TV spored HTV 2


28. februar 2021 - 6. marec 2021
16:45 Divlji konji Australije: Pustinje, dokumentarni film (2/2)
 • All the wild horses
 • Divlji konji u unutrašnjosti žive mnogo drukčije od onih u planinama. Najveći dio dana pasu te kakad prijeđu 50 kilometara u potrazi za vodom. U ovoj epizodi istražujemo kako se snalaze u svom nepredvidljivom okolišu te kako on utječe na njihovu društvenu strukturu. Posjetit ćemo poznatu školu Ntaria u središnjoj Australiji u kojoj se osposobljavaju jahači rodea i goniči stoke. Vidjet ćemo polaznike kako hvataju i nježno krote divljega konja. To je proces koji se temelji na uzajamnom povjerenju i razumijevanju. Odlazimo ohrabreni spoznajom da će ove veličanstvene životinje i dalje slobodno živjeti.
17:38 Auto Market (R)
 • U emisiji za ljubitelje automobila svaki tjedan predstavljaju se novi modeli automobila, tehnološke inovacije, testiraju nova vozila, donose savjeti o održavanju.
18:12 Hrvati koji su mijenjali svijet (1): Nikola Tesla (R)
 • Oni su zadužili ne samo Hrvatsku nego i cijeli svijet. Njihove su ideje često bile ispred vremena u kojem su živjeli, a njihovi su izumi mijenjali živote mnogih. Oni su hrvatski velikani.
18:20 TV Bingo
 • Svaki ponedjeljak vaša je nova sretna prilika za velike dobitke! Ne propustite 9. kolo TV Binga i mnoštvo uzbuđenja jer najveći dobitak iznosi fantastičnih 10.700.000,00 kn! Na putu do sreće s vama su Mirna Maras Batinić i Duško Ćurlić. TV Bingo - zabavna i šarmantna igra na sreću - ponedjeljkom u 18.20 na HTV2.
18:55 Tea Mamut: Torta od jabuka (R)
 • Emisija u kojoj Tea Mamut priprema različita, ukusna i slasna jela.
19:00 Hrvati koji su mijenjali svijet (1): Faust Vrančić (R)
 • Oni su zadužili ne samo Hrvatsku nego i cijeli svijet. Njihove su ideje često bile ispred vremena u kojem su živjeli, a njihovi su izumi mijenjali živote mnogih. Oni su hrvatski velikani.
19:06 Hu Hu: Hu Hu upoznaje gospođicu Mjesuljac (R)
 • Emisija za djecu predškolske dobi i učenike nižih razreda osnovne škole.
19:13 Hu Hu pjesma: Najbolji prijatelj (R)
 • Pjesma kojom pratimo dogodovštine veselog društva u kojem su sovica Hu Hu, jež Bocko i zec Duško.
19:15 Simon, crtana serija (11/52) (R)
 • Simon je preslatki mali zec koji pršti vitalnošću djetinjstva. Djeca mogu uzeti Simona za primjer zauzimanja za sebe, mogu učiti od njega i iz njegovih nepodopština, iz situacija u kojima Simon treba popustiti u svom insistiranju i razmaženosti, a pritom uvijek ostati pristojan i duhovit.
19:20 Simon, crtana serija (12/52) (R)
 • Simon je preslatki mali zec koji pršti vitalnošću djetinjstva. Djeca mogu uzeti Simona za primjer zauzimanja za sebe, mogu učiti od njega i iz njegovih nepodopština, iz situacija u kojima Simon treba popustiti u svom insistiranju i razmaženosti, a pritom uvijek ostati pristojan i duhovit.
19:29 POPROCK.HR
 • Donosi razgovore s domaćim autorima i izvođačima glazbe, informacije o novim koncertima, videospotovima te autorima novih pjesama.
20:05 Stadion
 • Tjedni pregled najjačih europskih nogometnih liga, kao i manjih nacionalnih prvenstava, te druge aktualne sportske teme.
20:59 In memoriam Zlatko Kranjčar: 100 posto ja
 • U sjećanje na Zlatka Kranjčara, nogometnu legendu i izbornika hrvatske reprezentacije, prikazujemo emisiju iz 2005. Zlatko Kranjčar u emisiju 100% pozvao je svoje goste, a oni su Nino Škrabe, književnik koji je napisao i njegovu biografiju, Ernest Major, prijatelj s kojim je još kao dječak igrao u Dinamovu podmlatku i kći Lana. Zlatkovi glazbeni gosti bili su "Parni valjak" i Marko Bačić, a u studiju ga je dočekao i gost iznenađenja. Voditelji: Bojana Gregorić i Duško Ćurlić Autori i scenaristi: Zvjezdana Bubnjar i Marko Torjanac Novinarka: Elizabeth Homsi Producentica: Dunja Sablić Redatelj: Ivan Miladinov Urednica: Ljiljana Vinković
21:52 Voda za slonove, američki film (12) (2011.) (R)
 • Water for elephants, 2011
 • Romantična drama čija se radnja zbiva tridesetih godina 20. stoljeća. Jacobu su poginuli roditelji zbog čega je morao napustiti studij veterine i potražiti posao. Zaposli se u putujućem cirkusu koji čvrstom rukom vodi August, a njegova žena Marlena je zvijezda predstave. Nova cirkuska atrakcija, slonica Rosie, poveže Jacoba i Marlene. Rodila se ljubav... Prema istoimenoj uspješnici Sare Gruen.
 • Igrajo: Reese Witherspoon, Robert Pattinson, Christoph Waltz, Režija: Francis Lawrence
23:52 EBU: Sutra ću prestati, serija (12) (1/5)
 • Ebu: morgen hÖr' ich auf
 • Miniserija o provincijskom tiskaru koji slučajno postaje krivotvoritelj novca. Obitelji Lehman, koja živi u lijepoj kući, prijeti bankrot. Tiskara Jochena Lehmana nema više posla i obitelj se raspada. Treba im novac. U tvrtki Walterstein&Co. tiskarski strojevi već dugo miruju, računi se gomilaju, hipoteka pritišće. Naposljetku Jochen jedne noći potajno odlazi u svoju tiskaru i počinje tiskati novac. Ideja: Martin Eigler, Sönke Lars Neuwöhner, Sven S. Poser
 • Igrajo: Bastian Pastewka (Jochen Lehmann), Susanne Wolff (Julia Lehmann), Janina Fautz (Laura Lehmann), Moritz Jahn (Vincent Lehmann), Katharina Kron (Nadine Lehmann), André Jung (Andreas Gerlach), Georg Friedrich (Damir Decker), Simon Schwarz (Blaschko), Režija: Martin Eigler