumentirano zatiranje članov Falun Gong, članov duhovna disciplina, ki spodbuja resnico, sočutje in potrpežljivost. Dokumentarni film Rdeča vladavina razkriva do sedaj skrito zgodbo o sistematičnih usmrtitvah članov Falun Gonga v priporu kitajske vlade za namene trgovanja z organi z Zahodom.
21:00 Potep z Leo, 2020
 • sezona 3, epizoda 21.
21:30 Hanibal, 2014
 • Igrajo: Mads Mikkelsen - Caroline Dhavernas - Hugh Dancy - Režija: Michael Rymer.
  Mukozukesezona 2, epizoda 5Hannibal - Freddie Lounds najde Beverlyjino razrezano truplo. Will se sestane s posnemovalcem in mu naroči umor Hannibala. Gideon sliši kaj namerava Will in ponudi priložnost Alani, da reši Willa preden postane morilec.
22:20 Pokoli v Hampshiru, 2013
 • Igrajo: Dayo Okeniyi - Tyler Rice - Shawn Diefenbach - Režija: Flood Reed.
  Pokoli v HampshiruAmerican Backwoods Slew Hampshire - Junija leta 1994 se je v hribih severne Nove Anglije zgodil eden najbolj brutalnih množičnih pobojev v zgodovini. Le dobre štiri mesece za tem se je zgodovina skoraj ponovila. Konec poletja je skupina prijateljev dopustovala v New Hampshiru. Zadnji teden dopusta so se odpravili še bolj proti severu, nevedoč, da je to lahko njihov zadnji teden življenja. Znašli so se sredi bitke za preživetje, po življenju jim strežeta krvoločno pleme in mitska zver, ki se je začela kot komedija zmešnjav, a kmalu postala resnični boj .